جلسه آشنایی مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها و پروفسور رنجبر رئیس بنیاد علمی دکتر یلدا
به منظور آشنایی بیشتر با اهداف بنیاد علمی دکتر یلدا مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه با پروفسور رنجبر رئیس این بنیاد دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای جلسه دکتر بهادری، ضمن خیر مقدم به پروفسور رنجبر، مهندس مقراضی، دکتر رسولی نژاد، و مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده های تابعه خاطر نشان کرد: برگزاری این کنگره سالیانه یکی از اتفاقات کم نظیر در ایران است و اینکه فرزندان ما در خارج از کشور به فکر بزرگداشت اساتید خود در ایران هستند بسیار خوب و قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: پروفسور رنجبر در آلمان بسیار برای برگزاری این کنگره بسیار زحمت کشیدند و انتظار داریم که سال به سال این کنگره بهتر و پربارتر برگزار شود.
دکتر بهادری همچنین در خصوص برگزاری کنگره در سال های آینده گفت: بهتر است سطح علمی کنگره را تا حدی بالا ببریم که افرادی که واقعاً به شرکت در کنگره علاقه مندند در این سخنرانی ها شرکت کنند و از مطالب جدید استفاده نمایند. وی همچنین گفت: با وجود اینکه دانشگاه تهران برگزار کننده این کنگره است اما این کنگره به صورت بین المللی و برای تمامی دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می شود و این موضوع باید به همه متخصصین سراسر کشور اطلاع رسانی شود.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه تاکید کرد: اگر بتوانیم از مقالات ارائه شده و سخنرانی ها به طور خلاصه کتابی تهیه کرده و آن را منتشر کنیم این کنگره را ماندگار تر و علمی تر می کنیم.
در ادامه این جلسه پروفسور رنجبر رئیس بنیاد علمی دکتر یلدا و رئیس این کنگره ضمن تشکر از ریاست دانشگاه و رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، از برگزاری این کنگره گفت: با اطلاع رسانی خوب از طریق دفتر ارتباط با دانش آموختگان به صورت ایمیل، تلفنی و یا sms این کنگره قطعاً بزرگ تر و باشکوه تر از سالهای گذشته برگزار خواهد شد. وی همچنین برگزاری اینگونه کنگره ها را نقطه مثبتی در ایجاد انگیزه برای همدلی و همبستگی تمامی پزشکان دانست.
دکتر رسولی نژاد دبیر علمی این کنگره نیز با اشاره به پیگیری ها و تلاش های مهم و تاثیر گذار پروفسور رنجبر و همکاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان بخصوص خانم زاهدی برای تهیه مقدمات و برگزاری کنگره، گفت: از نحوه همکاری با این مجموعه بیشتر من آموزش می بینم و خوشحالم که به عنوان دبیر این کنگره با همکاران بنیاد علمی دکتر یلدا و همچنین دفتر ارتباط با دانش آموختگان همکاری دارم. وی همچنین از اطلاع رسانی به موقع از مسئولین برگزاری کنگره تشکر کرد.
در بخش دیگری از این جلسه دکتر گتمیری قائم مقام دفتر با ابراز خوشحالی از پیشرفت چشمگیر در برگزاری کنگره امسال نسبت به سال گذشته گفت: برنامه سخنرانی ها و محتوای آنها بسیار خوب است. همچنین انتخاب افراد شاخص به خوبی و با دقت تمام انجام شده است. وی همچنین اظهار امیدواری کرد تا در سال های آینده کنگره بین المللی بهتر و علمی تر برگزار شود.
وی همچنین خاطر نشان کرد: بهتر است متن سخنرانی ها و مقالات به صورت فشرده و خلاصه در فرصتی مناسب تهیه و گردآوری شود به این دلیل که این سخنرانی ها بسیار پربار و مهم است مانند سخنرانی دکتر لسان که با ظرافت و دقت هرچه تمام تر در حال تهیه آن است و بسیار مهم و کلیدی است.
دکتر سید احمدیان دبیر دفتر نیز با اشاره به هماهنگی های انجام شده درخصوص رزرو سالن، برنامه سخنرانی ها، کارهای اجرایی و ... گفت: بیشتر کنگره ها در ایران به صورت تخصصی و فوق تخصصی برگزار می شود و بیشتر مطالب ارایه شده در مورد یک موضوع خاص هستند اما با توجه به شخصیت استاد یلدا که دارای شخصیتی جامع هستند و در همه بخش های پزشکی به عنوان مشاور خوب حاضر می شوند، این کنگره نیز بر این اساس بسیار جامع و در ایران کم نظیر است و یک سری مزایایی دارد که همان جامعیت آن است و از معایب آن هم این است که مقالات و سخرانی های ارائه شده خیلی تخصصی و خاص نیستند. وی ادامه داد: ما سعی کردیم برنامه ریزی پانل ها را طوری داشته باشیم که موضوعات مرتبط نزدیک به هم قرار بگیرند تا افراد متقاضی شرکت در بحث های تخصصی که نمی توانند در تمام روزهای کنگره حضور داشته باشند، در پنل های مربوط به رشته خود بتوانند شرکت کنند.
