تشریح برنامه های سومین چشن یکپارچه توسط کمیته اجرایی
در چهارمین هم اندیشی اعضای کمیته مدیریت و برنامه ربزی سومین جشن یکپارچه با دانشجویان، برنامه های پیش بینی شده در طول این مراسم بحث و طرح نهایی تندیس دانش آموختگان تصویب شد.
در این جلسه که با حضور دکتر سیداحمدیان دبیر، مریم زاهدی مدیر امور عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، نادر عنصری و مسئولین دفاتر دانشکده ها و برخی دانشجویان روز سه شنبه 26 فروردین 93 در این دفتر تشکیل شد، به بررسی محتوای مراسم و طرح تندیس دانش آموختگان پرداخته شد.
در ابتدای جلسه دکتر سیداحمدیان ضمن خیر مقدم به مسئولین دانشکده ها و دانشجویان و با اشاره به قطعی شدن زمان و مکان برنامه گفت: بخش رسمی برنامه مشخص و بدین صورت است: تلاوت کلامی از قرآن مجید، قرائت سرود جمهوری اسلامی ایران و سرود مخصوص دانشگاه، خیرمقدم استاد بهادری به مرعوین و شرکت کنندگان، سخنرانی رئیس دانشگاه و یکی از اعضای هیئت رئیسه، اهدای جوایز به برگزیدگان دانش آموختگان و همچنین اساتید برتر، قرائت دسته جمعی سوگندنامه با همراهی استاد بهادری، و در پایان نیز برنامه شاد و تفریحی و اجرای زنده موسیقی توسط خواننده ای مشهور.
وی همچنین درخصوص بخش غیر رسمی مراسم ضمن اعلام برنامه های تفریحی در آن از قبیل اجرای مسابقه توسط مجری، موسیقی پاپ بصورت playback و یا اجرای زنده موسیقی سنتی، برپایی نمایشگاه های جانبی توسط دانشکده ها و معاونت ها، بازارچه خیریه، فروش محصولات دفتر دانش آموختگان، بازدید از موزه تاریخ علوم پزشکی و... از حاضرین جلسه خواست تا نظرات خود را ابراز کنند.
دبیر دفتر در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت بالای اطلاع رسانی به دانش آموختگان و هدف اصلی،یعنی مطلع بودن فارغ التحصیلان از برگزاری جشن یکپارچه، بهتر است انواع اطلاع رسانی را بکار بگیریم تا درصد بیشتری مطلع شده و ثبت نام کنند، وی گفت: اطلاع رسانی به صورت نصب پوستر و استند و بنر در تمامی دانشکده ها انجام می شود اما اطلاع رسانی و تبلیغات به صورت آبشاری از طریق خود دانشجویان در گروه ها و تشکل های دانشجویی و دوستی خود و حتی خوابگاه ها نیز تاثیر زیادی دارد. دبیر دفتر در ادامه اطلاع رسانی از طریق ارسال پیامک را نیز نحوه مناسبی برای تبلیغات دانست و از مسئولین دانشکده ها خواست تا در اسرع وقت اسامی و شماره تماس های دانش آموختگان دانشکده خود را در اختیار دفتر قرار داده تا با ارسال پیامک برگزاری جشن را به اطلاع دانشجویان سال آخر در همه مقاطع برسانند.
دکتر سیداحمدیان تاکید کرد: برگزاری جشن های فارغ التحصیلی یکپارچه نه تنها برای دانش آموختگان و دفتر بلکه برای بالابردن امتیاز دانشگاه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است لذا برگزاری باشکوه تر و پربارتر آن به بالا بردن سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران که دانشگاه مادر در علوم پزشکی است، کمک شایانی می کند.
وی همچنین از برگزاری جلسه ای در تالار امام بیمارستان امام خمینی مورخ 5/2/93 با حضور استاد بهادری و رزیدنت های آنجا برای اطلاع رسانی به دانش آموختگان در مقاطع phd و تخصص و فوق تخصص دانشگاه خبر داد. وی حضور پرشورتر دانش آموختگان با شال های سفید در جشن را در اعتبار بخشی بیشتر به دانشگاه موثر دانست.
