دکتر بهادری: حضور پرشور دانش آموختگان و اساتید در سومین جشن یکپارچه اهمیت ملی و دانشگاهی دارد
دکتر بهادری: حضور پرشور دانش آموختگان و اساتید در سومین جشن یکپارچه اهمیت ملی و دانشگاهی دارد
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، بر برقراری و حفظ ارتباط دانش آموختگان با دانشگاه مادر تاکید کرد.
باز هم حال و هوا و جنب و جوش جشن های فارغ التحصیلی است و اکثر دانشگاه های سراسر دنیا این ماه را به این جشن ها اختصاص دادند، دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز امسال برای سومین سال متوالی جشن یکپارچه دانش آموختگی برگزار می کند. جشنی که با حضور چندین هزار دانش آموخته به همراه خانواده هایشان شور و شوق خاصی دارد. به همین بهانه گفتگویی با رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان داشتیم تا از زبان ایشان با اهداف و جزئیات برگزاری جشن یکپارچه و فعالیت های این دفتر بیشتر آشنا شویم.
آقای دکتر بفرمایید وضعیت دانش آموختگان دانشگاه را چطور می بینید؟
دانشگاه تهران قدیمی ترین و اولین دانشگاه این کشور است و آموزش عالی در سالهای طولانی به عهده دانشگاه بوده است و دانشکده پزشکی بهترین شاخه دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد، از سال 1364دانشکده های علوم پزشکی از دانشکده های غیرپزشکی جدا شد و دانشگاه علوم پزشکی تهران در این شاخه به آموزش می پردازد و تاکنون فعالیت خود را ادامه داده است و پیشرو تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور وحتی منطقه است. تمام فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران چه قبل ازجدا شدن ازدانشگاه چه بعدازآن بستر خدمات مهمی در کشورند. اکثراستادان دانشگاه های کشورچه درپزشکی وچه غیر پزشکی دانش آموخته های دانشگاه تهران هستند وعلاوه براین درخارج ازکشور بیشتر این افراد دارای مسئولیت های مهم اجتماعی و علمی هستند. تعداد زیادی از دانش آموختگان دانشگاه تهران در دانشگاه های اروپا، آمریکا و حتی در کشورهای شرقی، استاد ومحقق آن دانشگاه هستند بنابراین دانشگاه تهران از دانشگاه های پیشرو کشور می باشد وخوشبختانه هم مرحله اول را در بین همه دانشگاه های ایران دارد
درخصوص برگزاری سومین جشن یکپارچه برایمان توضیح دهید؟
از سال 1385 با تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، برای هر دانشکده یک جشن فارغ التحصیلی برگزار می کردیم اما یکی از برنامه هایی که به دنبالش بودیم و خوشبختانه سه سال است که به آن دست یافتیم برگزاری جشن فارغ التحصیلی یکپارچه دانش آموختگی برای تمامی رشته ها و مقاطع تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود. درحال حاضر در حدود 12 دانشکده تحت پوشش این دانشگاه هستند که به طور مشترک وهمزمان در یک مراسم با حضور مقامات مسئول دانشگاه و مسئولین کشوری در این مراسم شرکت می کنند. همچنین برگزاری جشن های جداگانه و دانشکده ای توسط دفتر ارتباط با دانش آموختگان هردانشکده در طول سال ، با جشن یکپارچه هیچ منافاتی ندارد ولی این مراسم یک نماد علمی است و جشن دانشگاهی ایران نه فقط دانشگاه علوم پزشکی تهران، تلقی می شود. ما امیدواریم امسال سومین جشن را برگزار کنیم. درسال اول توفیق داشتیم درخدمت 8 هزار شرکت کننده باشیم در سال دوم خیلی پیشرفتمان بیشتربود وامسال امیدواریم که یکی از نمونه های خوب جشن یکپارچه را درزمین ورزش دانشگاه تهران داشته باشیم.
مهمترین ویژگی این جشن نسبت به 2 سال گذشته چه بوده است ؟
چند ویژگی دارد اولین ویژگی اینکه ما امسال برای برگزاری این جشن از زمین چمن خود دانشگاه استفاده می کنیم و نزدیک به خوابگاه های دانشجویان است. دومین ویژگی این است که با استفاده از تجربه ای که در برگزاری این جشن در دو سال گذشته داشتیم و نظرسنجی که تهیه کردیم، ازانتقادها وتعریف های خود دانشجویان برای بهتربرگزار کردن این مراسم استفاده کردیم و ویژگی سوم این که سعی داریم از دانش آموختگان دوره های دهه های قبل نیز برای شرکت در این مراسم دعوت به عمل آوریم.
توانایی تیم اجرایی راچگونه می بینید ؟
تیم اجرایی ما بسیار جوان هستند ولی بسیاربسیار پخته عمل می کنند، حتی درجشن اول که با وجود بی تجربگی در برگزاری اینگونه مراسم ها، رئیس دانشگاه، من و دیگر مسئولین دانشگاه می ترسیدیم که اشکالاتی ایجاد شود و جشن به خوبی برگزارنشود ولی با این حال به خوبی انجام شد وهرسال تجربه شان بیشترشده و دفتر ارتباط با دانش آموختگان بهترین تیم های اجرایی را دارد و با وجود اینکه تعداد کم نیروی انسانی که از 10 نفر تجاوز نمی کند به بهترین شکل این مراسم را اداره می کنند و حتی به فعالیت های دیگر نیز می پردازند. همچنین ما هر ساله ازدانشجویان علاقه مند به همکاری، دعوت می کنیم تا به ما در برگزاری هر چه باشکوه تر مراسم یاری دهند.
نگاه مسئولین دانشگاه و دانشکده ها نسبت به برگزاری این مراسم را چطور میبینید ؟
جشن اول را باحضوردکترلاریجانی برگزار کردیم که خود مبتکر تشکیل دفترارتباط با دانش آموختگان بودند. اکنون نیز در صدراین جشن دکترجعفریان و روسای دانشکده ها حضوردارند .
چه انتظاری از روسای دانشکده ها و مسئولین دارید ؟
این جشن برای دانشگاه و کشور است درحقیقت یک جشن ملی است بنابراین تمامی روسای دانشکده ها حتی استادان دانشکده ها موظف هستند هرچه بهتر در این باره کوشش کنند که این جشن به نحو احسنت برگزارشود زیرا این جشن فقط مربوط به دانش آموختگان نیست این جشن مربوط به همه و به خصوص جامعه علمی و پزشکی کشور می باشد.
چه پیامی برای دانش آموختگان شرکت کننده دراین مراسم دارید ؟
اینکه دانش آموختگان بعداز پایان این جشن ارتباط خودشان را با دانشگاه مادر حفظ کنند و با دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ارتباط باشند تا بتوانیم با تداوم این ارتباط شاهد پیشرفت های چشم گیر کشور در حوزه دانشگاهی و علوم پزشکی باشیم.
ارسال به دوستان