دکتر تاریوردیان بر اهمیت برگزاری کنگره های بین المللی در ایجاد ارتباط بین دانشمندان ایرانی داخل و خارج کشور تاکید کرد

دکتر تاریوردیان بر اهمیت برگزاری کنگره های بین المللی در ایجاد ارتباط بین دانشمندان ایرانی داخل و خارج کشور تاکید کرد

دکتر غلامعلی تاریوردیان در حیطه مدال افتخار چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی یکی از دانشمندان منتخب شناخته شد.

چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی 4 الی 7 آبان 92 در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد. در این مراسم با یکی از منتخبین در حیطه مدال افتخار، دکتر غلامعلی تاریوردیان به صحبت و گفتگو پرداختیم.
به طور مختصر خودتان را معرفی نمایید. 
من دکتر غلامعلی تاریوردیان متولد تبریز هستم بعد از گذراندن دوره ابتدایی و دبیرستان به آلمان رفتم در اواخر 1959 در رشته پزشکی تحصیل کردم. من از زمان دانشجویی به علم ژنتیک علاقه مند بودم و در این زمینه ادامه تحصیل دادم بعد ازمدت ها فعالیت درعلم ژنتیک به این فکر افتادم که به ایران بیایم ولی متاسفانه در ایران بازتاب خوبی نداشت به همین دلیل تخصص در بیماری های کودکان گرفتم و در کنار این مسئله فعالیت های علمی در زمینه سرطان خون انجام دادم و با لطف خداوند تا به امروز موفق بودم.
ارتباطتان با دانشگاه از زمانی که فارغ التحصیل شده اید تا چه حدی می باشد؟
ارتباط خوبی داشتم، با دانشگاه زندگی کردم و در ایران در دانشگاه علوم پزشکی تبریز تحصیل کردم که فعالیت هایی هم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران داشتم، همچنین با وزارت علوم خیلی همکاری کردم و برای متخصصین کودکان جزء هیئت ممتحنه بودم و در آلمان در دانشگاه هایدل برگ رئیس بخش ژنتیک بالینی بودم.  
انگیزه شما برای همکاری با بنیاد دکتر یلدا برای شرکت در این کنگره چه بوده است؟
من گاهی اوقات به کنگره های پزشکی ایران می آمدم و برای شرکت در کنگره های پزشکی با پروفسور رنجبر ارتباط نزدیک داشتم و آرزویم این بود که هرچه یاد می گیرم به ایران و دانشمند ایرانی منتقل کنم و تا جایی که اطلاع دارم و صحبت هایی که امروز در این کنگره شنیدم به نظرم بسیار اثربخش است و با وجود کمبود امکانات دانشمندان جوان تشنه یادگیری هستند و این امر خیلی برای ایران جای امیدواری دارد.
در چه زمینه هایی تعامل بین دانشمندان خارجی و داخلی صورت بگیرد بهتر است ؟
این مسئله را می توان از چند جهت بررسی کرد، یکی این که دانشمندان جوان مقیم ایران با افراد با تجربه مقیم آلمان آشنا شده و درباره فعالیت هایی که انجام می دهند با آنها مشورت کنند. این امر باعث تعامل بیشتر بین دانشمندان داخل و خارج از ایران و پیشرفت علم ایران می شود .
چه کسانی را می شناسید که علاقه مند و خواستار شرکت در این گونه کنگره ها می باشند ؟
تمام ایرانیانی که در خارج از کشور موفق هستند علاقه مند به پیشرفت ایران و خواستار شرکت در این گونه کنگره ها هستند و برای پیشرفت ایران حاضر به هرگونه فعالیت های علمی هستند. 
جایگاه و هدف دفتر ارتباط با دانش آموختگان در برگزاری این کنگره چگونه می بینید؟
خیلی خوب است که ازهر حیطه سنی برای برگزاری این گونه کنگره ها استفاده کرد به خصوص با دانشمندان جوان که تشنه یادگیری هستند با سیاست خاصی ارتباط برقرار کنیم برای پیشرفت روز افزون کشور عزیزمان ایران.

کلمات کلیدی