وی همچنین از دانشجویان حاضر در جلسه خواست تا نمایندگانی از خوابگاه ها معرفی کنند تا اطلاع رسانی در خوابگاه ها نیز بیشتر صورت گیرد.
مریم زاهدی نیز ضمن خوشامدگویی به حاضرین جلسه گفت: فرم ثبت نام سومین جشن یکپارچه برای متقاضیان در سایت قرار گرفته وحدوداً 200 نفر ثبت نام کردند. وی در ادامه از مسئولین و دانشجویان نماینده در دانشکده ها خواست تا با اطلاع رسانی بموقع آمار ثبت نام شرکت در جشن یکپارچه را بالا ببرند. وی همچنین برای تهیه کلیپ در بخش غیر رسمی مراسم تاکید کرد: بهتر است عکس ها و فیلم های متنوعی داشته باشیم تا برای تهیه کلیپ دانشکده ها و تونل زمان که پیشنهاد یکی از دوستان در دانشکده داروسازی بود، محتوای مناسب و پرباری داشته باشیم. زاهدی همچنین از مصاحبه با روسای دانشکده ها و پخش کلیپ آن در مراسم خبر داد.
مدیر امور عمومی دفتر از برگزاری بی نظیر جشن یکپارچه فارغ التحصیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران در کشور ابراز خوشحالی کرد و گفت: ما اولین دانشگاهی بودیم که در ایران این کار را انجام دادیم و سایر دانشگاه ها از ما الگو برداری کردند و حتی اخیراً از ما برای تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان خود مشاوره می گیرند. وی در ادامه تاکید کرد: من شخصاً افتخار می کنم که قدم اول را در این مسیر دانشگاه ما برداشته است وامیدوارم با برگزاری با شکوه تر سومین جشن یکپارچه ، بتوانیم در این مسیر همچون گذشته موفق باشیم.
زاهدی همچنین با اشاره به همزمانی جشن یکپارچه با هفته خوابگاه ها گفت: اگر بتوانیم با معاونت محترم دانشجویی و مسئولین امور خوابگاه ها در این خصوص هماهنگی لازم را داشته باشیم می توانیم در ساعت غیر رسمی، مسابقه آشپزی محلی دانشجویان را نیز در حاشیه مراسم داشته باشیم.
در ادامه جلسه نادر عنصری خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری جشن یکپارچه فارغ التحصیلی در دوسال گذشته دانشجویان بی خبر از برگزاری جشن نیستند. وی همچنین پیشنهاد داد مهلت ثبت نام زمانی مثلا اواسط اردیبهشت باشد تا تیم برنامه ریزی و هماهنگی جشن بتوانند به بهترین شکل کارهای قبل از جشن را انجام دهند.
دکتر پورمند مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دوره شبانه نیز در این جلسه گفت: اگر هر دانشکده بتواند homepage کامپیوترهای سایت خود را با پوستر جشن یکپارچه فعال کند نوعی تبلیغات خوب است که دانشجویان زیادی را مطلع می کند.
محمدرضا زاهدی کارشناس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی به ارائه گزارشی از فعالیت های دفتر دانشکده خود پرداخت و از اطلاع رسانی به دانشجویان و انترن ها و رزیدنت ها خبر داد.
اله وردی کارشناس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت نیز از اطلاع رسانی جشن یکپارچه به صورت خبر و پوستر در سایت دانشکده بهداشت خبر داد و اطلاع رسانی مجازی را موثرتر دانست.
دکتر جوان بخت مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده علوم تغذیه نیز با اشاره به اطلاع رسانی دانشکده از طریق تماس تلفنی با دانشجویان، بهترین راه برای تبلیغات و اطلاع رسانی را ارسال پیامک برگزاری جشن و ثبت نام به دانش آموختگان امسال دانست.
در ادامه بهروزی از دانشجویان داروسازی شرکت کننده در جلسه به ارائه طرح هایی از تندیس دانش آموختگان و برگزیدگان پرداخت و در پایان طرح نهایی تندیس تصویب و مقرر شد در جلسه بعد که روز سه شنبه 2 اردیبهشت 93 تشکیل می شود، طرح اجرایی آن به دفتر ارائه شود و در صورت انجام هماهنگی قبلی تیم اجرایی از محل برگزاری مراسم بازدید بعمل آورند.
ارسال به دوستان