در جلسه دفتر ارتباط با دانش آموختگان تاکید شد: تبدیل توان بالقوه دانش آموختگان به توان بالفعل
در این جلسه که به منظور بررسی راهکارهای موجود برای جذب منابع مالی از سوی دانش آموختگان دانشگاه و با حضور دکتر بهادری، دکتر سیداحمدیان، و دکتر کامران انزلی مجرد روز سه شنبه 31 اردیبهشت 92 در دفتر ارتباط با دانش آموختگان تشکیل شد، بر تجمیع سرمایه های اندک و تاسیس صندوق سرمایه گذاری تاکید شد.
در ابتدا دکتر بهادری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان مختصری از ساختار دفتر دانش آموختگان ارائه داد و افزود: علاوه بر دفتر ارتباط با دانش آموختگان در حال حاضر 12 دفتر فرعی در دانشکده های تحت پوشش دانشگاه داریم که هریک از این دفاتر مسئولینی دارد که همه آنها به عنوان عضو دفتر اصلی نیز به حساب می آیند. وی همچنین هدف اصلی تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان را برقراری ارتباط دو طرفه میان دانش آموختگان و دانشگاه و استفاده از پتاسیل های علمی و مالی آنان بیان کرد.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه با اشاره به این مطلب که دفتر ارتباط با دانش آموختگان در حال حاضر بودجه مورد نیاز خود را از دانشگاه تأمین می کند، گفت: این دفتر برای برگزاری جشن ها و کنگره ها و گردهمایی ها نیاز به بودجه دارد و و طبیعتاً بودجه دانشگاه محدود است، پس باید به دنبال راهی باشیم که بتوانیم برای دفتر درآمدزایی کنیم و بودجه دفتر را از دانشگاه مستقل کنیم تا از این طریق بتوانیم به دانشگاه هم کمکی کنیم.
در ادامه این جلسه دکتر انزلی مجرد، دانش آموخته ورودی 67 رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به معرفی فعالیت های خود پرداخت و به مختصری از فعالیت های اقتصادی و بازرگانی خود پس از فارغ التحصیلی اشاره کرد. وی گفت: هم اکنون بهترین مدل سرمایه گذاری در دنیا تأسیس صندوق های سرمایه گذاری است.
دکتر مجرد در ادامه فواید صندوق های سرمایه گذاری چنین برشمرد:
- صندوق سرمایه گذاری سرمایه های اندک را جمع کرده و با سرمایه کلان می توان کارهای بزرگی انجام داد.
- در این طرح سرمایه گذاران می توانند به راحتی سرمایه خود را از صندوق خارج کرده و یا وارد صندوق کنند.
- با تجمیع سرمایه های کوچک، امکان استفاده از تخصص ها بوجود می آید .
- همه سرمایه در یک راستا سرمایه گذاری نمی شود بناراین درصد ریسک را کاهش می دهد.
وی همچنین در خصوص لزوم شرکت پزشکان در این طرح گفت: این طرح به حفظ حرمت پزشکی کمک بزرگی کرده و علم پزشکی را از درآمدهای کلان جدا می کند.
دانش آموخته دانشگاه، خاطر نشان کرد: برند دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران یک توان بالقوه است که اگربه توان بالفعل تبدیل نشود فایده ای ندارد و باید این توان بالقوه را با حفظ سلامت و کیان آن به فعل تبدیل کرد. وی استفاده از پتانسیل های علمی و اقتصادی دانش آموختگان را در اجرای این طرح بسیار کارآمد دانست و همچنین یادآور شد مسئولیت هدایت و نظارت بر اجرای این طرح سرمایه گذاری توسط دفتر ارتباط با دانش آموختگان باعث جلب اعتماد بیشتر دانش آموختگان به صندوق و را به عهده بگیرد.
دکتر سیداحمدیان، دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان، با معرفی فعالیت های دفتر اجرای برنامه های آموزشی و پژوهشی از سوی دفتر ارتباط با دانش آموختگان را بستری برای درآمد زایی مطرح کرد. وی با اشاره به طرح تأسیس شرکت های دانش بنیان در این دفتر گفت: شرکت های دانش بنیان وابسته به دانشگاه هستند و اعضای این دفتر سعی براین دارند که از همه پتانسیل های موجود برای جذب منابع ملی استفاده کنند.
دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان در پایان اظهار داشت: مراحل تاسیس این صندوی پس از مشورت با مسئولین و دیگر دانش آموختگان پیگیری و نتایج آن به اعضاء دفتر ارتباط با دانش آموختگان اطلاع رسانی خواهد شد.
ارسال به دوستان