اعلام استقلال رسمی بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری در جلسه مهرماه مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان
جلسه مهر ماه مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و مراکز تابعه با طرح سه موضوع برگزاری سومین سمینار تعهد حرفه ای، استقلال بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری از دفتر دانش آموختگان و برگزاری جشن های فارغ التحصیلی به تفکیک دانشکده ها، روز سه شنبه 24 مهر ماه برگزار شد.
جلسه مهر ماه مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و مراکز تابعه با طرح سه موضوع برگزاری سومین سمینار تعهد حرفه ای، استقلال بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری از دفتر دانش آموختگان و برگزاری جشن های فارغ التحصیلی به تفکیک دانشکده ها، روز سه شنبه 24 مهر ماه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر گتمیری با اشاره به برگزاری سومین سمینار تعهد حرفه ای توسط دفتر ارتباط با دانش آموختگان، بنیاد استاد بهادری، دفتر تعهد حرفه ای و نماینده دانشکده پزشکی در اسفند ماه سال جاری خاطر نشان کرد، با توجه به استقبالی که از برنامه های پیشین داشتیم امیدواریم هم سمینار و هم بخش جشنواره امسال با کیفیت بهتری برگزار شود.
وی با اشاره به برگزارش اولین جلسه کمیته علمی این سمینار خاطر نشان کرد، سابقه 2 ساله برگزاری این سمینار باعث شد در همان جلسه اول موضوعات کلی را تصویب کنیم. اما در بخش معرفی کاندیداهای مربوط به جشنواره از همکاران دانشکده تقاضا داریم افراد شاخص و الگور در بحث تعهد حرفه ای را در 5 حیطه: گروه جراحی، گروه کودکان، گروه علوم پایه و بهداشت، گروه پرستاری، مامایی، توانبخشی و پیراپزشکی و گروه دندانپزشکی و داروسازی همراه با مستندات به دبیرخانه معرفی نمایند.
دکتر گتمیری در ادامه سخنان خود ضمن بیان نظر ریاست دانشگاه درخصوص برگزاری جشن های فارغ التحصیلی به تفکیک دانشکده ها از سال 98، خاطر نشان کرد، تداوم برگزاری جشن های فارغ التحصیلی از این پس به صورت دانشکده ای بوده که از سوی همکاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پیگیری و با همکاری دفتر مرکزی برگزار خواهد شد.
دکتر سید احمدیان نیز با تاکید بر اهمیت موضوع انتخاب شده جهت سمینار سالانه این دفتر که با همکاری بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری برگزار خواهد شد، اظهار داشت تعهد حرفه ای، موضوعی است که جامعه به آن تشنه است و همیشه به آن نیاز دارد به خصوص امروزه که همه می خواهند سریعتر از پیشینیان خود به مقصد برسند. این موضوع مربوط به همه شغل ها و حرفه ها است حتی علوم غیر پزشکی و در آینده شاید چشم اندازمان ملی باشد که تمام آحاد جامعه را در بر بگیرد.
وی در ادامه با اشاره به تاکید ریاست دانشگاه مبنی بر تفکیک فعالیت های بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری از دانشگاه گفت: با توجه به پیشنهاداتی که از سوی چند تن از دانش آموختگان پیشکسوت دانشگاه برای اختصاص فضا به بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری مطرح شده است، از این پس جلسات هیئت امنای بنیاد با نمایندگان کانونها و دعوت به مشارکت دانش آموختگان با این بنیاد در محل جدیدی که از بین فضاهای پیشنهادی است تشکیل و نتایج این جلسات درطی جلسات ماهانه در اختیار همکاران دانشکده ها قرار خواهد گرفت.
استاد بهادری نیز یا تاکید بر این که در انتخاب افراد به عنوان الگوی تعهد حرفه ای آنچه مهم است وفاداری به علم و تخصص افراد است، افزود: شاید کسی باشد که کاملاً حرفه ای رفتار کند ولی در دانشگاه حضور نداشته باشد، ضروری است از نظر تعهد حرفه ای و اخلاق پزشکی حتی کسانی که در یک شهرستان کوچک مشغول به فعالیت هستند را معرفی کنید. افرادی که تاکنون معرفی شده اند، افراد برجسته و شناخته شده ای بودند.
وی در بخش دیگر سخنان خود ضمن تشکر از پیگیری های اعضای بنیاد علمی فرهنگی تاکید کرد: تلاش بر این است که بنیاد مستقل از دانشگاه بوده و با جلی حمایت های مالی از سوی دانش آموختگان بتوانیم به دانشگاه و همچنین دانش آموختگان جوان آن کمک کنیم.
استاد بهادری در ادامه افزود برای جذب حمایت های دانش آموختگان نیاز به اعتمادسازی است و اگر ثابت کنید که این بنیاد بدنبال حمایت از دانشگاه بوده و منافع شخصی ندارد در این صورت اعتماد به وجود می آید. به عنوان مثال گروه هایی از دانش آموختگان ازجمله ورودی های سال 38 به نمایندگی دکتر دولتی وجود دارند که کارهای خیریه ای انجام داده اند فقط باید این افراد را در یک شبکه قرار دهیم.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنین یادآور شد، استدلال ریاست دانشگاه برای تغییر مدل برگزاری جشن های فارغ التحصیلی، به مسائل روز مربوط است که هم اکنون دچار بحران هستیم ولی باید یکپارچگی دانشگاه را حفظ کنیم و همه همکاری کنیم که دانشکده ها جشن خودشان را برگزار کنند. وی در ادامه خاطر نشان کرد آینده بدون کمک فناوری و صنعت رشد نمی کند و صنعت بزرگترین پشتیبان علم خواهد بود و استفاده از این بستر را نباید غفلت کرد.
در ادامه جلسه همکاران و مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها نظرات و پیشنهادات خود را درخصوص موضوعات فوق الذکر مطرح کردند که از این جمله می توان به ایجاد شرایط تعامل بنیاد با خیرین و شرکت های خصوصی حوزه علوم پزشکی که تمایل به اسپانسری اینگونه فعالیت ها دارند اشاره کرد.
در پایان این جلسه نیز از خدمات دکتر مریم زحمتکش به عنوان سئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان معاونت بین الملل دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و تشکر بعمل آمد.
ارسال به دوستان