با حضور باشکوه اساتید و دانشجویان و معرفی 10 استاد برگزیده، اولین جشنواره قدر استاد دانشکده پزشکی برگزار شد
اولین جشنواره قدر استاد با معرفی اساتید منتخب گروه های آموزشی و تقدیر از 10 استاد برگزیده دانشکده پزشکی در بخش های آموزشی، پژوهشی و بخش ویژه روز پنجشنبه 12 اردیبهشت در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.
گالری عکس 1
گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مراسم پس از قرائت قرآن و سرود ملی با تکنوازی محمدصادق نجفی دانشجوی پزشکی و شعرخوانی استاد اشجعی فوق تخصص جراحی کودکان و عضو هیئتعلمی مرکز طبی کودکان آغاز شد.
اولین جشنواره قدر استاد با معرفی اساتید منتخب گروه های آموزشی و تقدیر از 10 استاد برگزیده دانشکده پزشکی در بخش های آموزشی، پژوهشی و بخش ویژه پیش ازظهر روز 12 اردیبهشت در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، مراسم پس از قرائت قران و سرود ملی با تک نوازی محمد صادق نجفی دانشجوی پزشکی و شعر خوانی استاد خانم دکتر اشجعی فوق تخصص جراحی کودکان و عضو هیات علمی مرکز طبی کودکان آغاز شد.
در ادامه دکترشهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی با خیر مقدم به اساتید و تبریک روز استاد گفت: اساتید و معلمین برجسته این دانشگاه عمر خود را صرف تعلیم و آموزش فرزندان نخبه این مملکت می کنند.
رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به برگزاری جشنواره قدر استاد اظهار داشت: این مراسم برای اولین بار در دانشکده پزشکی برگزار میشود و امور اجرایی آن به تمامی توسط اساتید و دانشجویان داوطلب انجام شده است .
وی ادامه داد: قرار است از هنرمندی اساتید و دانشجویان استفاده کنیم که نتیجه هفته ها تلاش و زحمات اساتید و دانشجویان دانشکده پزشکی است.
دکتر نفیسی با بیان این که دانشکده پزشکی با داشتن بیش از ۱۱۰۰ عضو هیات علمی، بیش از 2400 دانشجوی پزشکی عمومی، بیش از ۳ هزار دستیار تخصصی و فوق تخصصی ، از نظر تعداد هیات علمی حدود دو سوم بدنه دانشگاه را تشکیل می دهد. به نوعی مرزهای مابین دانشکده پزشکی و دانشگاه محو شده است و در سالهای گذشته سهم اساتید دانشکده پزشکی به درستی در جشن های دانشگاه دیده نشده است.
رییس دانشکده پزشکی ادامه داد: ملاک انتخاب اساتید در جشنواره های مختلف گاهاً ممکن بود با ملاک های مد نظر دانشکده مغایرت داشته باشد و انتخاب ها توسط کمیته هایی و بر اساس ملاک های کمی و بدون در نظر گرفتن آرا واقعی فراگیران صورت می پذیرفت. اما در این جشنواره ملاک اصلی آرا فراگیران است که از برکت حضور اساتید در دانشکده استفاده میکنند.
وی افزود: در نظر سنجی که از فراگیران به عمل آمد، حدود ۱۸۰۰ فراگیر شرکت کردند که۲۵۶ استاد توسط دانشجویان به عنوان برجسته و منتخب به دانشکده معرفی شدند که به لحاظ محدودیت دانشکده در معرفی این اساتید، نظر سنجی مجدد با ۳۴ نفر از اساتید دارای بالاترین رای برگزار و بر اساس آرای مجدد و جلسه با معاونین آموزشی بیمارستان ها و مدیران گروهها و نمایندگان دانشجویان و بررسی نمرات ۵ ساله ارزیابی اساتید افراد انتخاب و معرفی شدند.
که البته انتخاب و معرفی تعداد محدود از این افراد کار سختی بود و قطعا تعداد اساتید منتخب بیش از این است و افرادی که از آنها تقدیر میشود نماینده سایر اساتید هستند.
رییس دانشکده پزشکی ادامه داد: بسیاری از دوستانی که در هیات رییسه دانشکده پزشکی و یا قسمت های مختلف دارای سمت اجرایی هستند با رای تعداد بالایی منتخب دانشجویان بودند که به علت داشتن مسئولیت اجرایی در دانشکده، نامشان از لیست منتخبین و برگزیدگان حذف شد.
