دکتر بهادری در مراسم افتتاح ساختمان دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دانشگاه را متعلق به دانش آموختگان و خانه دیگر آنان خواند
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، تدوين برنامه مشخص و ساختارمند براي برقراري تعاملات دوسويه با دانش آموختگانن را ضروري دانست
در اين مراسم كه با حضور دكتر لاريجاني رييس دانشگاه، هيات رييسه دانشگاه، دكتر گتميري دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان و مدير روابط عمومي، حجت الاسلام و المسلمين غفاري معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، روساي دفاتر ارتباط با دانش آموختگان، روساي كانون فارغ التحصيلان دانشگاه در بخش خصوصي و جمعي از خبرنگاران رسانه ها در محل اين دفتر (32/2/88) برگزار شد، دكتر بهادري در سخناني ضمن خيرمقدم به حضار، با بيان اينكه دانشگاه متعلق به دانش آموختگان و خانه ديگر ماست افزود: سرلوحه ارزشيابي هاي دانشگاه هاي بزرگ دنيا شاخص ميزان واقعي پرورش نيروي انساني است كه بعد از فارغ التحصيلي مورد استفاده دانشگاه قرار گرفته اند. بنابراين ما هم در دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيش از صد هزار فارغ التحصيل تلاش مي كنيم كه يك سازمان مفيد و موثر هم براي دانش آموختگان و هم براي دانشگاه ايجاد كنيم.
وي با اشاره به ميزان علاقمندي دانش آموختگان در برقراري ارتباط با دانشگاه افزود: دانش آموختگان ما در خارج و داخل كشور علاقمندي خود را براي برقراري ارتباط با دانشگاه اعلام نمودند كه لازم است با يك برنامه مشخص و ساختارمند چگونگي برقراري تعاملات دوسويه با آنان را تدوين كنيم.
وي همچنين از برگزاري 10 نشست با دانش آموختگان دانشگاه تا آخر تابستان 88 خبر داد و گفت: ما سعي مي كنيم در عرصه هاي مختلف علمي، آموزشي و پژوهشي از پتانسيل هاي دانش آموختگان و دانشگاه بهره مند شويم. براي تحقق اين امر نيز تاكنون كارگاه هاي متعدد آموزشي را برگزار كرديم و برنامه هاي جديد ديگري هم براي توسعه ساير فعاليت هاي علمي در دانشگاه در نظر داريم.
دكتر بهادري در بخش ديگري از سخنان خود كمبود نيروي انساني را يكي از مشكلات اين دفتر دانست و گفت: ما برنامه هاي متعددي را براي توسعه فعاليت هاي دفتر ارتباط با دانش آموختگان در نظر داريم ولي براي اجرايي كردن آن با كمبود نيروي انساني روبرو هستيم كه اميدوارم مسئولين دانشگاه تمهيداتي را نيز براي رفع اين مشكل در نظر بگيرند.
ارسال به دوستان