بازدید هیئت اعزامی دفتر ارتباط با دانش آموختگان از دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامائی
دكتر چراغي رئيس دانشكده پرستاري و مامائي، بر اهميت دفتر ارتباط با دانش آموختگان و سايت مربوط به آن در معرفي پيشكسوتان تاكيد كرد.
در جلسه اي كه در روز سه شنبه بيست و سوم شهريور ماه و با حضور دكترچراغي رئيس دانشكده پرستاري و مامائي، واثق مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده پرستاري و مامايي، هوشنگي كارشناس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده پرستاري و مامائي،دكتر سيد احمديان مدير و مريم زاهدي رييس امور اداري دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه بهمراه جمعي از همكاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و دانشكده پرستاري و مامائي برگزار شد درخصوص برنامه هاي پيش روي دفتر ارتباط با دانش آموختگان بحث و تبادل نظرشد.
در ابتداي اين جلسه، واثق مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده پرستاري و مامايي ضمن تشكر و قدرداني از دكتر سيد احمديان، دكتر چراغي و زاهدي در رابطه با راه اندازي دفتر ارتباط با دانش آموختگان به سايقه تاسيس اين دانشكده اشاره كرد و گفت: آموزشگاه پرستاري در سال 1315 با مجوز وزارت فرهنگ به صورت دوره 2 ساله آغاز بكار نموده و در سال 1320 با پذيرش دانشجو به صورت شبانه روزي و مدت 3 سال دوره تحصيل به فارغ التحصيلان مدركي معادل ليسانس پرستاري ارائه نموده است.
وي در ادامه افزود: آموزشگاه پرستاري در سال 1328 در محل كنوني دانشكده پرستاري و مامايي در فضايي به وسعت 8194 متر مربع ، آغاز به فعاليت كرده و هرساله حدود 100 الي 120 دانشجوي دختر در دو دوره پذيرفته مي شوند.
واثق در ادامه توضيحات خود ضمن اشاره به اولين آموزشگاه مستقل مامايي افزود: اولين آموزشگاه مستقل مامايي به نام مدرسه قابلگي با 10 نفر شاگرد در سال 1298 در بيمارستان زنان سابق تهران تاسيس شد و در سال 1308 آموزشگاه مامايي فعاليت خود را به طور رسمي و با مدرك معادل ليسانس آغاز نمود.
عضو هيئت علمي دانشگاه و مسئول دفترارتباط با دانش آموختگان دانشكده پرستاري و مامايي افزود: در سال 1319 آموزشگاه مامايي وابسته به دانشكده پزشكي دانشگاه تهران شد و در سال 1331 تعداد 426 نفر فارغ التحصيل داشت.
وي با توجه به مطالب فوق ادامه داد و گفت: در سال 1365 با تصويب طرح ادغام دانشگاه هاي علوم پزشكي در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ، دو مدرسه عالي پرستاري آذرميدخت و آزادگان به مدرسه عالي پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشكي تهران الحاق شدند و در سال 1366 با صدور مجوز شوراي گسترش دانشگاهها، اين مدرسه عالي به دانشگده پرستاري و مامائي دانشگاه علوم پزشكي تهران تغيير نام يافت.
در ادامه اين گزارش، دكترچراغي رئيس دانشكده پرستاري و مامايي ضمن تشكر و ابراز خرسندي گفت: پرداختن به فلسفه وجودي فارغ التحصيلان بخش مهمي از فعاليت ها در دانشگاهها است زيراكه برگشتن به جايي كه متعلق به خود ما است مانند برگشتن به خانه خود است.
وي در ادامه افزود: من نيز يكي از فارغ التحصيلان دانشگاه علوم پزشكي تهران هستم و از اينكه دانش آموخته اين دانشگاه هستم احساس خوبي داشته و اكنون در اين دانشكده مشغول به خدمت هستم احساس مي كنم به خانه خود بازگشته ام.
رئيس دانشكده پرستاري و مامايي ضمن تاكيد براهميت دفتر ارتباط با دانش آموختگان اظهار كرد: يكي از خصوصيت هاي اين دفتر شناسايي پيشكسوتاني كه در خارج از كشورفعاليت دارند است. چراكه پرداختن به پيشكسوتان كمك جدي فكري و حتي اقتصادي نيز مي تواند باشد و همچنين پشتوانه خوبي براي آيندگان است.
اين گزارش حاكيست، دكتر چراغي با تاكيد بر اهميت راه اندازي سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: رجوع كردن به سايت و پي بردن به پيشينه و سابقه گذشتگان مي تواند ما را به آينده اي ايده آل نزديك نمايد.
وي ابراز آميدوراي كرد و افرود: اميدوارم كه با كمك و ياري رئيس دانشگاه و همكاران بتوانيم اين دفتر و اين سايت را هرچه زودتر پربار كنيم تا در سرتا سردنيا مطرح باشيم.
دكترچراغي در پايان توضيحات خود به نكاتي از قبيل درست كردن وبلاگ شخصي براي پيشكسوتان، طراحي لوگو يا تنديس، دو زبانه كردن سايت،كليپ معرفي دفتر دانش آموختگان به صورت ثابت و ايجاد تابلوي دو زبانه به نام دفتر ارتباط با دانش آموختگان نيز اشاره كرد.
در ادامه گفتگو دكتر سيد احمديان مدير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه به راه اندازي سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان، مصاحبه با پيشكسوتان و گردهمايي و جشنهاي فارغ التحصيلي نيز اشاره نمود.
مدير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه هدف از برقراري دفتر ارتباط با دانش آموختگان را شناسايي پيشكسوتان در هر جاي دنيا عنوان كرد و از اينكه از اين طريق مي توانيم در هر كشوري يك پايگاه داشته باشيم ابراز خرسندي كرد.
دكترسيد احمديان، با توجه به جمع آوري اطلاعات دانش آموختگان در اين دانشكده، عملكرد اين دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده پرستاري و مامايي را بسيار مطلوب بيان كرد و ابراز اميدواري كرد كه اين واحد بتواند قدم هاي موثري در پيشرفت اهداف دفتر دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران داشته باشد.
در ادامه اين جلسه زاهدي ضمن تشريح جزئيات سايت در دست طراحي دفتر ارتباط با دانش آموختگان و قابليت هاي موجود در آن، خاطر نشان كرد به منظور هرچه بهتر شناساندن اين دفتر و فعالينت هاي آن بهتر است هر دانشكده نسبت به گردآوري و تهيه اطلاعات مربوط به تاريخچه خود، اطلاعات مربوط به فارغ التحصيلان، مقالات، پايان نامه ها و... اقدام نمايد. وي همچنين بر لزوم ايجاد امكاناتي متناسب با نيازهاي دانش آموختگان براي جلب همكاري با اين دفتر از طريق سايت دفتر تاكيد كرد و افزود، برقراري ارتباط بين دانش آموختگان از مهمترين اهداف اين دفتر است كه اميدواريم با امكاناتي كه در سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان طراحي و نصب خواهد شد بتوانيم زمينه اي همكاري بيشتر را فراهم آوريم.
زاهدي همچنين با اشاره به تجربياتي كه دفاتر دانش آموختگان دانشكده هاي در طي اين چند سال درخصوص ارتباط با دانشجويان و فارغ التحصيلان در زمينه هاي رفاهي، فرهنگي ، هنري داشته اند، اظهار داشت، استفاده از اين تجربيات مي تواند در جذابيت و معرفي اين دفتر به ما كمك كند و همچنين به عنوان الگويي براي ساير دانشكده ها استفاده شود.
ارسال به دوستان