دومین روز از چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی با محورهای نانوفناوری، بیماری و تشخیص و مغز و اعصاب برگزار شد

دومین روز از چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی با محورهای نانوفناوری، بیماری و تشخیص و مغز و اعصاب برگزار شد

در دومین روز از این کنگره بین المللی که روز یکشنبه 5 آبان 1392 در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد، پنلهای نانوفناوری، بیماری و تشخیص و مغز و اعصاب به ترتیب به ارائه جدیدترین دستاوردهای خود پرداختند.

اولین پنل با محوریت نانوفناوری با سخنرانی دکتر نسرین لطفی با موضوع اهمیت علوم میان رشته ای در حوزه پزشکی آغاز شد و پس از آن دکتر اجتماعی مهر با موضوع مهندسی بافت به سخنرانی پرداخت. دکتر اسماعیل صدرالدینی، نقش فعال بيوتكنولوژي در پزشكي را مطرح کرد و سپس دکتر مسعود خسروانی به بیان درمان تومورهای مغزی با استفاده از نانو حامل ها پرداخت. در ادامه نیز دکتر  محمد عبدالاحد کاربرد قطعات الکترونیک بر پایه نانوسیهای سیلیکونی جهت تشخیص سلولهای سرطانی کولون و دکتر مریم زحمتکش، فرصت ها و چالش های کاربرد نانوفناوری در علوم اعصاب را مطرح کرد.
کنگره با پانل بیماری و تشخیص ادامه یافت و در آن پروفسور محمدحسن کریمی نژاد تاریخچه و تکامل تشخیص پیش از تولد درایران را مطرح کرد و سپس پروفسور غلامرضا خاتمی به بیان کولیت اولسرو کودکان (تشخیص و درمان) پرداخت.
پروفسور مرداویج آل بویه پیشرفت دانش بیماری های خون وسرطان کودکان در ایران، پروفسور رضاامین، تشخیص های افتراقی آسم را مطرح کردند.
در ادامه پروفسور ناصرکمالیان، به معرفی موارد جالب شامل میکس کلیوما، ضایعه استخوانی نورا فیبروماتوس وضایعه جالب پوستی پرداخت و در پایان نیز پروفسور منوچهر قارونی علائم غیرمعمول سکته قلبی در سالمندان را عنوان کرد.
آخرین پانل روز دوم با عنوان مغز و اعصاب شامل دو سخنرانی توسط دکتر صلاح الدین هریس نژاد و پروفسور نصرت فیروزیان با عناوین گزینه های جدید برای پیشگیری از سکته مغزی در فیبریلاسیون دهلیزی غیر دریچه ای و لنفوم اولیه و ثانویه دستگاه عصبی مرکزی بود.
پایان بخش هر پنل پرسش و پاسخ بین شرکت کنندگان و سخنرانان انجام پذیرفت. 

کلمات کلیدی