دکتر جعفریان توجه به رفتار حرفه ای در کنار دانش پزشکی را لازمه فعالیت پزشکان خواند
رييس دانشگاه در مراسم افتتاحيه چهارمين كنگره بين المللي تازه ترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي، توجه دكتر يلدا به جنبه حرفه اي و تعهد به رفتار حرفه اي پزشكي را موجب تبديل ايشان به الگوي اخلاق و رفتار حرفه پزشكي دانست.
چهارمين كنگره بين المللي تازه ترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي، به همت بنياد آكادميك جهاني پروفسور يلدا و دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و با حضور دكتر ملك زاده، معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت، حجت الاسلام والمسلمين دكتر عيسي زاده رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه روز شنبه 4 آبان ماه 1392 در تالار امام بيمارستان امام خميني (ره) آغاز به كار كرد.
دكتر علي جعفريان، سرپرست دانشگاه در ابتدا ضمن تبريك عيد غدير خم و ابراز اميدواري از اينكه به بركت دولت اميرالمومنين در كشور پيشرفت هاي روز افزوني ايجاد شود، گفت: حضور در جمع بزرگان و اساتيد بنده كه به نام دكتر يلدا مزين است مايه افتخار بوده و از دكتر بهادري كه صرف حضورشان آموزنده است، از دكتر لاريجاني كه باني شكل گيري اين كنگره هستند و از دكتر رنجبر كه وقت و انرژي فراواني صرف برگزاري اين كنگره كردند قدرداني مي كنم.
وي به روز شدن و تازه شدن دانش پزشكي را واقعه اي پرشتاب خواند و تصريح كرد: هر روز اتفاقات تازه اي در حوزه پزشكي رخ مي دهد، از اين رو هر چه ارتباطمان را با نقاطي كه اين وقايع در آن اتفاق مي افتد بيشتر نماييم مي توانيم به روز باشيم و تجربه نشان داده در برخي از رشته هايي كه ارتباطتمان بيشتر است، دانشمان به روز تر است.
دكتر جعفريان، دانش را متعلق به يك قوم ندانست و تاكيد كرد: ذكات علم نشر آن است و خوشبختانه در رشته پزشكي دانش در خدمت مردم بوده و براي كمك به مردم توليد مي شود از اين رو كسي به دنبال مخفي كردن آن نيست و بايد ار تمامي امكانات استفاده نماييم تا فاصله علمي خود را با دنيا به حداقل برسانيم.
رييس دانشگاه، ديد آموزشي به موضوعات را از جمله ضروريات دانست و تصريح كرد: هنگاميكه از فرصت مطالعاتي بازگشتم، بدون هيچ تغييري در امكانات، تجربه و يا افراد، توانستيم زمان جراحي پيوند كبد را يكساعت و نيم كاهش دهيم و اين بدان معناست كه اگر با نگاه يادگيري به موضوعات بنگريم مي توانيم نكات بسيار خوبي را از دنيا بياموزيم.
وي دانشگاه علوم پزشكي تهران را بزرگترين مجموعه علوم پزشكي در كشور خواند و افزود: اين مجموعه داراي 14 هزار دانشجو و 18 هزار پرسنل بوده كه از اين تعداد هزارو 500 عضو هيات علمي و 5 تا 6 هزار جزء كادر پرستاري هستند. به عبارت ديگر اين سازمان عظيم علاوه بر آموزش و پژوهش عهده دار عرصه خدمات بسيار گسترده اي است از اين رو مراجعه در رشته هاي مختلف به اين مجموعه بسيار زياد است و مي توان از اين فرصت براي توسعه دانش پزشكي بهره برد.
دكتر جعفريان با اشاره به نيروهاي جوان، خواستار توجه به دلايل نام گذاري اين كنگره با نام دكتر يلدا شد و اظهار داشت: دانش علمي و پيشكسوتي دكتر يلدا ملاك نام گذاري اين كنگره نبوده بلكه آنچه ايشان را از ديگران متمايز ساخته رفتار حرفه اي ايشان در رعايت اصول اخلاق پزشكي است و اين نكته علاوه بر دانش پزشكي، عامل تعيين كننده در كارها خواهد بود.
خبرنگار: نسيم قرائيان
ارسال به دوستان