دیدار استاد بهادری و مسئولان دفتر ارتباط با دانش آموختگان با رییس دانشگاه/تاکید دکتر کریمی بر نقش آفرینی دانش آموختگان در عرصه های بین المللی

ديدار استاد بهادري و مسئولان دفتر ارتباط با دانش آموختگان با رييس دانشگاه/تاکید دكتر كريمي بر نقش  آفريني دانش آموختگان در عرصه های بین المللی

دکتر بهادری و مسئولان دفتر ارتباط با دانش آموختگان صبح روز دوشنبه 8 آبان با رئیس دانشگاه دیدار و در خصوص فعالیت های این دفتر به گفتگو نشستند.

 
بنابر این گزارش، در ابتدای این جلسه دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان در توضیح روند تاسیس این دفتر گفت: دانش آموختگان هر دانشگاهي همیشه منشا اثر و خدمت در جامعه هستند و هرچه يك دانشگاه بزرگتر باشد این خدمات بیشتر و موثرتر خواهد بود و برای همین منظور است که دانشگاه های معتبر و بزرگ دنیا دفتری به نام Alumni تاسیس و از پتانسیلهای علمی، معنوی و اجتماعي آنان بهره مند می شوند. 
وی یادآور شد مقدمات تاسیس این دفتر در دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز از سال 1384 با حمایت های دکتر لاریجانی ریاست وفت دانشگاه فراهم شد و با مطالعه دانشگاه های موفق در این زمینه و متناسب با شرایط فرهنگی کشور در سال 1385 رسما فعالیت خود را آغاز کرد.
دکتر گتمیری هدف از تاسیس این دفتر را ارتباط دو طرفه بین دانش آموختگان و دانشگاه عنوان کرد و افزود: برنامه ها و فعالیت های این دفتر طوری طراحي شده تا هم دانشگاه و هم دانش آموختگان از این ارتباط منتفع شده و زمینه انجام فعالیت های مشترک فراهم آید.
دكتر گتميري در ادامه به تشکیل شعبات دفتر در دانشکده ها و تعدادی از بیمارستانهای تابعه دانشگاه و کانون های دانش آموختگان ادوار مختلف اشاره کرد و افزود، خوشبختانه از 2 سال پیش فعالیت های این دفتر با تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در استان مازندران به خارج از شهر تهران کشیده شد و دو گردهمایی در این استان تشکیل شده و در گردهمایی دوم در اين استان در شهر بابلسر از تعدادی از پیشکسوتان و خدمتگزاران جامعه پزشکی این استان با حضور معاون وزير بهداشت، استاندار مازندران و رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي تقدیر بعمل آمد.
قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان خاطر نشان کرد، با توجه به پراکندگی دانش آموختگان دانشگاه در بسیاری از کشورهای اروپایی و امریکا بدنبال دیداری که پروفسور روزیوال با استاد بهادری داشتند مقدمات تاسیس شعبه بین المللی این دفتر در کشور بوداپست فراهم شد و این مهم در تاریخ 4 شهریور امسال تحقق یافت و امید آن می رود این دفتر زمینه ارتباط بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه كه مقيم اروپا هستند را در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی فراهم نماید.
دكتر گتميري با اشاره به سابقه برگزاری برنامه های علمی با مشارکت گروه های مختلف در سطح دانشگاه و برگزاری کنگره سالانه تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی افزود: یکی از بزرگترین دغدغه های استاد بهادری از ابتدای تاسیس این دفتر استقلال مالی آن و در ادامه حمایت مالی دانشگاه با منابعی که از سوی دانش آموختگان تامین می شود بود. لذا در کنار فعالیت های چند ساله  در کنار این دفتر تاسیس یک NGO در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه موفق به تاسیس بنیاد علمی فرهنگی مزین به نام استاد بهادری شدیم تا فعالیت های این بنیاد به تاسی از شخصیت استاد بهادری منشآ اثرات و خدمات فراوانی در دانشگاه و برای دانش آموختگان آن باشد. 
دکتر گتمیری با تاکید بر ویژگی بارز استاد بهادری که در رعایت اصول تعهد حرفه ای زبانزد همه دانشگاه است از برگزاری سمیناری به نام تعهد حرفه ای در حوزه سلامت با همکاری بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری خبر داد و افزود: در سمینار سال گذشته از تعدادی از چهره های متعهد به اصول حرفه ای تقدیر بعمل آمد و با توجه به موفقیت سمینار سال قبل امسال نیز در کنار سمینار تعهد حرفه ای که توسط معاونت آموزشی برگزار می شود برنامه ي معرفي برگزيدگان تعهد حرفه اي و تقدير از آنان برگزار خواهد شد.
اين گزارش حاكيست در ادامه این جلسه دکتر سیداحمدیان دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در تکمیل فعالیت های اين دفتر به تاسيس شبکه ارتباطی دانش آموختگان و طراحي وبسايت اين دفتر و امکان ایجاد صفحات شخصی برای هر یک از آنان در اين وبسايت اشاره کرد و افزود: ساختار این سایت که با مساعدت و همکاری همکاران حوزه انفورماتیک دانشگاه بخصوص دکتر زراعتی طراحی شده است طوری است که می تواند بستر همکاری های چندجانبه بین دانش آموختگان و دانشگاه را فراهم آورد.
