دکتر متولیان بر شناسایی توانایی‌ها و تخصص دانش‌آموختگان و استفاده از آن برای تحقق سلامت بهتر مردم مناطق محروم تاکید کرد

دکتر متولیان بر شناسايي توانايي‌ها و تخصص دانش‌آموختگان و استفاده از آن براي تحقق سلامت بهتر مردم مناطق محروم تاکید کرد

دانش آموخته ورودی سال 68 دانشکده پزشکی برگزاری گردهمایی ها را بسیتر مناسبی برای انجام همكاري‌هاي مشترک علمی و آموزشی عنوان کرد.

گالري عكس 1
گالري عكس 2

به مناسبت بيست و پنجمين سال ورود به عرصه علوم پزشكي دانش آموختگان ورودي سال 1368 دانشكده پزشكي رو جمعه 26 دیماه سالجاری در موزه ملي تاريخ علوم پزشكي گردهم آمده و خاطرات دوران خوش تحصیل خود را تجدید کردند.

در بخشي از اين مراسم دكتر متوليان معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي ايران نيز در اين مراسم ضمن تشكر از حمايت‌هاي دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه براي برگزاري اين مراسم گفت: بااينكه 25 سال از زمان ورود ما به دانشگاه گذشته و دوستان همه در موقعيت و شرايط ديگري هستند ولي آنچه در اين جلسه بيشتر به چشم مي‌خورد صميميت و صفاي همان دوران دانشجويي است و من چهره دوستان را به‌صورت همان روزهاي دوران تحصيل مي‌بينم.
وي در ادامه از دوستان خود كه به دليل سفر خارج از كشور نتوانسته بودند در اين مراسم شركت كنند، يادكرد و گفت، آنچه در زندگي براي انسان‌ها باقي مي‌ماند لحظات شيرين و خاطرات خوشي است كه در كنار دوستان شكل مي‌گيرد و تكرار خاطرات گذشته نيز باعث تقويت صميميت ايجادشده بين دوستان مي‌شود و امروز بودن در اين جمع براي من چنين حسي را تقويت كرد.
دانش‌آموخته دانشكده پزشكي صميميت ايجادشده بين دوستان و همكلاسي‌هاي دوران تحصيل را از پايدارترين دوستي‌ها عنوان كرد و افزود: برگزاري چنين جلسات صميمي و تجديد خاطرات گذشته مي‌تواند در تقويت روابط و حفظ اين دوستي‌ها مؤثر باشد.
وي همچنين تشكيل كانون‌هاي فرعي و تخصصي دانش‌آموختگان عرصه علوم پزشكي را از ديگر بركات اين جلسات عنوان و تأكيد كرد، با گردهم آمدن چندين متخصص در يك حوزه مطمئناً زمينه‌هاي جديدي براي انجام پروژه‌هاي جديد به وجود مي‌آيد و اين مهم مي‌تواند منجر به كسب موفقيت‌هاي بيشتر در عرصه سلامت جامعه شود.
دكتر متوليان وجود دفتري براي ارتباط دانش‌آموختگان با يكديگر و با دانشگاه را از ضروريات دانشگاه‌هاي بزرگ عنوان كرد و افزود: وجود دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه در تقويت روابط به وجود آمده بين دانشگاه و دانش‌آموختگان آن مؤثر بوده مي‌تواند بستر همكاري‌هاي مناسبي را نيز براي راه‌اندازي مراكز علمي و تخصصي و يا انجام فعاليت‌هاي عام‌المنفعه براي ارتقاي سلامت عموم جامعه فراهم نمايد.
وي در ادامه ضمن تأكيد بر شناسايي توانايي‌ها و تخصص دانش‌آموختگان و استفاده از آن براي تحقق سلامت بهتر مردم مناطق محروم، ابراز اميدواري كرد اين جلسات تداوم داشته و از بركات آن‌هم دانشگاه و هم دانش‌آموختگان آن بهره‌مند شوند.

کلمات کلیدی