وی ادامه داد: حضور مسئولین دانشکده در صدر انتخاب دانشجویان مایه خوشحالی است و مایه قوت قلب من از انتخاب صحیح آنهاست چرا که این اساتید به ما کمک میکنند که اموزش را به حد اعلا برسانیم.
دکتر نفیسی در پایان تصریح کرد: این مراسم اولین دوره جشنواره قدر استاد است و قطعا بدون ایراد نیست. انشاالله با استفاده از نظرات و پیشنهادات اساتید ایرادات برطرف و دوره های بعدی پربار تر برگزار خواهد شد
اسامی اساتید برگزیده تنها در اختیار دکتر نفیسی و دکتر رضایی قرار داشت پس از معرفی اساتید منتخب و اجرای برنامههای متنوع موسیقی اعلام شد و لوح تقدیر، مدال و تندیس جشنواره که منقش به آرم قدیم دانشکده پزشکی به اساتید برگزیده اهدا شد.
در پایان برگزیدگان عکس یادگاری گرفتند.
برگزیده بخش آموزشی پزشکی عمومی:
دکتر هادی احمدی آملی از گروه جراحی عمومی
دکتر البرز شرافتی از گروه قلب و عروق
برگزیده بخش تخصصی و فوق تخصصی:
دکتر همایون امینی از گروه روانپزشکی
دکتر کامران بلیغی از گروه پوست
برگزیده بخش آموزشی علوم پایه:
دکتر فرشید نوربخش از گروه ایمونولوژی
برگزیده بخش پژوهش علوم بالینی:
دکتر علیرضا استقامتی از گروه داخلی
برگزیده بخش پژوهش علوم پایه:
دکتر محمدمهدی فیضآبادی از گروه میکروبشناسی
برگزیدگان بخش ویژه:
برگزیده بخش استاد جوان: دکتر سیده هاله اشرف طالش از گروه قلب و عروق
برگزیده بخش استاد پیشکسوت: دکتر محمدتقی خورسندی آشتیانی از گروه گوش و حلق و بینی
برگزیده بخش هیئتداوران: دکتر شروین بدو از گروه کودکان
گزارش دبیر جشنواره
دکتر نیما رضایی معاون بینالملل دانشکده پزشکی و دبیر اولین جشنواره قدر استاد گزارشی از روند اجرایی و سازوکار معرفی اساتید برگزیده و منتخب پرداخت و گفت: حدود دو ماه قبل و در نیمه اسفندماه بحثی در هیئترئیسه دانشکده مبنی بر تکریم و قدردانی از اساتید و بزرگداشت مقام استاد مطرح شد که نتیجه ان مصوبه هیئترئیسه برای برگزاری مراسم قدر استاد در روز ۱۲ اردیبهشتماه شد و اولین بار است که در دانشکده شاهد برگزاری مراسمی در این سطح هستیم.
وی افزود: تصمیم بر این شد که ۱۰ استاد برگزیده در حیطههای آموزشی (علوم پایه 1 برگزیده، تخصصی و فوق تخصصی 2 برگزیده، آموزش پزشکی عمومی 2 برگزیده)، پژوهشی (پایه و بالین هرکدام یک برگزیده) و بخش ویژه (استاد جوان، پیشکسوت و هیئتداوران هرکدام یک برگزیده) انتخاب و معرفی شوند.
دبیر اولین جشن قدر استاد تصریح کرد: در فاز اول نظرسنجی از فراگیران در قالب فرم ارسالشده در شبکه مجازی و دریافت آرا و برگزاری جلسه با نمایندگان دانشجویان، بررسی امتیازات سالانه اساتید، برگزاری جلسه با مدیران گروههای آموزشی و معاونین آموزشی بیمارستانها برگزار شد.
وی افزود: در دور اول نظرسنجی بیش از ۶۰۰ دانشجو و دانشآموخته شرکت کردند که به انتخاب ۲۵۴ استاد منجر شد درنهایت پس از بررسی و نظر کمیته داوران ۳۴ نفر از اساتید که حائز بیشترین رتبه بودند برای مرحله دوم انتخاب شدند.
