استقبال دانشکده پرستاری و مامایی از همکاری های بین المللی با دانشگاه جیما

استقبال دانشکده پرستاری و مامایی از همکاری های بین المللی با دانشگاه جیما

دکتر چراغی خواستار شفاف سازی حوزه های مورد نیاز دانشگاه جیما برای همکاری با دانشکده پرستاری و مامایی در قالب تفاهم نامه منعقده با دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، رییس دانشگاه جیما اتیوپی به اتفاق معاون بین الملل این دانشگاه و دوتن از دانشجویان اتیوپی در ایران چهارشنبه سوم آذرماه با هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی دیدار کرد. در این دیدار پروفسور Fikre Lemessa با اشاره به سابقه تاسیس دانشگاه جیما از سال 1999، تشکیل دانشکده پزشکی این دانشگاه را مربوط به سال 1983 دانست و گفت: دانشگاه ما دانشگاهی جنرال است و همه علوم را شامل می شود و رشته های علوم پزشکی یکی از قدیمی ترین این علوم است.
وی این دانشگاه را متشکل از هفت کالج و یک دانشکده تحصیلات تکمیلی دانست و آمار دانشجویان شاغل به تحصیل در این دانشگاه را 40 هزار نفر عنوان کرد.
رئیس دانشگاه جیما همچنین با اشاره به رتبه یک بودن این دانشگاه در کشور اتیوپی، دانشگاه جیما را از جمله 100 دانشگاه برتر افریقا دانست.
وی هدف سفرش به ایران و دیدار با دانشگاه علوم پزشکی تهران را گسترش همکاری های بین المللی عنوان کرد.
Ermyas Wolde 
مدیر امور بین‌الملل دانشگاه جیما نیز که در این نشست ریاست این دانشگاه را همراهی می کرد؛ کمبود امکانات، تخصصی نبودن رشته ها و ضعف در تحصیلات تکمیلی را از جمله چالش های موجود در علوم پزشکی در جیما عنوان کرد و خواستار همکاری های بین المللی در قالب برگزاری دوره های کوتاه مدت و کارگاه های آموزشی برای تربیت و تقویت اعضای هیات علمی شد.
وی با اذعان به پتانسیل ها و ظرفیت های بالای ایران برای همکاری های بین المللی از عدم ارتباط دانشگاه های اتیوپی با ایران ابراز تاسف و از تصمیم دانشگاه جیما برای برقراری این رابطه ابراز خشنودی کرد.  
رئیس دانشگاه جیما همچنین با اشاره به امکانات بالا و نیروهای انسانی زبده و کارآمد دانشکده پرستاری و مامایی تهران از نیاز دانشگاه جیما برای تربیت نیروی انسانی سخن گفت: دانشگاه ما با کمبود نیروی متخصص به خصوص در دوره دکتری روبروست و ما نیازمند گسترش و توسعه آن با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم.  
دکتر محمد علی چراغی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی نیز با اشاره به ظرفیت های این دانشکده در همکاری های بین المللی از برقراری رابطه با دانشگاه جیما در قالب تفاهم نامه منعقده با دانشگاه علوم پزشکی تهران استقبال کرد.
وی برگزاری کارگاه ها و دوره های توانمندسازی منجر به مدرک برای اعضای هیات علمی، کارگاه های مشترک حضوری و یا آنلاین، تبادل دانشجو و ... را از جمله زمینه های موجود برای همکاری دو دانشگاه دانست.
دکتر چراغی در پاسخ به انتظار دانشگاه جیما مبنی بر حمایت مثبت دانشکده پرستاری و مامایی در برگزاری دور های کوتاه مدت و دوره های توانمندسازی اعضای هیات علمی؛ خواستار شفاف سازی حوزه های مورد نیاز دانشگاه جیما برای همکاری با دانشکده پرستاری و مامایی در قالب تفاهم نامه منعقده با دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.
این دیدار دکتر افسانه صدوقی اصل، مدیر توسعه امور بین الملل دانشکده به ارائه توضیحاتی درخصوص تاریخچه تأسیس دانشکده، دپارتمان های آموزشی، ترکیب اعضای هیات علمی، تعداد دانشجویان ایرانی و بین الملل، بازدیدها، کارگاه ها و همکاری های بین المللی و امکانات و ظرفیت های دانشکده پرداخت.
وی همچنین در پاسخ به سئوال معاون بین الملل دانشگاه جیما درخصوص نحوه واگذاری بورسیه های تحصیلی به دانشجویان بین الملل؛ انواع بورسیه ها را شرح داد.
دراین جلسه همچنین درخصوص بسترهای همکاری مشترک ازقبیل تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره های کوتاه مدت و بلندمدت، برگزاری سمینار و کارگاه های مشترک در دو کشور و برگزاری کارگاه ها و سمینارهای آنلاین و به انجام رساندن پروژه های پژوهشی مشترک تبادل نظر شد.
در ادامه رییس دانشگاه جیما اتیوپی ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشکده پرستاری و مامایی؛ از هوشمندی دانشکده در ارائه خوب امکانات و فعالیت ها و جای گیری پرچم اتیوپی در کنار پرچم جمهوری اسلامی ایران در جلسه مشترک تقدیر کرد.
در پایان این دیدار هیات اعزامی از اتیوپی از کتابخانه و آزمایشگاه دانشکده بازدید کردند

کلمات کلیدی