دکتر تاجرزاده: به جوانان توصیه میکنم از ناملایمات نهراسید و همیشه خداوند را به یاد داشته باشید و بدانید که اتفاقات بهتری پس از تحمل سختی ها رخ خواهد داد و من این را حس کرده ام
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم تجلیل از دکتر حسنیه تاجرزاده، استاد برجسته و پیشکسوت دانشکده داروسازی، 24 مهر 1403 با حضور دکتر رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر امینی رئیس دانشکده داروسازی، رئیس انجمن داروسازان، اعضای فرهنگستان علوم پزشکی، اساتید دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دانشگاه علوم پزشکی تبریز و جمعی از دانشجویان و همکاران ایشان در سالن رازی دانشکده داروسازی برگزار شد.
دکتر سیدرضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور در این مراسم تصریح کرد این حضور و شوق برای تجلیل از دکتر تاجرزاده وصف ناشدنی است و امیدواریم ما هم بتوانیم از معلمانی مانند ایشان یاد بگیریم.
وی در ادامه گفت: سه نکته ارزشمندی که در رابطه با خانم دکتر تاجرزاده میتوان اشاره کرد، اول میهن دوستی ایشان که با وجود موقعیتشان پس از تحصیل در خارج از کشور تصمیم گرفتند به ایران بازگردند و به تربیت دانشجو در ایران بپردازند. نکته بعدی عشق به دانشگاه و تدریس و نکته سوم ارتباط دو طرفه استادی- دانشجویی ایشان و اعتقاد بر اینکه مدال من دانشجویانی هستند که تربیت میکنم.
دکتر رئیس کرمی در ادامه با اهدا نشان افتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران از ایشان تقدیر کرد.
در ادامه دکتر محمد رضا روئینی استاد دانشکده داروسازی و دانشجوی دکتر تاجرزاده ضمن خیر مقدم از مهمانان گفت: بنده بسیار مفتخرم که شاگرد استادانی چون دکتر تاجرزاده، دکتر رفیعی، دکتر فرسام و... هستم. این مراسم توسط انجمن بیوفارماسی، که دکتر تاجرزاده موسس آن هستند، و همچنین دانشکده داروسازی برگزار شده است و این مراسم بزرگداشتی برای همه اساتید است و خوشحالیم که این مراسم با ورود دکتر رئیس کرمی مصادف بوده است و آرزوی طول عمر با عزت برای خانم دکتر دارم.
دکتر محسن امینی رئیس دانشکده داروسازی در ادامه دکتر تاجرزاده را مأمن، مشاور و دلسوزتر از مادر برای تمامی اعضا دانشکده دارو سازی خواند و گفت: همه ما مفتخر بوده ایم که از وجود ایشان و از منش و رفتار ایشان بهرهمند شویم و درس بگیریم.
وی افزود دکتر تاجرزاده موسس شاخهای در داروسازی با عنوان بیوفارماسی و بیوفارموکینتیک بوده اند و اساتید بسیاری را در این رشته تربیت کرده اند که در دانشکده های مختلف داروسازی در ایران مشغول به خدمت و گسترش این حیطه هستند. همچنین دکتر تاجرزاده مرکز کنترل کیفیت داروهای تولید شده را نیز راه اندازی کرده اند و در زمینه آموزش نیروی انسانی، پیاده کردن ملزومات، تجهیزات و آزمایشگاه های مناسب اینکار نیز بسیار پویا بوده اند و این باعث شده است که ارزیابی تولیدات ما در حدی باشد که بتوان ادعا کرد محصولات از نظر کیفیت مناسب هستند. صنعت داروسازی ما مدیون 50سال تلاش خانم دکتر تاجرزاه است و اگر داروسازی کشور اکنون در این جایگاه است بخش از آن به خاطر از خود گذشتگی و حضورایشان در دانشکده داروسازی بوده است.
وی هم چنین در ادامه از دانشگاه تبریز که با انتقال دکتر تاجر زاده موافقت کردند تا به عنوان یک عضو دانشگاه تهران در خدمت ایشان باشیم تشکر کرد.
در پایان استاد تاجرزاده به مرور برخی از خاطرات و تجربیات خود پرداخت و گفت: همیشه میگویم که هرچه دارم اول از پروردگارم و سپس از معلمان و اساتیدم دارم وبه جوانان توصیه میکنم از ناملایمات نهراسید و همیشه خداوند را به یاد داشته باشید و بدانید که اتفاقات بهتری پس از تحمل سختی ها رخ خواهد داد و من این را حس کردهام.
این مراسم با قرائت لوح تقدیر دکتر گتمیری رییس دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و سپس مرور خاطرات شاگردان استاد تاجرزاده و اجرای موسیقی زنده توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به پایان رسید
نظر دهید