گرامیداشت تولد اساتید پیشکسوت تیر و مرداد در خانه استاد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

در مراسمی صمیمی و علمی که با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای هیئت علمی و چهره‌های برجسته پزشکی کشور برگزار شد، تولد اساتید پیشکسوت متولد تیر و مرداد گرامی داشته شد. این مراسم با یادبود استاد فقید دکتر هرمز شمس، تجلیل از استاد محیط طباطبایی به عنوان چهره فرهنگی، و ارائه مباحث علمی در حوزه بیماری‌های عصبی همراه بود.


به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴، خانه استاد بیمارستان امام خمینی(ره) میزبان مراسمی ویژه برای گرامیداشت تولد اساتید پیشکسوت متولد تیر و مرداد بود. این مراسم با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید منصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه، دکتر ابراهیم رزم‌پا، رئیس خانه استاد، و دکتر عبدالرحمن رستمیان، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی و جمعی از اساتید، پیشکسوتان و دانشجویان این مجتمع برگزار شد.

در این نشست دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با ابراز خرسندی از حضور در جمع اساتید گفت: «تا پایان عمر شاگرد این بزرگان خواهیم بود. دانشگاه تهران با اساتید خود معنا یافته و به آنان می‌بالد.»

در ادامه، دکتر سید منصور گتمیری، رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه، ضمن تبریک به اساتید، با اندوه از درگذشت استاد هرمز شمس، فرزند پروفسور محمدقلی شمس، بنیان‌گذار بیمارستان فارابی و انجمن چشم‌پزشکی ایران یاد کرد. وی همچنین از استاد سمیعی و دیگر همراهان دانشگاه برای حمایت از پروفسور شمس در دوران بیماری قدردانی کرد.

وی در ادامه با اشاره به سالگرد وفات استاد سید محمد محیط طباطبایی شخصیت فرهنگی او را الگویی الهام‌بخش برای نسل‌های آینده معرفی کرد؛ شخصیتی که با وجود نداشتن تحصیلات رسمی دانشگاهی، بیش از ۲۵۰۰ اثر علمی در حوزه‌های مختلف از خود به‌جا گذاشته است.
در ادامه دکتر منصور جمالی زواره استاد پیشکسوت و فوق تخصص پاتولوژی، در تکمیل سخنان دکتر گتمیری به شخصیت دکتر محیط طباطبایی اشاره کرد و گفت: دکتر طباطبایی اهل زواره بودند و جایگاه ویژه ای در این شهر دارند و کتابخانه ای به نام ایشان نامگذاری شده است. استاد محمد طباطبایی مایه ی افتخار زواره ای ها و ایرانی هاست. 
وی همچنین خدمت در بیمارستان امام خمینی(ره) را جزو افتخارات و بهترین تصمیم خود خواند.
در ادامه جلسه دکتر عبدالرحمن رستمیان، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی، نیز با تأکید بر اهمیت حضور فعال اساتید در بخش‌های درمانی، از برنامه‌هایی برای تقویت این ارتباط خبر داد. از جمله این اقدامات، برگزاری کنفرانس‌های علمی مشترک، جلسات منظم با روسای بخش‌ها، و فراهم‌سازی بستر فعالیت اساتید بازنشسته در بخش‌های VIP و IPD بیمارستان عنوان شد.

وی همچنین به پیشرفت‌های چشمگیر پروژه مهدی کلینیک اشاره کرد؛ مرکزی که با حمایت خیرین و دولت در حال تکمیل است و قرار است تا دهه فجر به‌طور کامل راه‌اندازی شود. این مرکز به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز سرطان منطقه شناخته می‌شود و خدمات تخصصی گسترده‌ای را ارائه خواهد داد.
دکتر رستمیان از حضور اساتید در بخش ها استقبال کرد و گفت: این بخش ها درختان و نهال هایی هستند که شما اساتید پرورش داده اید و حضورتان مایه ی دلگرمی و افتخار است.

دکتر رزم پا نیز با ابراز خوشنودی از حضور اساتید از برنامه ورزش صبحگاهی، سه شنبه ۴ شهریور به مناسبت روز پزشک خبر داد که از ساعت ۶:۳۰ در بیمارستان امام آغاز می شود.

این مراسم با برش کیک تولد و ضیافت ناهار به پایان رسید؛ فضایی گرم و صمیمی که در آن، احترام به پیشکسوتان و بهره‌گیری از تجربیات آنان و تجربیات کاری و افتخار به محل خدمت محور اصلی گفتگوها بود.
اساتید متولد این ماه: دکتر منوچهر نخجوانی، دکتر منوچهر سرداری، دکتر مجید غفارپور، دکتر فرهاد سمیعی، دکتر ملک منصور اقصی، دکتر علی زمانی، دکتر انسیه شاهرخ تهرانی، دکتر طاهره بهتاش، دکتر  فرح تیرگری، دکتر ایرج قرباندائی، دکتر منصور جمالی زواره، دکتر پرویز دریایی

کلمات کلیدی
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *