جلسه تقدیر از اعضای کمیته دانشجویی هفتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان برگزار شد
این جلسه با حضور استاد بهادری، دگتر گتمیری، دکتر سیداحمدیان، زاهدی به ترتیب رئیس، قائم مقام، دبیر و مدیر امور عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان و جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان مشارکت کننده در هفتمین جشن یکپارچه برگزار شد.
در ابندای این جلسه زاهدی مدیر امور عمومی با تشکر از مشارکت همه جانه اعضای کمیته دانشجویی جشن های یکپارچه و با اشاره به فرایند چند ماه برنامه ریزی برای اجرای جشن یکپارچه گفت: حکایت هفتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان از فرودین سال 1397 با همکاری شما دانشجویان آغاز شد و با مشارکت و همکاری شما موفق به برگزاری این جشن در تیر ماه بودیم و امروز درا ین جلسه حکایت جشن یکپارچه بسته می شود اما حکایت جشن های فارغ التحصیلی دانشگاه به یک شکل دیگر همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به تغییر روند برگزاری جشن های فارغ التحصیلی از شیوه یکپارچه به شیوه تک دانشکده ای تاکید کرد شما نمایندگان این دفتر در دانشکده های دانشگاه هستید که پیام تغییر شیوه برگزاری جشن های فارغ التحصیلی را برای سایر دانشجویان دانشکده ها می رسانید و امیدواریم عرقی که به دانشگاه خود دارید باعث شود کمک کنید جشن های با شکوه تری را در سالهای آینده برگزار کنیم.
زاهدی خاطر نشان کرد همانطور که حضور، همدلی، همفکری و تلاشهای شما در اجرای جشن های گذشته به ما انگیزه و انرژی بیشتری برای برگزاری جشن های فارغ التحصیل داده در آینده نیز با ادامه حضور و همکاری تان شاهد هر چه بهتر برگزار شدن جشن های فارغ التحصیلی در دانشکده ها در سالهای آتی باشیم.
زاهدی در خاتمه افزود، تمام تلاش ما در برگزاری جشن های یکپارچه دانش آموختگان این بود که خاطرات شیرینی برای دانش آموختگان خلق نماییم و مطمئنم که در جشن های فارغ التحصیلی دانشکده ها نیز این کار تکرار شدنی است ما می توانیم با برگزاری جشن هایی که در دانشکده ها برگزار می کنیم لحظات غرور آفرینی برای تک تک دانش آموختگان شرکت کننده در جشن بیافرینیم.
در ادامه دکتر سید احمدیان دبیر دفتر نیز ضمن تشکر و قدردانی از زحمات اعضای کمیته دانشجویی هفتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان یادآور شد: بعد از برگزاری هر ساله این جشن با شکوه و بزرگ، معمولاً یک سنتی در دفتر دانش آموختگان جاری است که خودمان یک جشن مجدد می گیریم و به اعضای تیم اجرای بخصوص دانشجویان یک خسته نباشد می گوییم و از زحمات کسانی که با همکاری آنها توانستیم یک مراسم با شکوه را برگزار کنیم تقدیر می کنیم.
وی افزود: امسال نیز از چندین ماه قبل برای برگزاری این جشن جلساتی برگزار کردیم، برنامه ریزی کردیم و نکات ریزی را در نظر گرفتیم که به بهترین وجه این مراسم برگزار شود که به لطف خدا هم شد، همیشه در کارهای تیمی یک نشاط خاصی است و در این جشن فرآیندهای بسیاری در کنار هم قرار گرفت تا این جشن به این شکل برگزار شد. من به نوبه ی خودم از طرف استاد به شما خسته نباشید می گویم.
دکتر سیداحمدیان درخصوص روند ادامه این مراسم در آینده و برنامه دفتر برای جشن های سال بعد گفت: ما هر سال بعد از برگزاری جشن یکپارچه با دبیران مجموعه و افراد مختلفی که در این خصوص ذی نفع هستند جلساتی برگزار می کنیم و نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید را بررسی می کنیم تا مشکلات جشن را شناسایی کنیم. یکی از نقاط ضعف جشن های ما که از روز اول خودمان نیز به آن اذعان داشتیم این بود کف جشن یکپارچه دانشگاه علوم پزشکی تهران چرا در داخل دانشگاه برگزار نمی شود و چرا در خارج از محیط دانشگاه برگزار می شود و نظر و تدبیر هیأت رئیسه جدید دانشگاه این بود که برگزاری جشن ها در خارج از محیط دانشگاه مناسب نیست. به همین دلیل قرار است با مدیریت و نظارت دفتر ارتباط با دانش آموختگان جشن ها به صورت دانشکده ای برگزار شوند یعنی هر دانشکده ای درون خودش به صورت تخصصی تر و دوستانه تر جشن فارغ التحصیلی را برگزار و بازخورد آن را پس از برگزاری به مسئولین دانشگاه ارایه نماییم.
