دکتر یلدا: کسب مال هنر نیست ، کسب معنویت هنر است
استاد پیشکسوت دانشگاه در مراسم اختتامیه چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی تعريف يك جامعه سالم را از خود درآمدن افراد و به دیگران فکر کردن و اجتناب از خودپرستی دانست.
استاد پیشکسوت دانشگاه در ابتدا دکتر رنجبر را افتخار جامعه پزشکی و اسطوره اخلاق دانست و گفت: دکتر رنجبر لایق پاداش خاص است. وی در اين مراسم نقش همسر او را در رسیدن به این جایگاه مهم دانست و گفت: اينكه به فرض محال مي گويند يلدا آدم خوبي است اين سوال مطرح است كه آيا در اين خوب شدن، همسر گرامي من نقشي داشته است؟
وي در ادامه اظهار امیدواری کرد که همه بتوانند قدر همسران خود را بدانند و مهر و محبت خود را روز به روز نسبت به هم بیشتر کنند، و گفت:اگر كانون خانواده گرم باشد زندگی بسيار لذت بخش می شود.
دكتر يلدا ادامه داد: در روز افتتاحيه كنگره ؛ سركار خانم رسولي نژاد علم را بدون مرز جغرافيايي دانست بنابراين همه علما و دانشمندان بايد دست به دست هم دهند و در راه معنويت همه به سوي خدا بروند.
وي همچنین با اشاره به اینکه كسب مال هنر نيست گفت: كسب معنويت هنر است چون مشكل است و همه نمي توانند آن را به دست بياورند.
وی افزود: در شرایط جامعه ما فعالیت ها و نوآوری خانم ها ، باعث خوشبختی و سعادت ماست زیرا کار کردن در شرایط سخت نیرویی قوی و عظیم می خواهد و واقعا جای تقدیر دارد.
دكتر يلدا گفت: وزير محترم بهداشت كه جايش در اين مراسم خالي است در مصاحبه ای گفت: شما فكر نكنيد يك وزير يا يك حاكم سوپرمن است. يعني انتظار نداشته باشيد كه همه كارها را يك وزير انجام دهد. من با اين جمله ياد گفته بزرگي افتادم كه فرمود: مردم! قبل از اينكه سوال كنيد كه دولت و حكومت شما براي شما چه كرده از خودتان سوال كنيد شما براي جامعه و مردم چه كرديد. هر روز و شب شما بايد اين طور فكر كنيد كه آيا در روزي كه گذشت به سهم خودكان كاري كرده ايد.
وي در ادامه با اشاره به نوشته اي در كتاب كشكول شيخ بهايي گفت: شخصي خيلي نماز مي خواند و روزه مي گرفت و انتظار داشت كه حتما به بهشت برود اما گفتند تو را به بهشت نمي بريم زيرا تو با نماز و روزه مي خواستي با خدا معامله كني. بايد بييني كه در زمان حياتت براي مردم چه كردي.
دكتر يلدا تاکید کرد: ارزش انسان ها به خودپرستي نيست بلكه به ديگران فكر كردن است . وی همچنین گفت: تعريف يك جامعه سالم اين است كه افراد از خودشان به درآيند و به ديگران فكر كنند.
دكتر يلدا با اشاره به كمك مالي يك ثروتمند و همسرش در كلمبيا برای تاسيس يك بنياد گفت: هدف آنها از تاسيس بنياد جهل زدايي و فقرزدايي بود. وی همچنین اظهار داشت:جوامعي كه خرافات و جاهل در آن زياد است نمي توانند روي پاي خودشان بايستند و پیشرفت کنند.
وي با اشاره به صحبتهای دکتر فاضل بنیانگذار فرهنگستان علوم پزشکی در خصوص جراحی های پیوند گفت:دکتر فاضل در این کنگره از مشکلات موجود در ابتدای این راه خبر داد و مسئولیت جراحی های اولیه پزشکان جوان را به عهده می گرفت.
دكتر يلدا با اشاره به زحماتی که دکتر لاریجانی در زمان ریاست خود دانشگاه و علوم پزشکی کشور داشتند گفت: ايشان به حق براي دانشگاه خيلي زحمت كشيد و موهاي خود را برای این دانشگاه سپيد كرده و گذر زمان برايش اصلا مطرح نيست. وی ادامه داد: دکتر لاریجانی دست علاقه مندان به دانش را می گرفتند و پرورششان می دادند. وی در ادامه از اینکه جانشين دكتر لاريجاني، دكتر جعفريان است ابراز خرسندی کرد و گفت: ايشان جوان فعال، كاردان، فهميده و خوش صحبت است و باعث افتخار ماست كه مسئولان دانشگاه افراد فرهيخته و دانشمند هستند زيرا افراد دانشمند قدر دانشمندان را مي دانند.
وی ادامه داد: مولانا بزرگترين گناهان را جهل و ناداني و خرافه پرستي و بزرگترين نعمت ها را دانايي می داند. ما باید سعی کنیم اول از همه خودمان را درست كنيم و سپس آن علاقه در ما وجود داشته باشد كه جهل مردم و خرافات را كم كنيم.
دكتر يلدا در پایان از دکتر رنجبر، دکتر بهادری، دکتر سیداحمدیان، مریم زاهدی و همکاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان،و همچنین دانشگاه قدرداني کرد.
پایان بخش سخنان دکتر یلدا شعری از فریدون مشیری بود:
اي همه مردم ! دراين جهان به چه كاريد؟
عمر گرانمايه را چگونه گذاريد؟
هرچه به عالم بود اگر به كف آريد
هيچ نداريد اگركه عشق نداريد
واي شما دل به عشق اگر نسپاريد
گر به ثريا رسيد ...هيچ نيرزيد
عشق بورزيد..
دوست بداريد!
ارسال به دوستان