دکتر گتمیری در جلسه مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها با رئیس دانشگاه بر ارتباط دانشکدهها با دانش آموختگان خود تاکید کرد
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان در جلسه مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده ها (22/10/86) گزارشي از اقدامات انجام يافته ارايه داد.
بنابراين گزارش، در اين جلسه كه دكتر لاريجاني رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران، دكتر بهادري، رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، روساي دانشكدهها و مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان اين دانشكده ها حضور داشتند، دكتر سيد منصور گتميري مدير روابط عمومي دانشگاه و دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن تشكر از رياست دانشگاه، دكتر بهادري و ديگر ميهمانان حاضر به خاطر حضور در اين جلسه و تسليت ايام سوگواري شهادت حضرت ابا عبداله الحسين(ع) به بيان گزارشي از فعاليتهاي انجام شده دفتر ارتباط با دانش آموختگان در گذشته پرداخت و گفت: حدود 2 سال پيش از سوي رياست دانشگاه پروژه تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه به بنده و حوزه روابط عمومي ارجاع شد كه البته اين موضوع از 5-4 سال قبل از آن هم مطرح بود و در حوزه معاونت آموزشي، روابط بين الملل و معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه نيز اقداماتي در اين خصوص انجام گرفته كه به دليل عدم اتخاذ يك الگوي مشخص به نتيجه اي نرسيده بود.
دكتر گتميري سپس گفت: در جهت اعتلا و پيشبرد اهداف دانشگاه روي اين موضوع بايد يك اتفاق نظر و وحدت رويه بوجود مي آمد كه به دليل ملاحظاتي كه ار نظر سياسي، اجتماعي و ديگر ملاحظاتي كه در انجام چنين اموري معمولا بوجود مي آيد من پيش از هر چيز در صدد تهيه پيش نويس اين طرح و تنظيم مدل آن برآمدم و سپس اين موضوع را به هيات رييسه محترم دانشگاه ارايه كردم تا روي اين طرح و مدل، هيات رييسه دانشگاه و اساتيد بحث و بررسي نمايند و با مطابقت با مدلهاي ديگر، نهايتاً در جلسه 9/11/84 هيات محترم رييسه موفق شديم اين طرح و تاسيس اين دفتر را با اساسنامه به تصويب برسانيم كه مورد توافق همكاران قرار گرفت.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين افزود، سپس پس از طي اين مرحله، طرح تاسيس اين دفتر براي اينكه مورد اجماع قرار گيرد به شوراي دانشگاه ارايه گرديد كه در سال 85 مورد تصويب شوراي دانشگاه نيز قرار گرفت.
وي در ادامه ارايه اين گزارش، همچنين اضافه كرد، در طي اين مراحل و مسير، ما گردهماييها و جلساتي را نيز در اين خصوص برگزار كرديم كه نهايتاً اين طرح و تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بيست و سومين نشست هيات امناء دانشگاه مورخ 25/6/85 مورد تصويب قرار گرفت كه اين مصوبه هيات امناي دانشگاه به لحاظ قانوني براي اين دفتر يك سرمايه محسوب ميشود.
وي خاطرنشان كرد در اين مصوبه در بند 35 مصوبات هيات امناء دانشگاه پيش بيني شده است، تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه با نمودار تشكيلاتي اين دفتر تا سقف 8 پست متناسب با ميزان فعاليتها از محل پستهاي بلاتصدي توسط مركز نوسازي و تحول اداري مي تواند صورت گيرد.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان سپس به انتصاب استاد دكتر بهادري به عنوان رييس اين دفتر از سوي دكتر لاريجاني اشاره نمود و گفت اين انتصاب براي دفتر ارتباط با دانش آموختگان يك سرمايه است.
وي در بخش ديگري از سخنانش به برگزاري گردهمايي ورودي سالهاي (58، 57، 56) ، (61 و 62) و فارغ التحصيلان سال 45 دانشكده پزشكي اشاره كرد و افزود، در اين راستا جلسات هم انديشي دانش آموختگان پيشكسوت دانشگاه نيز برگزار شد كه با انگيزه بسيار بالا با اين پروژه برخورد كردند.
