دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور حمایت و تشویق فعالیت‌های ارزشمند دانشجویان، چهارمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا را با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان‌گرایی 14 آذر 96 برگزار خواهد کرد. این جشنواره صرفاً برای دانشجویان ایرانی و بین‌المللی دانشگاه علوم پزشک

دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور حمایت و تشویق فعالیت‌های ارزشمند دانشجویان، چهارمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا را با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان‌گرایی 14 آذر 96 برگزار خواهد کرد. این جشنواره صرفاً برای دانشجویان ایرانی و بین‌المللی دانشگاه علوم پزشک

برگزیده‌ سومین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا، خواستار تبلیغات گستره تر در دانشکده‌ها و بیمارستان‌های دانشگاه شد تا تمامی دانشجویان برای شرکت در جشنواره دانشجویی فرصت کافی داشته باشند.

دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور حمایت و تشویق فعالیت‌های ارزشمند دانشجویان، چهارمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا را با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان‌گرایی 14 آذر 96 برگزار خواهد کرد.
این جشنواره صرفاً برای دانشجویان ایرانی و بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود و دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی، دکترای تخصصی، دستیاری و فلوشیپ می‌توانند با ارائه مستندات خود در محورهای مختلف آن شرکت کنند.
برای آشنایی بیشتر دانشجویان با این جشنواره، با برگزیدگان سومین دوره به گفتگو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید:

 
خانم  رئیسی فر لطفا بیوگرافی مختصری از خود بیان کنید.
 افسانه رئیسی فر هستم، دانش‌آموخته دکتری پرستاری. دوره کارشناسی را در دانشگاه علوم پزشکی آبادان در سال 1386 و دوره کارشناسی ارشد را با گرایش داخلی جراحی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در سال 1389 گذراندم.

 
در چه حوزه ایی سال گذشته حائز رتبه شده‌اید؟
من در حیطه آموزش عنوان برگزیده را کسب کردم.

عوامل موفقیت شما چه بوده است؟
مهم‌ترین مسئله لطف و عنایت خدا است که در تمام لحظات زندگی با من همراه بوده است. پس‌ازآن مهم‌ترین عامل هدفمند بودن زندگی و تحصیل و پس‌ازآن پشتکار و برنامه‌ریزی برای اهدافی که ترسیم‌شده است. این‌ها عواملی است که من همواره به آن‌ها توجه داشته‌ام، بطوریکه با تکیه‌بر این فاکتورها در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز به‌عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه برگزیده شدم. در کنار این عوامل جو مثبت دانشکده نیز عاملی برای افزایش انگیزه من برای تلاش بیشتر بوده است.

از مسئولین دانشگاه برای اینکه دانشجویان برای شرکت در این‌گونه جشنواره‌ها ترغیب شوند چه انتظاری دارید؟
ببینید دانشجویان ورودی به دانشگاه علوم پزشکی تهران اکثراً رتبه‌های برتر کنکورهای مختلف هستند یعنی پتانسیل ورودی به دانشگاه در بهترین سطح ممکن است و اکثریت آن‌ها از انگیزه‌های درونی بسیار بالایی برای پیشرفت و برگزیده شدن برخوردار هستند. در چنین شرایطی اول باید ضمن تقویت انگیزه‌های درونی، انگیزه‌های بیرونی نیز تقویت شود. دانشجوی نخبه‌ای که وارد دانشگاه می‌شود باید در بدو ورود به جایگاه خود در جامعه و دانشگاه و وظایفی که از وی انتظار می‌رود، آشنا شود، پس‌ازآن برای پاسخ به آن انتظارات باراهنمایی‌های اساتید برنامه‌ریزی کند. یکی از انتظارات اولیه‌ای که از دانشجویان می‌رود حفظ روحیه علمی و تلاش برای ادامه برتر بودن است که به نظرم در طی این چند سال با برگزاری جشنواره ابن‌سینا جهت کندتر شده و پویایی بیشتری بین دانشجویان شده است. بااین‌حال باید در سطح دانشکده‌ها در خصوص اهمیت جشنواره بیشتر کار بشود و اساتید دانشکده‌ها با توجه به استعدادهای دانشجویان خود آن‌ها را در راستای ابعاد جشنواره هدایت کنند. همچنین اگر امتیازات معنوی شرکت و برگزیده شدن در جشنواره نیز بیشتر شود افراد بیشتری استقبال می‌کنند، به‌عنوان‌مثال برگزیده شدن در چنین جشنواره‌های در جشنواره کشوری دانشجوی نمونه و یا استخدام در دانشکده‌های مختلف دانشگاه امتیاز محسوب شود.

 
از جشنواره و نحوه‌ی برگزاری آن راضی بوده‌اید و چه پیشنهادی برای بهتر برگزار شدن آن دارید؟
به نظرم روند برگزاری جشنواره در طی این چند دوره رو به رشد بوده است و امسال هم با افزایش تبلیغات و مهلت بیشتر ثبت‌نام احتمالاً افراد بیشتری انگیزه و فرصت ثبت‌نام داشته‌اند. بااین‌حال هنوز هم بسیاری از دانشجویان با این جشنواره آشنا نیستند که بخشی از آن به دلیل تبلیغات کم در سطح دانشکده‌ها است که لازم است در معاونت‌های دانشجویی دانشکده‌ها دفتر دائمی برای تبلیغات و هدایت دانشجویان برای آماده‌سازی شرکت در جشنواره تشکیل شود. همین مصاحبه با برگزیده‌های دوره‌های قبلی که توسط روابط عمومی دانشگاه انجام می‌شود هم می‌تواند انگیزه شرکت در جشنواره را بیشتر کند

کلمات کلیدی