دکتر بهادری خدمات پرستاری و مامایی را مسئله ای حیاتی و نجات دهنده جان بیماران خواند
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در جشن فارغ التحصيلي دانش آموختگان دانشكده پرستاري و مامايي با تأكيد بر حياتي بودن خدمات پرستاري و مامايي، آن را نجات دهنده جان بيماران خواند.
دكتر بهادري، رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در جشن فارغ التحصيلي دانش آموختگان دانشكده پرستاري و مامايي در مقطع كارشناسي كه 13 تير 1390 و مصادف با شب ميلاد باسعادت امام حسين(ع) به همت اين دانشكده و با همكاري دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران در تالار همايش هاي رازي برگزار شد، ضمن بيان قداست ايام شعبانيه و با تبريك اين جشن به دانشجويان، خانواده هاي آنان، اساتيد و ديگر مدعوين، اظهار خرسندي كرد كه به عنوان نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان در اين گونه جشن هاي فارغ التحصيلي شركت مي كند.
وي با تأكيد بر حياتي بودن پرستاري و مامايي براي هر جامعه تصريح كرد: بدون شك، پزشكي مقدس است ولي عمده درمان بيماران و رسيدگي به امر زايمان برعهده دو گروه ماماها و پرستاران عزيز است. بي ترديد بدون پرستاري صحيح و مناسب بيمار درمان نخواهد شد.
استاد بهادري در خصوص اينكه در قرن حاضر پزشكان فرصت چنداني براي ديدار بيماران ندارند و تنها از طريق تلفن و يا در Station (ايستگاه پرستاري) بخش دستوراتي را صادر مي كنند، خدمات پرستاري را مهم و نجات دهنده جان بيماران خواند.
وي با اظهار تاسف از اين كه در جامعه ما به اين نوع خدمات اهميت داده نشده است، در مورد موسسه اي كه وي دوره تخصصي را در انگلستان مي گذراند يادآور گرديد: حدود 50 سال قبل، شروع كار موسسه اي در انگلستان كه دوره تخصصي را در آنجا مي گذراندم، فقط از پرستاري بود و پرستار مقام بالايي داشت. به همين دليل شروع كار مدرسه پرستاري با دعوت از دو نفر از اساتيد انگليسي در تهران آغاز شد.
رئيس دفترارتباط با دانش آموختگان، پرستاري را شغلي خدايي، شغل پيغمبران و كساني خواند كه مي دانند دلسوز بيماران هستند و سپس افزود: به همين دليل است بسيار خوشحالم كه به شما عزيزان دانش آموخته تبريك مي گويم. البته كلمه فارغ التحصيلي را به كار نمي برم، چون اين رشته نيز مانند بقيه علوم مي تواند به مقاطع بالاتري همچون PhD، تخصص و فوق تخصص ارتقاء يابد. اين مطلب در مورد مامايي هم صادق است و روز به روز فعاليت هايش در حوزه ژنتيك و رشته هاي ديگر رو به پيشرفت و افزايش است.
دكتر بهادري اظهار اميدواري كرد كه به كمك دكتر چراغي از چهره هاي ماندگار، شاهد مقاطع بالاتر و دوره هاي پيشرفته اين رشته ها در دانشگاه باشيم.
در ادامه اين استاد پيشكسوت دانشگاه با تبريك مجدد و خطاب به دانش آموختگان خاطر نشان كرد: به خانواده هايتان تبريك مي گويم كه زحمت كشيدند و چهار سال مداوم با امتحان شما امتحان دادند و هر روز كه امتحان داشتيد، بيشتر از شما مضطرب بودند. مهم تر آنكه مدرسه پرستاري دانشگاه علوم پزشكي تهران مديون استادان گرانقدري است كه ساليان دراز به پرستاري كشور خدمت كردند و يكي از چهره هاي خوب دانشگاهي ايران استادان مختلف مدرسه پرستاري و مامايي است.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به تاسيس اين دفتر به همت دكتر لاريجاني رياست دانشگاه، از ارتباط نزديك اين دفتر با دانشكده و همكاري مستمر و مداوم آن خبر داد و با تاكيد بر حفظ ارتباط دانش آموختگان با دفتر مذكور اظهار داشت: چون نتيجه كار دانشگاه وابسته به فراورده هاي آن يعني دانش آموختگانش است، زحماتي را كه اساتيد و نيز همه شما دانش آموختگان در اين دانشكده متحمل شده ايد، بايد ديد چقدر براي جامعه مفيد است كه اين مفيد بودن را از طريق دفتر مزبور مي توان سنجيد. شما به واسطه ما با دانشگاه ارتباط داريد و ما به واسطه شما مي فهميم كه اين زحماتي كه براي شما كشيده شده چقدر براي كشور مفيد است، چقدر به دردمندان مي رسيد و چقدر توانستيم بهداشت و تندرستي و سلامت را در جامعه گسترش دهيم.
در خاتمه وي با اظهار تاسف از نيازمنديهاي زياد خانواده ها در زمينه سالمندان و بيماراني كه در مراحل آخر زندگي در بيمارستان به پرستاري و مراقبت نياز دارند يكبار ديگر با ابراز تبريك مجدد از طرف خود و اعضاي دفتر به يكايك دانش آموختگان اظهار اميدواري كرد كه همه آنها در آينده مهره هاي درخشاني در خدمات پزشكي كشور باشند.
خبرنگار: ليلا آذين مهر
ارسال به دوستان