دکتر نبوی زاده وجود اساتید برجسته علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران را از علل درخشش این دانشگاه در عرصه علوم پزشکی دانست
استاد پیشکسوت دانشگاه: برقراری ارتباط میان دانشگاه و دانش آموختگان از اهداف مهم این دانشگاه است.
دکتر فاطمه نبوی زاده از اساتید پیشکسوت دانشگاه و استاد منتخب چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی در حیطه استاد برجسته در مصاحبه با خبرنگار دفتر ارتباط با دانش آموختگان مختصری از زندگی و فعالیت های پزشکی خود گفت.
لطفا کمی درباره بیوگرافی خود صحبت کنید.
من عضو هیئت علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم .همسرم جراح و فلوشیپ جراحی عروق است.دو فرزند دارم که دخترم فارغ التحصیل پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران و نفر اول برد جراحی چشم ایران شد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است.پسرم نیز رتبه 5 کشوری سال 81 بود و در حال حاضر رزیدنت ارتوپدی بیمارستان امام خمینی (ره) است .
درباره ارتباط خود با دانشگاه علوم پزشکی تهران بگویید.
من فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی اهواز و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بودم که تخصص فیزیولوژی گوارش خود را در دانشگاه علوم پزشکی اهواز گرفتم و 10 سال پیش هم عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بودم وبه خاطر استادان بزرگی مثل دکتر یلدا آرزو داشتم که در دانشگاه علوم پزشکی تهران باشم و با لطف خداوند توانستم وارد این دانشگاه بشوم و حدود 10 سال است که دارم در این دانشگاه تدریس می کنم .
جایگاه دانشگاه تهران را در عرصه علوم پزشکی چه طور می بینید؟
وجود اساتید بزرگواری مثل دکتر یلدا و دکتر زرین دست و ... باعث شده که دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه پژوهشی و آموزشی بدرخشد و همین طور در سبک مقالات علمی جزء دانشگاه های برتر باشد وبا وجود یک سری کمبود ها و تحریم ها توانسته جایگاه خود را حفظ کند.
درچه زمینه هایی تعامل بین دانشمندان داخلی و خارجی صورت بگیرد بهتر است؟
خوشبختانه بخشی از تعاملات به خصوص در مورد بالین صورت گرفته و امیدوارم تعاملات بیشتری صورت بگیرد و ما بتوانیم پیشرفت های بیشتری را داشته باشیم .
چه کسانی را می شناسید که علاقه مند به شرکت در این گونه مراسم ها باشند؟
ما افراد علاقه مند زیادی داریم که با تبلیغات بیشتر آنها هم بتوانند عضو شوند و شرکت کنند.
جایگاه و هدف دفتر ارتباط با دانش آموختگان چطور ارزیابی می کنید؟
راهنمایی ها وجواب دهی های به موقع داشتند و با وجود اینکه دفتر تازه تاسیس بود جایگاه خود را به خوبی پیدا کرد. دفتر دانش آموختگان در برگزاری این کنگره خیلی زحمت کشیده و تلاش های آنها از همان روز اول کنگره به وضوح مشخص بود.همچنین از دکتر بهادری بابت زحماتشان تشکر می کنم.
ارسال به دوستان