وی یادآور شد، جشن های فارغ التحصیلی یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه یکی دیگر از جذابیت های ارتباطی بین دانش آموختگان و دانشگاه و موجب رضایت مندی دانش آموختگان بوده و خاطراتی که برای دانش آموختگان در این روز ثبت می شود باعث می شود که آنان هرگز دانشگاه را فراموش نکنند.
دکتر سیداحمدیان در ادامه  برگزاری گردهمایی دانش آموختگان ادوار مختلف دانش آموختگان، برگزاری مراسم نکوداشت اساتید بنام دانشگاه، انتشار یادنامه دانش آموختگان و نشریات الکترونیک و چاپی و جمع آوری اطلاعات مربوط به دانش آموختگان سالهای گذشته دانشگاه را از دیگر فعالیت های این دفتر عنوان کرد و گفت: دانش آموختگان دانشگاه همچون فرزندان آن هستند و برای دانشگاه هم بسیار مهم است که از سرنوشت فرزندان خود مطلع باشد و  تمامی برنامه هایی که در این حوزه برنامه ریزی و اجرا می شود نیز برای شناسایی دانش آموختگان و ارتباط آنان با دانشگاه است.
بر اساس اين گزارش استاد دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز در ادامه این جلسه خاطر نشان کرد، هدف از تشکیل شبکه ارتباطی بین دانش آموختگان تنها به یک ارتباط ساده ختم نمی شود بلکه هدف ایجاد شبکه ای از دانش آموختگان مقیم داخل و خارج از کشور برای حمایت از دانشگاه است که باید از پتانسیل های علمی معنوی و مادی آنان در پیشرفت دانشگاه بهره جست.
وی یادآور شد دانشگاه علوم پزشکی تهران افتخارش تنها این نیست که پایه گذار علوم نوین در کشور است بلکه در پیشبرد علوم پزشکی در کشور نیز نقش مهمی دارد و در این میان دانش آموختگان آن هم سهم زیادی دارند و من اميدوارم کاری را که دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاسیس این دفتر شروع کرده  در آینده موفق تر و پوياتر ادامه پيدا كند.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در خاتمه گفت: دانشگاه تهران در تمامی رشته های زیرمجموعه آن دارای اصالت بزرگی است و از ابتدا نیز از همکاری افراد برجسته ای بهره مند گشته و اکنون مانند خانه پدری باید میزبان فرزندان خود باشد. البته ذکر این نکته هم ضروری است که برای دانش آموختگان هم دانشگاه ارزشمند است و احترام به آن احترام به خودشان است و بنده به عنوان دانش آموخته این دانشگاه در این 60 سالی که در خدمت دانشگاه بوده ام افراد زیادی را در آن دیده ام که سخنان و عملکردشان به من انرژی و نیرویی برای خدمت به دانشگاه داده است.
دکتر کریمی رئیس دانشگاه نیز در این جلسه ضمن خوشامدگويي به استاد بهادري و همراهان گفت: تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با این همه فعالیت فکر ناب و اصیلی بوده و بايد از دکتر لاریجانی برای حمایتهایی که از این دفتر داشته اند تشکر كرد. البته چنین دفتری شايسته و برازنده ي دانشگاهی با عظمت و قدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران است که خوشبختانه تحقق یافته است و برنامه های برگزار شده نیز حکایت از این دارد که هم کار فرهنگی صورت گرفته و هم فرهنگسازی.
وی با اشاره به سابقه طولانی حضور خود در دانشگاه یادآور شد، امروز که به پشت سرم نگاه می کنم می بینم مهمترین اتفاق زندگی من قبولی در دانشگاه و خدمت به جامعه بوده است. البته این نگاه بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه است که دانشگاه را همچون خانه ي خود می دانند و خواهان بازگشت به آن هستند.
رئیس دانشگاه با اشاره به کمکهایی که دانش آموختگان دانشگاه های بزرگ به دانشگاه محل تحصیل خود می کنند یادآور شد و ضمن تاكيد بر نقش  آفريني دانش آموختگان در عرصه های بین المللی گفت دیگر زمان آن رسیده که دانشگاه بالهای خود را باز کند و فرزندان خود را به دور خود گردآورد و فارغ از هرگونه اختلاف سليقه با اندیشه و فکر آزاد آنان را پذيرا و از مساعدت و همفکری و حمایت های آنان بهره ببرد. دانشگاه باید حس تعلق دانش آموختگان را به دانشگاه تقویت کند و با توجه به تبلیغاتی که در دنیا  علیه ایران می شود، دانش آموختگان مقیم خارج دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارتباط با دانشگاه از طریق این دفتر بهترین سفیرانی هستند که می توانند با معرفی دستاوردها و موفقیت هایی که در زمینه های مختلف در کشور بوقوع پیوسته در تغییر طرز تفکر خارجی ها نقش موثری ایفا کنند. 
وی تاسیس مجموعه ای غیر دولتی در کنار این دفتر و بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری را اقدامی مناسب و به موقع خواند و خاطر نشان کرد فعالیت هایی که در حوزه دانش آموختگان صورت می گیرد هرچه از حالت دولتی خارج شود و نگاه مسئولیتی دانشگاه بر آن کمتر شود بیشتر مورد توجه دانش آموختگان خارج از کشور قرار می گیرد و امیدوارم این دفتر بتواند میراث گرانبهایی که از استادان بنامی چون دکتر آرمین، دکتر شمسا و ... به یادگار مانده با همکاری اساتید فعلی به دانشجویان و دانش آموختگان آینده منتقل نماید.
در پایان این جلسه نیز در خصوص برنامه های پیش رو، مشکلات و نیازهای ضروری این دفتر با ریاست دانشگاه مشورت شد.
کلمات کلیدی