دکتر گتمیری در همایش بین المللی بنیاد پروفسور یلدا از ایجاد بانک اطلاعاتی هوشمند برای ارتباط با دانش آموختگان خبر داد

دكتر گتميري در همايش بين المللي بنياد پروفسور يلدا از ايجاد بانك اطلاعاتي هوشمند براي ارتباط با دانش آموختگان خبر داد

دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان در همايش بين المللي بنياد جهاني پروفسور يلدا هدف از تاسيس دفتر را گسترش دامنه ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در سراسر دنيا دانست.

 در اين همايش كه با حضور دكتر لاريجاني رييس دانشگاه، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، پروفسور عليرضا رنجبر رييس بنياد، دكتر گتميري دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان و و دبير علمي همايش و جمعي از اساتيد و دانشمندان و پژوهشگران ايراني خارج از كشور بعد از ظهر روز جمعه (30 مهر ماه) در موزه تاريخ علوم پزشكي برگزار شد، دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به قدمت فعاليت دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيش از 75 سال سابقه رسمي ( از سال 1313 با  تاسيس دانشكده پزشكي) و بيش از 150 سال سابقه ( از سال 1228 با تاسيس دارالفنون) بيش از 70 هزار فارغ التحصيل در سراسر دنيا دارد كه در داخل و خارج از كشور منشا خدمات گسترده اي هستند.
دكتر گتميري به معرفي مراكز مختلف دانشگاه پرداخت و گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشكي تهران با 10 دانشكده، 15 بيمارستان، 60 مركز تحقيقاتي،  1270 عضو هيأت علمي، 13000 دانشجو، رتبه نخست پژوهش در كشور براي 7 سال متوالي كسب كرده است.
وي افزود: بيش از 40 مجله علمي و 2 هزار و 200 مقاله در سال  منتشر مي شود كه بيش از 1000 مقاله آن در سايت هاي بين المللي ISI و MEDLIN و... نمايه مي شود.
دكتر گتميري مركز قلب، بيمارستان امام خميني(ره)، شريعتي و سينا را از مراكز بزرگ درماني كشور خواند و گفت: در اين مراكز بيش از 3000 پيوند مغز استخوان، 3000 پيوند كليه، 100 پيوند قلب و 60 پيوند كبد انجام شده است.
وي افزود: مراكز تحقيقاتي دانشگاه مانند مركز تحقيقات غدد و گوارش از مراكز معتبري هستند كه با سازمان بهداشت جهاني همكاري دارند.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان در بخش ديگري از سخنان خود با معرفي دفتر ارتباط با دانش آموختگان، به اهداف تاسيس اين دفتر اشاره كرد و گفت: به منظور ايجاد ارتباط علمي قويتر و گسترده تر بين دانشگاه و دانش آموختگان، بهره مندي از استعداد و توان دانش آموختگان براي ارتقاء جايگاه دانشگاه،  حمايت هاي همه جانبه از فارغ التحصيلان، ايجاد امكانات تحقيقات علمي و پژوهشي در سطح دانشگاه و  ارايه تسهيلات رفاهي و اجتماعي به آنان اين دفتر راه اندازي شده است.
وي تعداد فارغ التحصيلان دانشگاه را بيش از 70 هزار نفر بيان كرد و افزود: اين فارغ التحصيلان در بسياري از نقاط كشور و دنيا منشا خدمات گسترده اي بودند كه براي بهره گيري از اين پتانسيل بزرگ دانشگاه، ايده تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان عملي شد.
دكتر گتميري با اشاره به روند تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان يادآور شد، ايده ايجاد دفتر توسط  دكتر لاريجاني در سال 1384 در هيات رييسه مطرح  در همان سال در هيات رييسه دانشگاه تصويب شد و در سال 85 در شوراي دانشگاه مصوب شد و چند ماه بعد در هيات امناي دانشگاه به تصويب رسيد.
وي افزود: در طول 3 و 4 سال اخير نشست هاي متعددي با فارغ التحصيلان دانشگاه برگزار شده كه مجموعه گزارشات آن از طريق نشريات مكتوب و الكترونيك در وب سايت دفتر براي اطلاع مخاطبان قرار دارد.
دكتر گتميري با بيان اينكه براي تدوام ارتباط با فارغ التحصيلان جديد نيز برنامه ريزي مدوني سامان دهي شده گفت:  براي همكاري با دانش آموختگان سال هاي قبل نيز هر دانشكده از طريق دفتر ارتباط با دانش آموختگان خود با كانون هاي فارغ التحصيلان سراسر كشور و دنيا ارتباط برقرار مي كند.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به ارتقاء وب سايت دفتر گفت: براي تسهيل ارتباط با دانش آموختگان اقصي نقاط دنيا اين وب سايت طراحي شده كه در آينده نزديك با ارتقا نهايي به بهره برداري مي رسد.
وي با اعلام ايجاد بانك اطلاعاتي هوشمند در دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: با كمك اين بانك اطلاعاتي در مورد سال فارغ التحصيلي، تخصص هاي مختلف و گرايش هاي كه فارغ التحصيلان علاقمند به فعاليت در آن هستند گزارش گيري سودمند و موثري بدست مي آيد.
دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان بهره مندي از تجربيات ارزنده مفاخر دانشگاه را ضروري دانست و گفت: به اين منظور با اين بزرگواران مصاحبه مي شود و بيانات راهگشاي آنان در وب سايت دفتر در معرض ديد علاقمند قرار مي گيرد.
وي افزود: براي برقراي ارتباط با اساتيد برجسته دانشگاه هاي معتبر دنيا نيز تلاش هايي صورت گرفته كه اين طرح از طريق آيين نامه استاد افتخاري در دانشگاه به اجرا درآمده است.
دكتر گتميري با اشاره به مجموعه فعاليت هاي فرهنگي، رفاهي، علمي پژوهشي و آموزشي دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: تلاش مي شود كه اين دفتر  دوشادوش دانشگاه فعاليت هاي خود را به لحاظ مكاني و محتوا توسعه دهد.
گفتني است اين همايش مشتمل بر نشست افتتاحيه، دو نشست علمي حاوي هشت سخنراني علمي و بخش جشنواره و اهداء جوايز بود.
در نشست هاي علمي اين همايش پس از سخنراني هاي افتتاحيه توسط پروفسور رنجبر رييس بنياد و رئيس همايش و دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دكتر لاريجاني رييس دانشگاه و دكتر گتميري دبير علمي همايش، سخنراني هايي با عناوين تازه هاي بيوملكولار و سلولهاي بنيادي در جراحي انكوپلاستيك پستان، تازه هاي تشخيص و درمان در هوچكين، تنوع باليني در بورليوز پوستي، چشم انداز جديدي از مشكل ديرينه ريفلاكس يورترووزيكال، حفظ عملكرد در نروسرجري، اثرات ايمونوآندوكرين سلنيوم در تيروئيديت، ميكرودياليز در كارديوسرجري روشي جديد براي كنترل عوارض پس از جراحي و عناويني ديگر مطرح و مورد تبادل نظر قرار گرفت.
در انتهاي اين همايش و در بخش جشنواره هداياي بنياد جهاني پروفسور يلدا و دانشگاه علوم پزشكي تهران به برگزيدگان تقديم شد.

 

کلمات کلیدی