انتصاب دکتر نوری به عنوان مسئول دفتر دانش آموختگان دانشگاه در آذربایجان غربی
دکتر بهادری طی حکمی دکتر پرویز نوری دانش آموخته دانشگاه را به سمت مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان در استان آذربایجان غربی منصوب کرد
در این مراسم که سه شنبه 16 مهر 98 در دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه برگزار شد، دکتر سید احمدیان دبیر دفتر در مورد روند تاسیس، اهداف و مهمترین فعالیت های دفتر دانش آموختگان توضیحاتی ارائه داد.
وی همچنین ضمن معرفی بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری، بر کمک های مالی و معنوی اساتید و دانش آموختگان پیشکسوت دانشگاه برای رفع نیازمندی های دانشجویان و خوابگاه ها تاکید کرد.
سپس دکتر گتمیری قائم مقام دفتر دانش آموختگان با اشاره به دانشگاه های بزرگ دنیا که دفتر به نام alumni دارند گفت: دانشگاه انتظار دارد دانش آموخته ای که چندین سال در آن جا تحصیل کرده و برای خدمت به جامعه تربیت شده در آینده از کمک های مادی و معنوی به دانشگاه دریغ نکند.
وی همچنین به ارتباط 50 تا 60 کانون دانش آموختگان دانشگاه در حوزه پزشکی و رشته های تخصصی و فوق تخصصی با دفتر ارتباط با دانش آموختگان، اشاره کرد و افزود: بسیاری از این کانون ها در کارهای خیر همچون مدرسه سازی و دیگر امور خیریه شرکت دارند که البته بسیاری از این فعالیت ها با عنوان دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح شده که باعث افتخار دانشگاه است.
دکتر گتمیری به اشاره تاسیس شعبه بین المللی دفتر دانش آموختگان در مجارستان گفت: همزمان با برگزاری کنگره یوسرن که از تاریخ 17 لغایت 19 آبان در شهر بوداپست برگزار می شود مقدمات برگزاری اولین گردهمایی دانش آموختگان مقیم اروپا فراهم آمده و با همراهی استاد بهادری جمعی از دانش آموختگان داخل کشور نیز در این گردهمایی شرکت خواهند داشت.
وی با اشاره شخصیت استاد بهادری که دانشجویان سالهای زیادی با شخصیت ایشان آشنا هستند خاطر نشان کرد، همین شخصیت و منش ایشان باعث شد تا بنیادی که برای حمایت دانشجویان نیازمند تاسیس شده به نام ایشان باشد تا مورد حمایت دانش آموختگان بیشتری قرار گیرد.
سپس دکتر نوری مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان استان آذربایجان غربی اظهار کرد: دور هم جمع شدن برای افراد یک نیاز است چون احساس هویت و رهایی از تنهایی را در پی دارد و احساس بیگانگی که به خصوص با پیشرفت فضای مجازی در این عالم به وجود آمده را از فرد دور می کند.
وی افزود: یکی از ویژگی های دانشگاه تهران این است که همیشه قادر بوده از خود فراتر را هم ببیند و پایبندی به اخلاق همیشه در دانشگاه حاکم بوده و سخنان نوشته شده بقراط و ابن سینا در ستون های دانشکده پزشکی دانشگاه تهران کاملا قابل لمس است.
دکتر نوری یاد استادان آرمین، هادوی، قریب و شمسا و همچنین استاد یلدا را گرامی داشت و افزود: اساتید گذشته به آنچه می گفتند پایبند بودندو ما تمامی اخلاق را در استادان خود می دیدیم. ما واقعا درک کردیم که فقط برای پزشکی و پول به دانشگاه نیامده ایم بلکه رسالت های بزرگتری به عهده داریم که باید بی ریا آنها را انجام دهیم.
وی ضمن یادآوری خاطرات دوران دانشجویی خود گفت: یکی از نقاط عطف زندگی من که در آن تحول بزرگی رخ داد حضور در کلاس درس استادان بزرگی چون استاد شمسا بود که علاوه بر درس پزشکی درس زندگی و اخلاق نیز به ما یاد دادند.
دکتر نوری تصریح کرد: دانشگاه در طول دوران تحصیل یک طرفه به همه ما بخشش داشته و سایه بزرگان و حضورشان موجب رشد و تعالی ما در دانشگاه شده، ما نیز باید تا فرصت داریم زحمات مادر دوم خود یعنی دانشگاه را جبران کنیم.
دکتر مجد نماینده دفتر دانش آموختگان استان مازندران نیز گفت: من همیشه سعی داشتم در استان های آذربایجان غربی و شرقی و شهرهای تابعه یکی از دوستان را پیدا کنم تا با همکاری او دفتر دانش آموختگان در آن شهرها راه اندازی شود و خوشحالم که امروز این کار محقق شده است.
دکتر بهادری رئیس دفتر دانشآموختگان دانشگاه خاطر نشان کرد، دفتر ارتباط با دانش آموختگان در کنار فعالیت های خود در حوزه دانش آموختگان با تاسیس خانه استاد در بیمارستانها در نظر دارد ارتباط اساتید بادانشگاه و محل خدمت خود را حفظ کند، استادان ما نمونه هایی منحصر به فرد در کشور هستند و دانشگاه خانه آنها است پس نباید خانه خود را ترک کنند.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه گفت: ما در استانهای مازندران، شیراز، یزد، کرمان و زنجان دفاتری راه اندازی کرده و قصد داریم این دفاتر را در تمام کشور گسترش دهیم.
دکتر بهادری ادامه داد: این ارتباطات تنها به درون کشور ختم نمی شود بلکه مدتی است دفتری در شهر بوداپست مجارستان تاسیس شده و مقدمات تاسیس دفاتری در بعضی از ایالت های آمریکا فراهم آمده به دنبال این هستیم که در کشورهای دیگر اروپایی نیز شعبه ای از این دفتر تاسیس کنیم.
وی با اشاره به تاسیس بنیاد علمی فرهنگی در مجموعه دفتر ارتباط با دانش آموختگان یادآور شد، تامین نیازهای آموزشی و خوابگاهی دانشجویان و کمک مالی به دانشجویان نیازمند از مهمترین اهداف این بنیاد خواهد بود.
دکتر بهادری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ارومیه در تاریخ پزشکی ایران نقش بسیاری داشته، گفت: از دفتر ارتباط با دانش آموختگان استان آذریایجان انتظار داریم ضمن برنامه ریزی برای گردهم آوردن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مقمیم این استان نسبت به جمع آوری تاریخچه پزشکی در آن و شناسایی پزشکان خدوم و متعهد نیز برنامه ریزی داشته باشند تا در اولین گردهمایی بتوانیم تقدیری شایسته از آنان داشته باشیم.
وی افزود: پزشکی یک رشته تک بعدی نیست بلکه جنبه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و انسانی نیز دارد و گردهمایی دانش آموختگان در کنار هم موجب ایجاد همدلی می شود و آغازی برای فعالیت های بسیاری خواهد شد و هدف اصلی ما از تقدیر از پیشکسوتان این است تا به پزشکان جوان و دانشجویان جوان یاد بدهیم جایگاه و منزلت اساتید خود را بدانند و احترام آنها حفظ کنند.
در پایان این جلسه حکم دکتر نوری دانش آموخته رشته چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان مسئول دفتر دانش آموختگان دانشگاه در آذربایجان غربی توسط استاد بهادری به وی ابلاغ شد.
خبر: مقدم
عکس:داود فرامرزی
ارسال به دوستان