دكتر گتميري در ادامه ارايه اين گزارش درخصوص اقدامات انجام شده گفت: با تاكيد رياست دانشگاه و نگاه به مسايل اساتيد پيشكسوت دانشگاه به عنوان سرمايههاي دانشگاه، ضمن تجليل از اين عزيزان طي برگزاري مراسمي، قرار شد يك دپارتمان جداگانه در جهت پيگيري مسايل اساتيد پيشكسوت در نظر گرفته شود.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بخش ديگري از سخنان خود از فعاليتهاي ديگر اين دفتر به راهاندازي وب سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان بعنوان زير مجموعه وب سايت روابط عمومي دانشگاه و نصب 200 خبر درخصوص مسايل مختلف در اين سايت اشاره كرد و افزود، اين اخبار بصورت قابل سرچ وجود دارد و در بخش انگليسي نيز اين سايت فعال است و لينك به گزارشات مراسم برگزار شده در اين وب سايت نيز وجود دارد.
وي همچنين به انتشار 2 نشريهاي با عنوان نامه دانش آموختگان اشاره كرد و گفت: از ابتداي سال 86 نيز دانشكدههاي مختلف را در اين زمينه بيشتر فعال كرديم و مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده هاي مختلف نيز در اين زمينه تعيين شدند و جلساتي را با مسئولين دفاتر دانش آموختگان دانشكدههاي مختلف داشتيم.
دكتر گتميري همچنين ضمن اشاره به همكاري اين دفتر در برگزاري جشنهاي فارغ التحصيلي دانشجويان دانشكدههاي مختلف گفت: در اين راستا اقدامات ديگري چون تبديل ايميل دانشجويي دانشجويان به ايميل Alumni نيز انجام گرفته است كه اين امر مورد موافقت مسئولين نيز قرار گرفته است.
وي همچنين به ساختمان موقت اين دفتر در ساختمان قديمي دانشگاه واقع در نبش خيابان طالقاني اشاره كرد و گفت: در اين ساختمان كه فعلاً بطور موقت داير شده است 5-4 اتاق وجود دارد كه 2 نفر از پرسنل روابط عمومي نيز در اين دفتر مشغول فعاليت ميباشند و اگر مسئولين دفاتر ارتباط با دانش آموختگان كسي را بعنوان نماينده معرفي كنندآن ها مي توانند با حضور در اتاقي كه براي آنان درنظر گرفته شده، پيگيري كارها را با سرعت بيشتري انجام دهند.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين به تابلوي نصب شده در ساختمان قديمي دانشگاه واقع در خيابان طالقاني افزود، اين امر نوعي رسميت بخشيدن به اين دفتر است.
وي همچنين در اين بخش از سخنان خود از مساعدتهاي دكتر شمس، معاون غذا و داروي دانشگاه تشكر كرد و گفت در مسئله بازسازي اين ساختمان كه بجز اسكلت آن، بايد تماماً بازسازي ميگرديد ايشان به ما كمك كردند كه اين امر با سرعت بيشتري انجام گيرد.
وي همچنين در اين جلسه اسلايدي را درخصوص بازديد از نحوه مراحل بازسازي را نمايش داد و افزود، موارد ديگري نيز مورد پيگيري است كه ميتوان به مكاتبات با معاونت پژوهشي جهت تبديل ايميل دانشجويي به ايميل دانش آموختگي، تهيه ليست تجهيزات اداري و فني مورد نياز ساختمان، مستقر شدن همكاراني از روابط عمومي بصورت تمام وقت در ساختمان ياد شده، تهيه يكسري گزارشهاي تصويري و ... اشاره كرد.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنين در بخش پاياني سخنان خود گفت، نقشه داخلي نيز درخصوص اين دفتر پيشنهاد شد كه توسط رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان نيز مورد تاييد قرار گرفت و همچنين طراحي لوگو جهت آرم مهر و سربرگ مكاتبات اين دفتر و ارايه به كميته تاييد آرم هيات ريسه محترم دانشگاه نيز انجام يافته است.
دكتر گتميري در اين جلسه ضمن اشاره به تاكيد استاد دكتر بهادري جهت تعبيه شاخهاي در اين دفتر به منظور پيگري امور مربوط به اساتيد، دو خط شماره تلفن تماس به شمارههاي 64432257 و 88962268 را جهت ارتباط با همكاران اين دفتر و دانش آموختگان دانشگاه اعلام كرد.
وي همچنين در اين جلسه از دكتر لاريجاني بخاطر تخصيص بودجهاي بالغ بر 400 ميليون ريال جهت هزينههاي بازسازي و 200 ميليون ريال جهت هزينههاي تجهيزات اداري و فني دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه تشكر و قدرداني كرد.
ارسال به دوستان