دکتر متین: دکتر یلدا یکی از چهره های ماندگار علم پزشکی است
دکتر محمود متین در چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی ایجاد ارتباط بین دانشمندان داخل و خارج کشور را در بالا بردن سطح فرهنگ امری مهم دانست.
در چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی که از 4 الی 7 آبان 92 در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد، به پای صحبت های یکی از چهره های منتخب این کنگره، دکتر محمود متین نشستیم.
لطفا کمی درباره بیوگرافی خود صحبت کنید؟
در سال 1308در همدان به دنیا آمدم تحصیلات اولیه خود را در همدان گذراندم مدرک دیپلم را در دبیرستان البرز گرفتم و در سال 1325 در دانشگاه دولتی در رشته پزشکی قبول شدم و بعد از آن تخصص زنان و زایمان را گرفتم و به امریکا رفتم و در آنجا هم دوباره همین رشته را خواندم و مدت کمی در وزارت بهداری مشغول شدم و در سال 1353 وارد دانشکده ملی شدم (دانشگاه شهید بهشتی ) و 5 سال پیش بازنشسته شدم. در سال 1346 با چند نفر از پزشکان پایه گذار family planning (تنظیم خانواده) بودیم که بعد از انقلاب منحل شد. همچنین کتابی به نام روش های پیشگیری از حاملگی های ناخواسته نوشتم و 12 سال مدیر برد تخصصی زنان و زایمان و 22 دوره جزء هیئت مدیره جامعه جراحان بودم و 10 سال عضو فرهنگستان علوم پزشکی زیر نظر پروفسور فاضل فعالیت کردم.
همسرم در انگلستان در رشته مامایی فارغ التحصیل شده است و 3 فرزند پسر دارم فرزند اولم کامران متین کاردیولوژیست و کیوان متین رادیولوژیست و سومین فرزندم کوروش متین هنرمند است.
ارتباط شما با دانشگاه علوم پزشکی تهران به چه صورت بوده است؟
من تخصص خود را در این دانشگاه گذراندم و پس از آن نیز با دانشگاه ارتباط خود را حفظ کردم.
انگیزه شما برای همکاری با بنیاد کنگره دکتر یلدا چه بوده است ؟
افتخار بزرگی نصیب من شده و دکتر یلدا به عنوان یکی از چهره های برجسته و ماندگار پزشکی می باشد.
به نظر شما جایگاه دانشگاه تهران در عرصه علوم پزشکی دنیا چگونه است ؟
در گذشته دانشگاه علوم پزشکی تهران از خیلی از دانشگاه های جهان جلو بود چه از نظر تعداد استادان و دانشیار ها و چه از نظر برنامه های آموزشی و تحقیقاتی ولی متاسفانه الان خیلی از نظر تحقیقاتی ضعیف است.
به نظر شما در چه زمینه هایی ارتباط با دانشمندان داخلی و خارجی صورت گیرد بهتر است ؟
ما در گذشته راحت تر می توانستیم از دانشمندان خارجی دعوت کنیم ولی الان با مشکلات ارتباطی روبرو شدیم و در حقیقت ارتباط زیادی نمی توانیم برقرار کنیم و در اصل این ارتباطات در ارتقاء روابط فرهنگی خیلی موثر است .
چه کسانی را می شناسید که علاقه مند شرکت در این مراسم هستند؟
دستیاران باید در این مراسم شرکت کنند چون جوان هستند و نیاز به تجربیات سخنرانان دارند که بتوانند فعالیت کنند و سخنرانان هم دوست دارند تجربیات خود را دراختیار جوانان قرار دهند .
جایگاه و هدف دفتر ارتباط با دانش آموختگان را چه طور می بینید؟
بسیار منظم کار کردند و برنامه هایشان بسیار آموزنده بود و بار علمی بسیار زیادی داشت اما تنها مشکلی که وجود داشت این بود که تعداد سخنرانان زیاد بود و برنامه فشرده و خسته کننده شده بود.
متشکریم از وقتی که در اختیار ما گذاشتید.
سربلند باشید و موفق.
ارسال به دوستان