وی در ادامه افزود: نقطه قوت برگزاری جشن دانشکده ای در این است که صمیمیت و ارتباطات بیشتر دانشجویان شرکت کننده بیشتر است و نکات مثبت خاص خودش را دارد. شاید جشن اختصاصی در هر دانشکده بزرگی جشن یکپارچه را نداشته باشد ولی می توانیم آن را به شیوه ای برگزار کنیم که این بزرگی همچنان حفظ شود مثلا همه دانشکده ها در یک روز خاص این مراسم را در دانشکده خود برگزار نمایند.
دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان از دانشجویان حاضر خواست تا درخصوص نحوه اجرای این جشن ها برای سالهای آینده نظر خود را به کمیته سیاستگذاری دفتر ارتباط با دانش آموختگان مطرح نمایند
دکتر گتمیری قائم مقام دفتر نیز در ادامه یاداور شد: ما هفت سال جشن یکپارچه را با حمایت دانشگاه برگزار کردیم که متأسفانه به دلیل شرایط بحرانی اقتصادی کشور از این به بعد شرایط برای دانشگاه مهیا نیست و تدام برگزاری این جشن حتی در دانشکده ها نیز نیازمند حمایت خود دانشجویان است که البته ما امیدواریم که به زودی اوضاع و شرایط بهبود پیدا کند تا ما به بتوانیم دوباره به دوره شکوفایی برسیم. در
در بخشی از این مراسم استاد بهادری گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان یک دفتر نیست، یک مجموعه از دفاتری است که با همه دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران ارتباط برقرار می کند. پیشنهاد من این است که عزیزانی که از دانشکده ها فارغ التحصیل می شوند ارتباطشان را با دفاتر ارتباط با دانش آموختگان حتی به عنوان یک عضو ثابت حفظ بکنند و دفتر را با اضافه شدن یک نیروی جوان رونق بدهند تا این دفتر منحصر به تعداد معدودی نشود که در ابتدای کار آنرا شروع کردند. این کار زمینه اش این است که دفاتر دانش آموختگان دانشکده ها را تقویت کنیم چون همین برنامه جشن فارغ التحصیلی بر می گردد به دفتر ارتباط با دانش آموختگان همان دانشکده البته دفتر مرکزی با آن ها همکاری می کند ولی عملاً دفتر ارتباط بادانش آموختگان تمامی دانشکده ها قسمت اجرایی این جشن را به عهده می گیرند و شما هستید که نیروی آنجا خواهید بود.
وی با تاکید براین که دفتر ارتباط با دانش آموختگان به یک زمان معین محدود نیست بلکه همیشه این دفتر برای شما و دانش آموختگان قبل و بعد از شما خواهد بود و هر چه تقویتش کنید به نفع شماست یادآور شد روح جشن یکپارچه عبارت است از نمایش تربیت توانمندانی که در تمامی شاخه های سلامت خدمت می کنند البته ما به 13 دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران اکتفا کردیم ممکن بود بیش از این هم بشود، در نتیجه این یکپارچگی را حفظ می کنیم. ما می دانیم اگر در رشته پیراپزشکی، پرستاری، پزشکی، دندانپزشکی و سایر رشته های علوم پزشکی فارغ التحصیل داریم همه وظیفه دارند و آن خدمت به مردم ایران و توسعه سلامت مردم ایران است. بنابراین همه یک تنه این کار را انجام می دهیم. درست است که امروز به دلیل عدم وجود فضای مناسب در داخل دانشگاه مجبور به برگزاری در تک تک دانشکده ها هستیم ولی فراموش نمی کنیم که همه دانش آموختگان به یک بدنه تعلق داشته و به صورت یک تیم برای خدمات سلامت تربیت می شوند و امیدوار هستیم که هیأت رئیسه دانشگاه و یا مقامات بالاتر بتوانند یک سالن مناسبی برای دانشگاه فراهم کنند و در آن زمان ما دوباره بتوانیم جشن یکپارچه به شکل دیگری برگزار کنیم.
استاد بهادری در پایان سخنان خود اظهار داشت قلباً به عنوان پیرترین فرد موجود در دانشگاه علوم پزشکی تهران صمیمانه از زحمات یکایک شما بخصوص اعضای دفتر دانش آموختگتن و همچنین کسانی که امروز حضور ندارند تشکر می کنم امیدوار هستم که سالیان دراز حتی در نبود من، شما بتوانید دفتر Alumniدانشگاه علوم پزشکی تهران را به سطح Alumniدانشگاه هاروارد برسانید و خدمات بزرگی را برای دانشگاه انجام دهید.
در پایان جلسه نیز مهندس فلاح در خصوص شبکه اجتماعی tritapp که مختص تمامی دانش آموختگان و اساتید حرفه پزشکی طراحی شده است جهت حاضرین توضیحاتی را ارائه کرد.
ارسال به دوستان