دکتر علی اکبر نجاتی صفا: استاد میرسپاسی یک نمونه عملی از واژه احترام است
به مناسبت بزرگداشت مقام استاد غلامرضا میرسپاسی استاد روان شناسی دانشگاه، با دکتر نجاتی صفا دانشیار گروه روان پزشکی دانشگاه، به گفت و گو نشسته ایم که در ادامه می خوانید.
آقای دکتر لطفا خودتان را معرقی بفرمایید؟
علی اکبر نجاتی صفا دانشیار گروه روان پزشکی دانشگاه، و از سال 1383 به عضویت هیات علمی دانشگاه نائل شدم و در بیمارستان های روزبه و امام خمینی مشغول به خدمت هستم.
در مورد سابقه آشنایی خود با دکتر میر سپاسی برایمان بگویید؟
بسیار مفتخرم که برای صحبت کردن در مورد استاد بزرگ، دکتر میرسپاسی دعوت شده ام.
استاد میرسپاسی در روانشناسی یک چهره شناخته شده است در واقع سه نسل از این خانواده به جامعه روانپزشکی خدمت کرده اند. مرحوم دکتر عبد الحسین میرسپاسی که نقش بسیار مهمی در علم روان شناسی کشور داشت، دکتر غلامرضا میرسپاسی و دکتر زهرا میرسپاسی (دختر استاد) .
من قبل از انتخاب رشته روانشناسی توصیف استاد میرسپاسی را بسیار شنیده بودم که انگیزه گرایش من به روانشناسی و انتخاب این رشته شد.
از سال 1379 که در خدمت استاد بودم تمام رفتار و اخلاق ایشان برایم آموزنده بود. استاد یک نمونه عملی از معنی احترام است، احترام به بیمار، همکار، دانشجو و همراه بیمار.
یکی دیگر از خصوصیت اخلاقی استاد میرسپاسی ویژگی شاگرد پروری ایشان بود که در اساتید گذشته بسیار بارز است.
ساده سازی علوم پزشکی برای دانشجویان از دیگر خصوصیات استاد میرسپاسی بود، چندی پیش در یکی از جلسات دانشگاه، یکی از همکاران گروه اطفال از دوره آموزشی سایکوفارماکولوژی استاد میرسپاسی ،گفت، من هنوز درس های استاد را به یاد دارم و در طبابتم به کار می بندم. اینها نشان دهنده تخصص استاد در ساده سازی علم بود.
آرزوی قلبی شما برای استاد میرسپاسی چیست؟
من علاقه بسیاری به استاد دارم و همیشه از ایشان در زندگی شخصی و کاری خود به عنوان یک الگوی کامل یاد می کنم . همچنین اساتیدی چون، استاد طریقتی، استاد صنعتی و استاد قاسم زاده که جزو نامداران روان شناسی کشور هستند. برای ایشان آرزوی طول عمر و سلامتی دارم.
از اینکه وقت خود را در اختیار دفتر دانش آموختگان گذاشتید، سپاسگزارم.
تهیه مصاحبه:مقدم
عکس:داود فرامرزی
ارسال به دوستان