دکتر میرزاحسینی: من خودم را هنوز دانشجو و شاگرد این دانشگاه می دانم و تمام سعی و تلاش خود را برای سربلندی این دانشگاه در اروپا به کار خواهم گرفت
دکتر میرزا حسینی در مراسم افتتاح اولین شعبه بین المللی دفترا رتباط با دانش آموختگان گفت برای من باعث افتحار است که به عنوان دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران به هموطنان ایرانی که فارغ التحصیل دانشگاه تهران و مقیم اروپا هستند خدمت نمایم.
دکتر میرزاحسینی مدیر اولین شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن خوشامدگویی به میهمانان حاضر در مراسم گفت: برای من باعث افتخار است که در این جایگاه در خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانش آموختگان آن باشم چرا که ما دانشگاه را به عنوان خانه خود خودمان فراموش نمی کنیم.
وی با اشاره به جلسه دیدار خود با استاد بهادری خاطر نشان کرد، در همان دیداری که خدمت استاد رسیدم شیفته این شخصیت برجسته و همزمان افتاده ایشان شدم. شخصیتی که هنوز برای دانشجویان خود در حال حاضر استادان حاذقی هستند قابل احترام است و برای من باعث افتخار است که به این بهانه در معیت ایشان در دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران خدمت نمایم.
دکتر میرزاحسینی با یادآوری این مطلب که برای هر جوانی ورود به دانشگاه علوم پزشکی تهران آرزوی بزرگی است افزود: من هم مانند بسیاری از جوانان روزگاری از بیرون از نرده های دانشگاه به داخل می نگریستم ولی توانستم ابتدا به عنوان دانشجو و بعدها به عنوان عضو هیئت علمی در آن به خدمت مشغول و فعالیت هایی در زمینه تالیف ، سخنرانی، خدمات درمانی و ... انجام دهم. و اکنون اگر به ظاهر دیده می شود که از ایران خارج شده ام ولی در واقع من چنین احساسی ندارم و هنوز خود را در کشورم احساس می کنم و همین امر باعث شده تا به عنوان دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران برای خدمت به هموطنان ایرانی که فارغ التحصیل دانشگاه تهران و مقیم اروپا هستند آماده شوم.
وی با اشاره به فعالیت های علمی خود در انگلیس، آمریکا، کانادا، مجارستان و آلمان تاکید کرد در تمام این لحظات صحنه های حضور در دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران را تداعی کرده و در سفرهایی که من به ایران دارم اگر این فرصت پیش بیاید حتماً به دانشگاه سر میزنم و و جویای حال و احوال اساتید هستم. خداوند ان شا الله به آنها طول عمر باعزت عطا نماید کسانی هم که از دنیا رفته اند و از این جهان چشم فرو بسته اند نیز قرین رحمت خودش بکند که دست ما را گرفتند و یاد دادند آنچه که باید یاد می دادند.
مدیر اولین شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان خاطر نشان کرد: من مفتخرم که ایرانی هستم، دانشگاه تهرانی هستیم و در قلب اروپا تلاش بنده نیز این بوده تا امروز که اسم استاد ابن سینا را زنده کنم و مفتخرم عرض کنم که موفق هم بوده ایم و توانستیم ابن سینا را مجدداً در محیط های علمی و آکادمی هنر و علوم اروپا مطرح نماییم. اکنون که این مسئولیت بر عهده بنده گذاشته شده، خوشحال هستم اگر بتوانم همان طور که در گذشته هم چنین بوده از این پس دو چندان و بیشتر در خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاران این دانشگاه باشم و بتوانم نام آن را در اروپا مطرح نمایم.
دکتر میرزاحسینی تاکید کرد دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه مادر در کشور ایران است، من خودم را هنوز دانشجو و شاگرد این دانشگاه می دانم و تمام سعی و تلاش خود را برای سربلندی این دانشگاه در اروپا به کار خواهم گرفت و خوشحالم از این که ارتباط من با دانشگاه به این بهانه تکرار شده و امیدوارم بتوانیم با کمک مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان بخصوص استاد بهادری و آقای دکتر گتمیری دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران را درکشورهای مختلف اروپا شناسایی کرده و زمینه برقراری ارتباط با آنها را برقرار نمایم.
