دکتر بهادری در جلسه مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان با رییس دانشگاه از آماده سازی ساختمان این دفتر تا اواخر بهمن ماه خبر داد
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در جلسه مورخ 22/10/86 هدف تاسيس اين دفتر را برقراري ارتباط با دانش آموختگان فرهيخته دانشگاه عنوان كرد.
بنابراين گزارش، در اين جلسه كه در سالن شوراي رياست دانشگاه و با حضور دكتر لاريجاني رييس دانشگاه، دكتر گتميري، دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان، روساي دانشكدهها و مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان اين دانشكده ها برگزار شد، دكتر مسلم بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن تشكر از دكتر لاريجاني گفت، فعاليت ما تقريباً نزديك به 2 سال است كه شروع شده، عليرغم پيشرفت هاي زيادي كه داشته ايم آنطور كه مي خواستيم پيشرفت نداشتيم.
وي افزود، قسمت اعظم عدم پيشرفت مربوط به مكان اين دفتر بود كه ابتدا قرار بود در خيابان ايتاليا، ساختماني براي اين دفتر خريداري شود كه متاسفانه دانشگاه تهران با توجه به مشكلات موجود با خريد آن موافقت نكرد و ما مجبور شديم كه مكان فعلي را كه در ساختمان قديم اين دانشگاه است براي اين مسئله اختصاص دهيم كه بايد بگويم اين ساختمان در ابتدا كاملاً نامناسب بود ولي با مساعدت رياست دانشگاه و پيگيريهاي مستمر دكتر گتميري، انشاءاله تا اواخر بهمن ماه اين دفتر آماده و مورد بهرهبرداري قرار خواهد گرفت.
وي در ادامه افزود، فعلاً بطور موقت يك بخشي كه قبلاً اداره كارگزيني دانشگاه در آنجا ساكن بود را گرفتيم و در آنجا رسدهايي را براي دانشكدهها مشخص كرديم و دوستان عزيزي از روابط عمومي دانشگاه مامور شدند و در آنجا مستقر هستند. استدعايي كه از دانشكده ها داريم اين است كه نمايندگان اين دانشكدهها به اين دفتر مراجعه كنند و بطور دائم با ما و اين دفتر در ارتباط باشند.
دكتر بهادري همچنين با اشاره به ارتباط اين دفتر با فارغ التحصيلان دانشكدهها از جمله دانشكده پيراپزشكي و برگزاري 2 مراسم در اين دانشكده گفت، اين برنامه وتشكيل اين دفتر دو فايده دارد و آن اينكه با تاسيس اين دفتر و شروع فعاليت، مكاني براي دانش آموختگان دانشگاه علي الخصوص كساني كه در ايران نيستند و در خارج از كشور بسر مي برند در نظر گرفته ميشود كه اين مكان محل ارتباط با دانش آموختگان اين دانشگاه چه در داخل و چه در خارج از كشور است و ديگر اينكه اگر بتوانيم يك ارتباط كاري با اساتيد فرهيخته چه بازنشسته و چه غيربازنشسته ايجاد كنيم براي دانشگاه مفيد و مثمر ثمر خواهد بود.
وي همچنين خطاب به روساي دانشكدهها گفت، تمام اميد و استدعايمان اين است كه روساي دانشكدهها و دكتر لاريجاني با مساعدت و حمايتهاي خود موجب تسريع كار شوند.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن اشاره به سفر خود به دانشگاه هاروارد و تبادل نظر با مسئولين Alumni آن دانشگاه گفت، سعي بر اين است از تجربيات آنان استفاده كنيم.
اين گزارش ميافزايد، دكتر بهادري در بخش ديگري از سخنان خود افزود، البته در ايران هنوز اين دفتر ارتباط با دانش آموختگان به صورت يك سنت رسم نشده و كار ما به عنوان يك كار جديد و نو پيشرفت كندي دارد. البته گردهمايي فارغ التحصيلان در ايران سابقه دارد ولي اينكه يك مركز داشته باشيم براي ارتباط منطقي بين دانش آموختگان و دانشگاه داشته باشيم، سابقه ندارد.
وي با اشاره به فعاليتهاي حاج آقا نيري و خيرين سلامت كشور افزود، در بخش ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه نيز قدم براشتن كار مشكلي بود، چون اول بايد يك جايگاهي ايجاد مي شد تا فارغ التحصيلان بتوانند با آن ارتباط برقرار كنند.
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه سپس افزود با رفع مشكل مكان خواهيم توانست از كمكهاي خيرين و همچنين ساير سازمان هاي دولتي نظير نظام پزشكي براي تكميل بانك اطلاعاتي دانش آموختگان استفاده كنيم.
دكتر بهادري همچنين توصيه كرد كه نمايندگان دفاتر دانش آموختگان دانشكدهها، 2 هفته بعد جلسهاي در اين خصوص داشته باشند، چون اگر فعاليت اين دفتر شروع شود خيلي از كارها پيشرفت خواهد نمود و همچنين گفت، از دانشكدهها ميخواهيم در داخل دانشكدهها نيز اين دفتر را برقرار كنند و يك نفر را به عنوان رابط تعيين كنند و تنها خواهشم اين است كه دانشكدهها فعال شوند و اگر كار را به عمل برسانيم، دانشگاه علوم پزشكي تهران از قدرت زيادي برخوردار خواهد شد و بنده مطمئنم طبق فرمايش قرآن كريم بعد از هر سختي، يك آسايش بدنبالش وجود دارد.
ارسال به دوستان