دفتر ارتباط با دانش آموختگان و خانه استاد در بیمارستان شریعتی افتتاح شد

دفتر ارتباط با دانش آموختگان و خانه استاد در بیمارستان شریعتی افتتاح شد

همزمان با برگزاری جشنواره آموزشی بیمارستان شریعتی، دفتر ارتباط با دانش آموختگان و خانه استاد افتتاح شد و از دستیاران برتر رشته‌های مختلف و دستیاران برگزیده بخش‌ها واستادان برتر سال 97 این بیمارستان تجلیل شد.

گالری عکس
همزمان با برگزاری جشنواره آموزشی بیمارستان شریعتی، دفتر ارتباط با دانش آموختگان  و خانه استاد روز چهارشنبه 15 اسفند 97 افتتاح شد.
در ابتدا دکتر مهرپور، رئیس بیمارستان شریعتی ضمن ابراز خرسندی از خدمت در بیمارستان شریعتی گفت: زمانی که برای گذراندن طرح رزیدنتی میان دو بیمارستان، بیمارستان شریعتی را انتخاب کردم هدفم رسیدن به بهترین ها بود که با وجود استاد رحمت در اینجا محقق می شد، افزود: از آن زمان تا کنون دریافته ام بهترین ها در بیمارستان شریعتی هستند. اولین جراحی های بزرگ مانند، قلب به دست دکتر ماندگار، پیوند مغز استخوان به دست دکتر قوام زاده و بهترین های دیگر که همه برای خدمت به مردم جمع شده اند و بی وقفه تلاش می کنند انجام شده است.
دکتر مهرپور ادامه داد: در بیمارستان شریعتی آموختم با شجاعت می‌توان کارهای جدید به انجام رساند  و با شور و حرارت می توان تغییرات جدیدی ایجاد کرد. 
وی با یادآوری فعالیت های خود در دانشکده پزشکی و تغییراتی که در سالن دکتر قریب با حمایت دکتر نفیسی انجام داده بود به توضیح تغییرات ایجاد شده در بیمارستان شریعتی پرداخت و گفت: بیمارستان تنها نهاد اجتماعی و  مینیاتوری از یک جامعه است و پیچیدگی های خود را دارد. برای ایجاد تغییرات در این بیمارستان سختی ها و زحمات بسیاری کشیده شد همچنان که روسای قبلی انرژی فراوانی صرف کردند و نباید یادمان برود که این سکان را به دست ما دادند ما هم باید به بهترین وجه ممکن  آن را به آیندگان تحویل بدهیم.
دکتر مهرپور با بیان اینکه اگر در درمان خللی ایجاد شود آموزش و پژوهش معنایی ندارد، تصریح کرد: همه ی ما برای خدمت به مردم دور هم جمع شده ایم پس باید فضایی که بیمار برای درمان به آنجا مراجعه می کند را به نحو احسنت مراقبت کنیم. چون فضای زیبا فضای درمانگر است، وجود سر و صدا، فضای تاریک، بی نظمی ،شلختگی و اضطراب در روح و روان بیمار تاثیر منفی می گذارند.
وی ادامه داد: فراتر از تمامی مواردی که بیان کردم بیمارستان شریعتی برای من محل آشنایی با همسرم بود . در 6 ماهگی دخترم متوجه وجود توموری در گردن همسرم شدیم  و به مدت 2 سال با آن جنگیدیم .پس از سختی های فراوان او را در همین بیمارستان از دست دادم. امروز در این جشن جای چشمانش خالی است چون همیشه در کنارم حضور داشت. یادش گرامی باد.
دکتر مهرپور در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: امروز من اینجا هستم چون همسرم در وداع آخر به من گفت، سعی کنیم قبل از رفتنمان دنیا را زیبا کنیم . من تمام تلاشم را می کنم قبل از رفتن از بیمارستان شریعتی  اینجا را زیباتر و سربلند تر کنم.
در ادامه، دکتر بهادری رئیس دفتر دانش‌آموختگان دانشگاه،گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه از 12 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده و امروز برای افتتاح شعبه ای از این دفتر و همچنین افتتاح خانه استاد در خدمت شما هستیم.
وی ادامه داد: در این مدت برنامه های فراوانی توسط دفتر ارتباط با دانش آموختگان انجام شده تا ارتباط استادان با این دانشگاه حفظ شود تا پس از بازنشستگی خانه نشین نشوند و همچنان تجربیاتشان را در اختیار استادان دیگر و دانشجویان قرار دهند.
دکتر بهادری، بیمارستان شریعتی را یکی از مهمترین مراکز درمانی و درخشان کشور دانست و گفت: استادانی که سال ها در این بیمارستان خدمت کرده و شاگردان فراوانی تربیت کرده اند و نقش بسیار مهمی در پیشرفت علم کشور داشته اند، بسیار ارزشمندند .  باید پس از بازنشستگی با بیمارستان و شاگردان خود ارتباط داشته باشند و بدین منظور خانه استاد در بیمارستان‌ها راه‌اندازی می شود.
وی با بیان اینکه، دفتر ارتباط با دانش آموختگان با هدف فراهم کردن امکانات و افتتاح شعبه های این دفتر و افتتاح خانه استاد در مراکز تحت پوشش دانشگاه در نظر دارد ارتباط اساتید بادانشگاه و محل  خدمت خود را حفظ کند، تصریح کرد: من معتقدم یک استاد و یک پزشک هرگز بازنشسته نمی شود . استادان ما نمونه هایی منحصر به فرد در کشور هستند و دانشگاه خانه آنها است پس نباید خانه خود را ترک کنند.
در ادامه این مراسم دکتر سلیمانی استاد بازنشسته گروه گوارش و کبد، در خصوص خصایل اخلاقی دکتر رحمت استاد بازنشسته گروه جراحی اعصاب سخنانی گفت و از زحمات بی دریغی که برای این بیمارستان کشیده تقدیر و تشکر کرد.
استاد رحمت نیز در سخنانی، یاد و خاطره مرحوم  پروفسور ابراهیم سمیعی و پروفسور عاملی را گرامی داشت و گفت: گذشتگان این بیمارستان برای دانشگاه و بیمارستان شریعتی زحمات فراوانی کشیدند تا امروز شاهد موفقیت ها ی چشمگیری در اینجا باشید. 
وی خطاب به دانشجویان گفت: پزشکی شغلی نیست که از آن درآمدهای هنگفت به دست آورید.مطمئن باشید خدمت به مردم بهترین ثروت برای یک پزشک است.
استاد دواچی نیز گفت: تمام چیزهایی که به دست آوردم مدیون ایران، دانشگاه تهران و بیمارستان شریعتی هستم. من اهل ایرانم و عاشق کشورم هستم.
در پایان مراسم، ضمن تقدیر از دستیاران برتر بخش‌های بیمارستان شریعتی، دستیاران برتر آزمون بورد تخصصی سال 97 نیز معرفی شدند.
 اسامی این دستیاران بدین شرح است:
دکتر حسین احمدزاده، رشته ارتوپدی
دکتر راضیه لشکری، رشته داخلی
دکتر فرداد ایرانی دوست، رشته بیهوشی
دکتر سید علیرضا میر شریفی، رشته جراحی عمومی
دکتر فاطمه شکی، رشته رادیولوژی
دکتر مهراد عقیلی، رشته طب اورژانس
دکتر مونا آذرخشی، رشته داخلی
 
خبر: مقدم
عکس: فرامرزی
کلمات کلیدی