افتتاح دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بیمارستان امراعلم
همزمان با افتتاح دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بیمارستان امیر اعلم از زحمات استاد قارونی استاد گروه قلب این بیمارستان تجلیل و قدر دانی به عمل آمد.
در این مراسم که روز پنج شنبه9 اسفند 97 با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان در سالن استاد قارونی این بیمارستان برگزار شد، دکتر اسحاق حسینی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان بیمارستان امیر اعلم در سخنانی ضمن قدردانی از زحمات بی شائبه استاد قارونی، خصوصیات اخلاقی وی را ستودنی خواند و گفت: استاد قارونی خدمات بسیاری به دانشگاه کرده و به اندازه ای در آموزش، پژوهش و تربیت دانشجویان ماهرانه خدمت کرده که به استادی دوست داشتنی تبدیل شده است.
وی ادامه داد: البته برای یک استاد بازنشستگی وجود ندارد چون همیشه جویای علم و دانش است.به پاس قدردانی از زحمات ایشان سالن ژورنال کلاب در این بیمارستان به نامشان نامگذاری می شود ،باشد که قدری ار ایثارشان را قدر بنهیم.
سپس دکتر رزم پا، دکتر قارونی را محبوب قلبها نامید و وی را استادی خواند که با داشتن خصوصیات اخلاقی والا همیشه در ذهن همکاران و دانشجویان خود باقی خواهد ماند و ادامه داد: هر ساله در جشن دانش آموختگان نام استاد قارونی به عنوان استادی که دانشجویان برگزیده اند به چشم می خورد و این انتخاب چیزی نبود جز داشتن خلق و خوی نیکوی استاد که همواره زبانزد همه بود.
وی در ادامه سخنان خود، به بیان اهداف دفتر دانشآموختگان پرداخت و گفت: دفتر دانشآموختگان دانشگاه بیش از ده سال است که تأسیسشده و اهداف مهم آن حفظ ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطوح مختلف و همچنین حفظ ارتباط با استادان فرهیخته دانشگاه در تمام نقاط دنیا است.
وی افزود: از دیگر اهداف دفتر دانشآموختگان، دایر کردن دفاتری در بیمارستانها و مراکز درمانی و ارتباط و هماهنگی با مسئولان دفاتر این مراکز است.افتتاح خانه استاد در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) سینا و سپس در این بیمارستان از فعالیتهای مهم این دفتر بوده که با حمایت دکتر بهادری و مسئولین بیمارستانها انجام گرفته است.
دکتر جعفریه رئیس بیمارستان امیراعلم نیز ضمن قدردانی از زحمات استاد قارونی وی را یک معلم واقعی و عاشق خواند و گفت:استاد قارونی هر چه که آموخته عاشقانه به شاگردانش آموخته است . او استاد بی نظیری است که حتی پس از بازنشستگی همواره در قلب ما جای خواهد داشت .
وی از استاد قارونی خواست که همکاری خود را با بیمارستان قطع نکند و همچنان با تجربیات و دانش خود بیمارستان امیر اعلم را در نیل به اهدافش یاری رساند.
در ادامه دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، گفت: دکتر قارونی عزیز دل تمامی دانشجویان داشگاه علوم پزشکی تهران است. ایشان در تمامی جشن های فارغ التحصیلی به عنوان نخستین مهمان حضور دارند و جالب است که در همان جا هم نکات درسی را به دانشجویان خود گوشزد می کند و این از ویژگی این استاد بزرگ است.
وی ادامه داد: دکتر قارونی بازنشسته نشده چون این کلمه برای هیچ استادی معنی ندارد فقط از نظر حقوقی تغییر جهت داده و خدماتش همچنان به دانشگاه و بیمارستان امیر اعلم ادامه خواهد داشت.
استاد دکتر بهادری این دفتر را پل ارتباطی بین دانشآموختگان و دانشگاه دانست و گفت: برای اینکه این ارتباط برقرار شود برای هر یک از دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی تهران اعم از پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، برنامه گردهمایی سالانه داریم که این عزیزان گردهم جمع میشوند و به تبادل ارتباطات و اطلاعات میپردازند. البته دفاتری در اروپا و کانادا نیز دایر شده تا از دانش، علم و تجربه استادان بهرهبرداری لازم و کافی انجام شود.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه با بیان اینکه، دانشکده پزشکی دانشگاه تهران با این قدمت طولانی هنوز از بهترین های کشور، منطقه و حتی برخی کشورهای خارج از منطقه است، تصریح کرد: این دانشگاه به دلیل داشتن مقالات کثیر، خدمات درمانی، ایثار پزشکان و کارکنانش همیشه در رتبه نخست کشوری بوده و سعی کرده بهترین و مناسب ترین خدمات را به مردم ارائه دهد.
دکتر بهادری در ادامه سخنان خود گفت: باید قبول کرد بازنشستگی در پزشکی وجود ندارد و کسی که 30 الی 40 سال خدمت کرده و گنجینه ای از علم و تجربه در خود دارد جواهری است که دانشگاه، مردم و بیمارستان باید بتوانند از تجربیاتش استفاده کنند.
وی از راه اندازی دفتردانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه سملوایز مجارستان خبر داد و گفت: در سفری که پروفسور روزیوال رئیس سابق دانشگاه سملوایز مجارستان از دفتر دانش آموختگان داشت پیشنهاد داد شعبه ای از این دفتر در مجارستان راه اندازی شود که با کمک ایشان این کار انجام شد. البته ما در شهرهای کرمان، یزد و اصفهان نیز دفاتری راه اندازی کرده ایم و به زودی شعبه ای نیز در دانشگاه دزفول افتتاح خواهیم کرد.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه ادامه داد: بیمارستان امیر اعلم متعلق به استادان پیشکسوت و جوان است و بازنشستگی به معنی قطع خدمات شما نیست چون دانشگاه همیشه به یاری شما عزیزان نیاز دارد.
وی در پایان تاکید کرد: دانشگاه به پیشکسوتان خود تعلق دارد و اعتبار خود را مدیون زحمات ارزشمند استادان پیشکسوت و شاگرانش می داند.
در پایان نیز استاد قارونی ضمن قدردانی از استاد بهادری به خاطر برگزاری این مراسم با پخش کردن کلیپی از زندگی کاری خود میزان ارادت خود را به دانشگاه و دانشجویانش نشان داد و برای همه شان آرزوی موفقیت کرد.
ارسال به دوستان