جلسه بهمن ماه اساتید پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تشکیل شد

جلسه بهمن ماه اساتید پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تشکیل شد

جلسه بهمن ماه اساتید پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) روز ۴ شنبه دوم بهمن ماه در خانه استاد مجتمع با سخنرانی علمی دکتر محرز در خصوص آنفلونزا تشکیل شد.

جلسه بهمن ماه اساتید پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) که روز ۴ شنبه دوم بهمن ماه در خانه استاد مجتمع با سخنرانی علمی دکتر محرز در خصوص آنفلونزا تشکیل شد.
در این جلسه که با حضور دکتر گتمیری قائم مقام دفتر دانش آموختگان، دکتر رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی و دکتر رزم پا مسول دفتر دانش آموختگان مجتمع و با همراهی تعدادی از اساتید پیشکسوت برگزار شد ابتدا دکتر رزم پا در خصوص فعالیت  های دفاتر بیمارستاتی دانش آموختگان سخن گفت. وی افزود خوشبختانه با حمایت روسای محترم بیمارستانها اکثر بیمارستانها مسول دفتر داتش آموختگان خود را معرفی کرده اند و بدنبال تشکیل جلسه مسولین دفاتر بیمارستانی در حال برنامه ریزی برای برگزاری جلسات خانه استاد و مراسم تقدیر از اساتید پیشکسوت هستیم. 
در ادامه جلسه دکتر محرز با اشاره به شرایط ابتلاء به ویروس آنفلونزا بر اهمیت واکسیناسیون قبل از ابتلاء تاکید کرد.
وی افزود، بدنبال مرحله اول شیوع آنفلونزا در آبان ماه، متاسفانه باید منتظر مرحله دوم شیوع آن باشیم که با مرحله اول تفاوت دارد. لذا شهروندان باید به نکات ایمنی و پیشگیری توجه نمایند.
دکتر محرز یادآور شد هر سال پس از بازگشت مسافرین اربعین شاهد شیوع این بیماری هستیم به همین منظور ضروری است مسافرینی که قصد سفر به کربلا را در این ایام دارند حتما نسبت به واکسیناسیون اقدام نمایند.
وی در پاسخ به این سوال که چه کسانی لازم است واکسن آنفلونزا بزنند گفت، به طور کلی هر فرد بالای ۶ ماه میتوانند واکسن بزنند ولی افراد با ریسک بالا مانند زنان باردار، سالمندان، کارکنان پزشکی،افراد با وزن بالا و افراد مبتلا به بیماریهای قلبی، ریوی و دیابت حتما باید واکسن بزنند. 
استاد پیشکسوت گروه عفونی مجتمع گفت، در کشورهای پیشرفته به دلیل رایگان بودن واکسن آنفلونزا، واکسیناسبون به صورت همگانی انجام میشود که متاسفانه در کشور ما به دلیل هزینه بر بودن برای دولت، این اتفاق نمی افتد. ازطرفی به دلیل عدم تولید واکسن در داخل کشور  امکان تهیه واکسن برای کل جمعیت امکان پذیر نیست بخصوص در شرایط بحرانی کنونی تعداد واکسن های تهیه شده بسیار کمتر هز نیاز پیش بینی شده بود و همین مسئله منجر به بروز این بیملری در سطحر گسترده تر از سنوات قبل بود.
وی در خصوص راههای پیشگیری از ابتلا گفت: باتوجه به اینکه ویروس بیماری از راه دست منتقل میشود بهترین کار شستن دستهاست. بخصوص افرادی که در محیطهای درمانی فعالیت دارند باید به این نکته توجه نمایند.
دکتر محرز در ادامه درخصوص علائم بیماری و چگونگی درگیرشدن اعضای بدن پس از ابتلاء صحبت کرد.
وی با تشکر از زحمات همکاران گروه عفونی دانشگاه یادآور شد این گروه برای کنترل عفونت در جامعه تلاش میکنند ولی متاسفانه بدلیل فقدان دانش کافی در سطح جامعه و عدم حمایت دولت از برنامه پیشگیری از بیماریها و واکسیناسیون همگانی، هنوز هم شاهد اپیدمی این بیماری هستیم.
استاد پیشکسوت گروه عفونی خاطر نشان کرد، در شرایط بد اقتصادی ناشی از تحریم، مهمترین اقدام در پیشگیری از بروز بیماریهای ویروسی تولید دانش و بالابردن سطح آگاهی مردم خواهد بود.
در بخش دیگر این نشست دکتر گتمیری قائم مقام دفتر دانش آموختگان سروده خود با عنوان برف را برای حاضرین خواند و در ادامه توسط دکتر محرز، دکتر مظاهری و دکتر  رزرم پا به نمایندگی از اساتید متولد این ماه کیک تولد برش زده شد.
عکس یادگاری و پذیرایی ناهار از اساتید پیشکسوت پایان بخش این نشست صمیمی بود.
کلمات کلیدی