دبیر جشنواره قدر استاد در ادامه به تفکیک آرا اخذشده از فراگیران پرداخت و گفت: اساتید منتخب بهعنوان اساتیدی که بیشترین آراء را در بخش نظرسنجی از فراگیران، گروههای آموزشی و معاونین آموزشی بیمارستانها کسب کردهاند و اساتید برگزیده که پس از بررسی آرای فراگیران و نتیجه جلسات مدیران گروهها و معاونان آموزشی و نظر نهایی هیئتداوران معرفی و اعلام میشوند.
دکتر رضایی گفت: 1980 رأی درمجموع از فراگیران دورههای مختلف آموزشی اخذ شد که 196 استاد در بخش بالینی معرفی شدند و از هر گروه بهتناسب تعداد اعضای هیئتعلمی یک یا دو نفر که حائز بیشتر رأی توسط فراگیران بودند بهعنوان منتخب معرفی شدند که پس از اعلام در سالن یک لوح تقدیر و تندیس کوچک توسط یک استاد همراه و دانشجوی همراه در سالن به آنها اهدا شد.
در این مراسم تعدادی از اساتید و دانشجوی هنرمند دانشکده پزشکی با همراهی یکدیگر به خلق آثار هنری پرداختند که در نهایت آثار به برگزیدگان جشنواره اهدا شد.
اجرای گروه موسیقی با آواز دکتر حسین نژاد استاد گروه طب اورژانس و همراهی دانشجویان از بخشهای جالب این جشنواره بود.
در میان برنامه کلیپی از اساتید درگذشته دانشکده پزشکی پخش شد که با استقبال حاضران در تالار همراه بود و نیز تابلوی نقاشی با مضمون یک درخت ریشه با شاخ و برگها سرسبز توسط یکی از دانشجویان نقاشی شده بود که در ابتدای درب ورودی تالار ابنسینا قرار داشت و اساتید و اعضای هیئتعلمی قسمتهای ریشه و دانشجویان در شاخ و برگ این درخت امضای خود را به یادگار ثبت میکردند.
منتخبین گروههای آموزشی بالینی
گروه گوش و حلق و بینی: دکتر ابراهیم کریمی
گروه ارتوپدی: دکتر نیما باقری
گروه کودکان: دکتر حسین علی مددی و دکتر اسحاقی
گروه اورولوژی: دکتر محمدرضا نیکوبخت
گروه بیهوشی: دکتر رضاشریعت محرری و دکتر پور فخر
گروه پاتولوژی: دکتر فرید کوثری
گروه پزشکی هستهای: دکتر امامی اردکانی
گروه پزشکی ورزشی: دکتر پردیس نور محمد پور
گروه پوست: دکتر کامران بلیغی
گروه جراحی عمومی: دکتر محمودزاده و دکتر هادی احمدی املی
گروه جراحی مغز و اعصاب: دکتر امیر جمشیدی
گروه چشمپزشکی: دکتر آرش میر محمد صادقی
گروه داخلی: دکتر سیاوش ناصری مقدم و دکتر اکبر سلطانی
گروه رادیوانکولوژی: دکتر عصمتی
گروه رادیولوژی: دکتر محمدعلی کاظمی
گروه روانپزشکی: دکتر همایون امینی
گروه زنان و زایمان: دکتر اشرف آل یاسین و دکتر پیرجانی
گروه طب اورژانس: دکتر الناز وحیدی
گروه طب کار: دکتر پور یعقوب
گروه عفونی: دکتر فرشته غیاثوند
گروه قلب و عروق: دکتر بابک گرایلی و دکتر ملازاده
گروه نورولوژی: دکتر سیامک عبدی
گروه پزشکی اجتماعی: دکتر مجتبی صداقت
گروه پزشکی قانونی: دکتر میترا اخلاقی
گروههای علوم پایه
گروه ایمونولوژی: دکتر فرشید نوربخش
گروه آموزش پزشکی: دکتر سارا مرتاض هجری
گروه آناتومی: دکتر غلامرضا حسن زاده
گروه بیوشیمی: دکتر مهدی امینیان
گروه ژنتیک: دکتر پانتهآ ایزدی
گروه فیزیک پزشکی، دکتر قدیری هروانه
گروه فیزیولوژی: دکتر بهجت سیفی
گروه اخلاق پزشکی: دکتر طباطبایی
گروه میکروب پزشکی: دکتر محمد مهدی فیض ابادی
گروه فارماکولوژی: دکتر قاضی خوانساری
ارسال به دوستان