آقای رامین کهن خاکی دانش آموخته کارشناسی پرستاری (1370) از دانشگاه علوم پزشکی تهران مدال فلورانس نايتينگل بر سينه ي تنها پرستار ايراني در سال 2015
آقای رامین کهن خاکی دانش آموخته کارشناسی پرستاری (1370) از دانشگاه علوم پزشکی تهران مدال فلورانس نایتینگل بر سینه ی تنها پرستار ایرانی در سال 2015
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: رامين كهن خاكي، دانشآموخته رشته پرستاري دانشگاه علوم پزشكي تهران، تنها پرستار ايراني است كه در سال ٢٠١٥ موفق به كسب مدال بينالمللي فلورانس نايتينگل از سوي كميته بينالمللي صليب سرخ شد.
به گزارش دفتر ارتباط با دانش آموختگان، رامين كهن خاكي دانش آموخته اولين دوره كارشناسي پيوسته دانشكده پرستاري، رئيس اداره هماهنگي عمليات بهداشت و درمان اضطراري داخل و خارج كشور، بهعنوان تنها پرستار ايراني در سال 2015 موفق به دريافت مدال فلورانس نايتينگل در چهل و پنجمين دوره اهداي آن شد.
اين گزارش حاكي است، پس از ارسال سوابق شخصي، تحصيلي، كاري و عملياتي نامبرده از سوي معاونت امور بينالملل و حقوق بشردوستانه جمعيت به كميته انتخاباتي مربوطه در ژنو اين مدال به ايشان اعطاء شد.
كميسيون اعطاي مدال فلورانس نايتينگل كه اعضاي آن متشكل از، فدراسيون بينالمللي جمعيتهاي صليب سرخ و هلالاحمر، كميته بينالمللي صليب سرخ و شوراي بينالمللي پرستاران ميباشد، با توجه به معيارهايي چون شجاعت، ايثار و آمادگي براي ارائه خدمت، فعاليتهاي عملي به نفع مجروحان، بيماران يا ساير آسيب ديدگان ناشي از سوانح و جنگ و اقدامات ابتكاري در زمينه بهبود كيفيت درمان و يا آموزش، هر دو سال يكبار به پرستاران داراي معيارهاي فوق، اين مدال افتخار را اعطا ميكند.
رامين كهن خاكي دانشآموخته اولين دوره كارشناسي پيوسته پرستاري دانشگاه علوم پزشكي تهران با 23 سال سابقه كاري در جمعيت هلالاحمر جمهوري اسلامي ايران، تاكنون در سمتهاي كارشناس امور بينالملل، رئيس اداره آموزش امداد و نجات، رئيس اداره فوريتهاي درماني، رئيس اداره بهداشت در حوادث و رئيس اداره هماهنگي عمليات اضطراري داخل و خارج از كشور فعاليت نموده و در عمليات امدادي، بهداشتي و درماني بسياري به شرح زير حضوري فعال داشتها است:
سال 2001 عضو تيم امداد و نجات اضطراري در اردوگاههاي ماككي و ميل 46 واقع در افغانستان
سال 2003 عضو تيم بينالمللي آموزش امداد و كمكهاي اوليه ويژه مسئولين هلالاحمر افغانستان
سال 2006 عضو تيم بهداشت و درمان اضطراري اعزامي به زلزله در كشور اندونزي
سال 2006 عضو تيم بهداشت و درمان اضطراري اعزامي به جنوب كشور لبنان (جنگ 33 روزه)
سال 2007 عضو تيم بهداشت و درمان اضطراري اعزامي به طوفان فليكس در كشور نيكاراگوئه
سال 2012 عضو تيم آموزشي بهداشت و درمان اضطراري اعزامي به كشور تونس
سال 2012 عضو تيم بهداشت و درمان اضطراري اعزامي به كشور عراق
سال 2012 عضو تيم بهداشت و درمان اضطراري اعزامي به كشور سومالي
سال 2013 عضو تيم آموزشي بهداشت و درمان اضطراري اعزامي به كشور لبنان
سال 2015 عضو تيم اعزامي به كشور جيبوتي جهت امدادرساني به مردم مظلوم يمن.
اين دانشآموخته دانشگاه تاكنون كتابهاي جستجو و نجات در بهمن، ترياژ در سوانح، اصول كمكهاي اوليه و مقالاتي در مورد حوادث و سوانح طبيعي، آموزش و كاهش اثرات سوانح، سونامي، آنفلوانزا تيپ A و . . . منتشر نموده است و با حضور در ٢٠ تجربه عملياتي موفق در داخل و خارج از كشور ازجمله منطقه شرجي و مالاريا خيز اندونزي، طوفان فليكس در نيكاراگوئه در ٢٠١٢، سومالي، زلزله قاين- بيرجند، زلزله اردبيل، زلزله افغانستان و سيل پاكستان و ... همچنين راهاندازي سامانههاي بهداشت و درمان اضطراري بهويژه BHCU و RDH و بيمارستانهاي ارجاعي در مناطق و كشورهاي مختلف مانند تونس، عراق و لبنان حضور داشته و شايسته دريافت اين مدال گرديده است. لازم به توضيح است كه در دومين گردهمايي دانشآموختگان ورودي سال 66 رشته پرستاري كه در تاريخ 5/6/94 در دانشكده پرستاري و مامايي برگزار شد، مدال صليب سرخ جهاني به همراه لوح سپاس به ايشان اهداء شد./ق
ارسال به دوستان