زاهدی رئیس امور اداری دفتر نیز با اشاره به اطلاع رسانی چهارمین کنگره بین المللی دکتر یلدا به تمام انجمن های پزشکی، دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و واحدها و بیمارستان های تابعه آنها، خبر گزاری ها و... خبر داد و گفت: ما از طریق سامانه sms دفتر به تمام دستیارهای تخصصی، فلوشیپها، متخصصین و پزشکان عمومی که اطلاعاتشان را در بانک اطلاعاتی خود داشتیم sms برگزاری کنگره را فرستادیم. وی ادامه داد: برای بسیاری از رشته های علوم پزشکی ، به سامانه آموزش مداوم درخواست امتیاز بازآموزی دادیم اما به دلیل عدم تطابق موضوعات سخنرانی ها با برخی رشته های علوم پزشکی تقریباً نیمی از رشته های درخواستی حذف شدند. وی همچنین از امتیاز باز آموزی 16، 14 و 12 خبر داد و گفت: از سوی دفتر ارتباط با دانش آموختگان 25 درصد تخفیف برای دانش آموختگان و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه که داوطلب شرکت در این کنگره هستند در نظر گرفته شده است.
زاهدی ادامه داد، با هماهنگی به عمل آمده با شبکه های ملی صدا و سیما چندین مصاحبه با دبیران علمی و اجرایی و رئیس دفتر و رئیس بنیاد علمی دکتر یلدا انجام و پخش شده است و این هماهنگی ها تا روز برنامه و حتی در طول برگزاری آن ادامه خواهند داشت. وی همچنین ازدرج پیش خبر کنگره در سایتهای خبری چون آفتاب، مهر، ایسنا، و ... و همچنین تهیه یک فیلم اختصاصی از برنامه با همکاری برنامه نگاه چهارم شبکه 4 خبر داد و افزود: از طریق سایت دفتر، روابط عمومی و دانشگاه نیز در روزهای گذشته با درج خبر و مصاحبه های مسئولین برگزاری این کنگره اطلاع رسانی شده است و امیدواریم که امسال استقبال شرکت کنندگان بهتر از سال قبل باشد.
زاهدی در ادامه گفت: باتوجه به اینکه سال آینده پنجمین سال خواهد بود که این کنگره برگزار می شود از اکنون می توانیم برای دریافت مقالات و یا شرکت در کنگره به عنوان سخنران فراخوانی را اعلام نماییم و برای سال آینده برنامه ریزی داشته باشیم. وی همچنین از مسئولین دفاتر دانشکده ها خواست تا با اطلاع رسانی این امر در دانشکده خود در پی جذب محققین برتر برای کنگره سال آینده باشند.
وی همچنین از ایجاد سایتی درخصوص کنگره دکتر یلدا در آینده خبر داد و گفت: در نظر داریم مطالب مرتبط با کنگره را در این سایت قرار دهیم.
در این جلسه دکتر نوروزی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی نیز از اطلاع رسانی چهارمین کنگره در دانشکده خود خبر داد و گفت: هیئت رئیسه دانشکده پزشکی برای شرکت در این کنگره، جلسه هفته آینده خود را در بیمارستان امام و پس از برگزاری مراسم افتتاحیه این کنگره تشکیل خواهند داد. وی همچنین از اطلاع رسانی sms ای به اعضای هیئت علمی دانشکده پزشکی و اعلام روز و ساعت پنل ها به متخصصین و پزشکان عمومی دانشکده خبر داد و پیشنهاد داد برای حضور دستیاران علاقمند شرکت در این کنگره نیز امکانی فراهم شود تا عدم حضورشان در بخش ها به منزله غیبت محسوب نشود.
دکتر پورمند مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دوره شبانه با اشاره به ارجحیت دانشگاه ها و بیمارستان های شهر تهران در مطلع شدن از چهارمین کنگره گفت: بهتر است دوباره کنگره را با جزئیات و برنامه های روزانه آن به اطلاع آنها برسانیم تا بتوانند در پنل و حوزه مربوط به خود شرکت کنند. وی با اشاره به موضوع دومین پانل مطابق با شعار امسال who (فشار خون را جدی بگیریم) پیشنهاد دعوت مسئولین این سازمان را ارایه کرد.
در پایان جلسه پس از جمع بندی مطالب مطرح شده دکتر بهادری از مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها خواست تا با اطلاع رسانی در دانشکده خود و حضور به موقع در کنگره عظمت کنگره را بیشتر کنند.
ارسال به دوستان