نمایندگان فارغ التحصیلان هر دانشکده آمادگی خود را برای مشارکت در برگزاری جشن اعلام کردند

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دومین جلسه هم اندیشی نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران، که در سالن شورا این دفتر با حضور دکتر گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر سید احمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان و نمایندگان دفتر در دانشکده ها و نمایندگان فارغ التحصیلان  برگزار شد، هر یک از نمایندگان نظرات خود را برای برگزاری بهتر جشن ارئه دادند.
نماینده دانش آموختگان دانشکده فناوریهای نوین پیشنهاد برگزاری مسابقه ای در قالب طرح پرسش و پاسخ  و اهدا جایزه در انتهای جشن را مطرح کرد و نماینده دانش آموختگان دانشکده بین الملل نیز در رابطه با خدماتی که در غرفه دانشکده ها میتوان ارائه داد پیشنهاداتی مانند غذا و لباس های ملل و ... را ارائه داد.
و در ادامه هریک از نمایندگان دانشکده ها آمادگی خود را برای مشارکت در برگزاری جشن و همچنین حضور در غرفه ها و ارائه خدمات دانشکده ای و عضویت در کمیته دانشجویی اعلام کردند.

فاطمه رمضانی

فاطمه رمضانی

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: