جلسه هماهنگی با داوطلبین شرکت در مسابقه آشپزی در حاشیه سومین جشن یکپارچه برگزار شد
جلسه داوران مسابقه آشپزی با متقاضیان شرکت در این مسابقه روز شنبه 3 خرداد 93 در دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار شد.
گالری عکس
در ابتدای این جلسه مریم زاهدی مدیر امور عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان در مورد نحوه برگزاری مسابقه گفت: فضای اجرای مسابقه باز است و باتوجه به دمای هوا و گرمای این فصل نکات بهداشتی را برای نگهداری غذای خود رعایت کنید. ضمن اینکه توجه به همچنین ارزش غذایی محتوای غذاهای تهیه شده نیز بسیار مهم است.
وی در ادامه به معرفی داوران مسابقه در سه زمینه بهداشت مواد غذایی(دکتر اخوان)، آراستگی و ظاهر زیبای غذا(آقای عنصری) و ارزش غذایی آن(دکتر جوانبخت) پرداخت و از داوطلبین خواست تا غذای مورد نظر خود را که جهت ارایه در نمایشگاه .آماده می کنند تا قبل از ساعت 18 در غرفه مخصوص برگزاری مسابقه آشپزی وی همچنین از شرکت کنندگان خواست تا هم گروهی ها و نوع غذای خود را اعلام کنند.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد تا برگزاری این مسابقه در حاشیه جشن یکپارچه بر جذابیت مراسم بیفزاید. وی در ادامه از در اختیار دادن فضای حداکثر 4 نفره برای هر گروه خبر داد. وی اظهار داشت: با رایزنی هایی که با شرکت ها داشتیم، هدایایی را برای برگزیدگان مسابقه در نظر گرفتیم. وی در ادامه زمان شروع مسابقه را 5:45 اعلام کرد و از شرکت کنندگان خواست تا با حضور به موقع خود در غرفه آشپزی، وسایل و غذاهای خود را آماده کنند.
دکتر جوانبخت مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی عنوان کرد: رعایت نکات تغذیه ای یک امتیاز مثبت دارد و سعی کنند غذای کم کالری و کم روغن طبخ کنند و از روغن جامد کمتر استفاده کنند. وی همچنین استفاده از سبزیجات در روند پخت غذا را مناسب دانست و گفت: این کار علاوه بر افزایش ارزش غذایی، شکل و ظاهر زیبایی به غذا می دهد.
وی همچنین از شرکت کنندگان خواست تا از گروه های غدایی مختلف در یک وعده غذایی استفاده کنند تا با تنوع خوب غذایی رژیم غذایی مناسبی را ترویج دهند. وی همچنین استفاده از گوشت و ماهی در غذای اصلی و میوه جات در دسر را مناسب دانست.
دکتر اخوان مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت نیز از اختصاص نمره به شکل و محتوای غذا خبر داد.
در ادامه جلسه، شرکت کنندگان به معرفی خود و همگروهانشان پرداختند.
ارسال به دوستان