وی با اشاره به برگزاری اولین گردهمایی دانش آموختگان مقیم اروپا خاطر نشان کرد، حتماً ما از همین امروز برگزاری این گردهمایی را برای اردیبهشت یا خرداد و یا تیرماه سال آینده برنامه ریزی خواهیم کرد و آن را انشاءالله به نحو احسن اجرا خواهیم کرد و امیدوار هستیم که بتوانیم از کشورهای مختلف اروپایی دانش آموختگانی که اکثراً از اساتید هستند و یا پزشکان و همکارانی که مشغول به کار هستند را برای این برنامه دعوت کنیم. مطمئنا با راهنمایی و حمایت شما حتماً این کار به خوبی انجام خواهد گرفت و امیدواریم که جناب دکتر بهادری نیز در آن نشست حضور داشته باشند و به عنوان ریاست این دفتر ما را راهنمایی نمایند.
دکتر میزراحسینی افزود: در غربت بودن در اروپا گاهی باعث می شود انسان دلتنگ شود و اگر این فرصت فراهم باشد که هر از چندگاهی عزیزان هم وطن را که همکار و هم دانشگاهی هم باشیم را در اینجا زیارت کنیم قطعاً باعث تقویت روحیه خوب و ایجاد انگیزه بیشتر خواهد بود. و امیدوار هستم که شما به زودی در اروپا بتوانید دفاتر دیگری را هم راه اندازی بکنید و تعداد دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در اروپا و سایر قاره ها انشاءالله رو به افزایش باشد و این 80 و چند هزار نفری که دانش آموخته این دانشگاه هستند همگی بتوانند یکدیگر را پیدا کرده و هم افزایی که از کنار هم بودن آنها بوجود خواهد آمد، قطعاً در پیشبرد اهداف علمی و انسان دوستانه دانشگاه علوم پزشکی تهران هم در داخل کشور و هم در خارج کشور موثر خوهد بود.
وی ضمن ابراز خرسندی از قبول این مسئولیت یادآور شد بوداپست در قلب اروپای مرکزی قرار گرفته اگر چه که شاید بزرگترین و مهم ترین شهر اروپا نباشد اما از نقطه نظر عبور و ترافیک در یک موقعیت حساس قرار گرفته و کشور مجارستان با اینکه ده میلیون نفر جمعیت دارد ولی سالانه حدود بیست تا سی میلیون توریست از آن بازدید می کند و می تواند یک نقطه کانونی در اطلاع رسانی اهداف دانشگاه علوم پزشکی تهران و دفتر دانش آموختگان به ایرانیان و غیر ایرانیان باشد.
مدیر اولین شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان در خاتمه گفت: اعتقاد ما این است که غیر ایرانیان هم باید در جریان فعالیت های خوب و انسان دوستانه این دفتر قرار بگیرند ما حتماً این قضیه را پیگیری خواهیم کرد تا زمینه ارتباط این دفتر با alumni دانشگاه های دیگر برقرار شده و احیاناً تفاهم نامه های همکاری را نیز منعقد نمائید که قطعا در این ارتباطها اطلاعات زیادی طرفین از همدیگر دریافت خواهند کرد. من باردیگر به شما و همکاران خوشامد عرض می کنم و امیدوارم اقامت خوبی در بوداپست داشته باشید و به زودی در مجامع دیگر و برنامه های دیگر میزبان شما باشیم.
لازم به توضیح است شعبه اروپايي دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران در حاشيه بيست و چهارمين كنفرانس نفرولوژي در بوداپست مجارستان با كمك پروفسور روزیوال، رئیس انستيتو آموزش و پژوهش دانشگاه سملوايز مجارستان و استاد وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهرانو عضو افتخاري دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و دكتر ميرزاحسيني، رئیس كالج اروپايي اوسينا و دکتر گتمیری قائم مقام دفتر مرکزی روز شنبه 4 شهریور 96 در این كالج راهاندازی شد.
ارسال به دوستان