با اعطای بالاترین نشان علمی بنیاد دکتر یلدا به ویز بهداشت، مراسم تقدیر از منتخبین سومین کنگره دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی برگزار شد
مراسم تقدير از منتخبين سومين كنگره دستاوردهاي پژوهش در پزشكي كه دوشنبه شب 29 آبان با حضور دكتر دستجردي وزير بهداشت، دكتر لاريجاني رييس دانشگاه و جمعي از اساتيد داخلي و خارجي در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار شد
گالری عکس
مراسم تقدير از منتخبين سومين كنگره دستاوردهاي پژوهش در پزشكي كه دوشنبه شب 29 آبان با حضور دكتر دستجردي وزير بهداشت، دكتر لاريجاني رييس دانشگاه و جمعي از اساتيد داخلي و خارجي در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار شد كه از 18 منتخب در رده هاي استادان برجسته، نوآوري، دانشمندان جوان، فرهنگ و هنر، مسئوليت اجتماعي در پزشكي با اعطاي نشان افتخار و تنديس بنياد تقدير به عمل آمد.
در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين دكتر نيكزاد عيسي زاده، رييس نهاد دفتر نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، با گراميداشت ايام محرم و عزاداري سالار شهيدان گفت: برگزاري مراسم تقدير از اساتيد برجسته و تقارن آن با ايام عزاداري سالار شهيدان بسيار با معنا است چرا كه ما نيز هميشه در پاي درس سيد الشهدا در حال شاگردي هستيم.
وي با اشاره به مراتب مودت، محبت را بالاترين عامل و جاذبه براي حضور در پاي درس اساتيد دانست و افزود: عامل محبت است كه پيوند ما و ائمه بزرگوار از جمله حضرت سيدالشهدا را محكم تر مي كند چرا كه محبت چيزي نيست كه با فاصله و يا به مرور زمان كم شود.
حجت الاسلام عيسي زاده ادامه داد: اشك را از مصاديق محبت است كه تمام ماهيت محبت در قالب اشك جاري مي شود، محبت استحسان مي آورد بدين معني كه عاشق زماني كه به ياد محبوب و معشوق خود مي افتد از وصف و شنيدن نام و ياد محبوب خود لذت مي برد.
رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي تهران اقل رابطه عاشق و معشوق را مودت و محبت دانست و گفت: مرحله دوم بعد از محبت ميل دل است به معني انس و الفت به نحوي كه همواره عاشق به ياد معشوق و محبوب خود است فارغ از زمان و مكان.
وي افزود: بعد از مرحله دل، خلوت است به گونه اي كه ياد و ذكر محبوب تمام دل محب را فرا ميگرد و غير از ياد محبوب در دلش يافت نمي شود و در پايان ولع است به گونه اي كه محب غير از محبوب خود چيزي نمي خواهد.
در ادامه اين مراسم دكتر شمس شريعت، رييس موزه تاريخ پزشكي دانشگاه، به بيان تاريخچه اي از تاسيس مدرسه طب در ايران پرداخت و گفت: ورود پزشكي نوين به ايران به زمان سلطان محمد خدابنده و از طريق كمپاني هند شرقي باز مي گردد و اولين مدرسه طب جديد در اروميه راه اندازي شد.
وي افزود: اما اولين مدرسه مدرن پزشكي در دارالفنون توسط اميركبير روز يكشنبه 5 ربيع الاول 1268 هجري قمري افتتاح شد و در معماري و طراحي ساختمان آن از مهندسين ايراني (ميرزا رضا خان تبريزي و محمد تقي معمار) استفاده شد.
وي با بيان اينكه آموزش نوين پزشكي تا سال 1303 در دارالفنون بود، يادآور شد: در شروع دارالفنون، دانشجويان پس از خواندن درسهاي علم تشريح، علم معرفت ادويه، اسباب و علامات معالجه و قبولي در امتحانات به بالين بيمار رفته و اين مدرسه تا سال 1298 توسط تنها يك معلم به نام پولارك اداره مي شد.
در ادامه دكتر رنجبر، رييس بنياد علمي پروفسور يلدا با اشاره به اهداف برگزاري اين مراسم گفت: به منظور قدرداني از تلاش و كوشش استادان برجسته و دانشمندان جوان، جوايز بين المللي علمي اين بنياد در رده هاي مختلف به برگزيدگان اعطا خواهد شد.
وي افزود: در اين دوره تلاش شد تا افرادي كه داراي توانايي هاي علمي بوده و استانداردهاي بين المللي را حفظ كرده اند و همچنين جوهره پزشكي را كه در آن اخلاق و عشق به درمان است در طول ساليان به خوبي نشان داده اند، انتخاب و نشان علمي به آنها اهدا شود همچنين هيچ وجه مادي به عنوان جايزه در نظر گرفته نشده چرا كه هيچ اجر مادي نمي تواند كار پزشكان و خدمات درماني آنها را جبران كند.
دكتر رنجبر ادامه داد: در سال اول برگزاري كنگره دستاوردهاي پزشكي در 3 رده علمي، سال دوم 5 دوره و سال سوم در 6 رده جايزه اعطا خواهد شد.
اسامي منتخبين در رده مدال افتخار:
دكتر فرحناك اسدي، دكتر احمد رضا دهپور، دكتر محمد باقر اسلامي، دكتر مسعود كيمياگر، دكتر آرمن كچاريان، دكتر شكوه محامدي، دكتر غلامرضا پورمند و دكتر مرضيه وحيد دستجردي
رده استاد برجسته:
دكتر محبوبه حاج عبدالباقي، دكتر طلعت مختاري آزاد و دكتر سيد محمد توانگر
رده مسئوليت اجتماعي در پزشكي:
دكتر محمود كريم از آلمان
رده نوآوري:
دكتر محمود دانايي از آلمان
رده دانشمندان جوان:
دكتر ندا علي جاني، دكتر كتايون بيداد، دكتر بهروز گل چاي و دكتر محمود سجادي جزي
رده فرهنگ و هنر:
دكتر محمد اصفهاني
ارسال به دوستان