ششمین نشست دانش آموختگان مکتب روزبه برگزار شد/ دکتر بهادری: پیشرفت روانپزشکی در ایران مرهون زحمات اساتیدی همچون دکتر ضرغامی است
همزمان با نخستین همایش سالانه روان پزشکی بیمارستان روزبه با عنوان تاریخ روان پزشکی در ایران،ششمین نشست مکتب روزبه و نکوداشت استاد دکتر مهران ضرغامی برگزار شد.
گالری عکس
همزمان با نخستین همایش سالانه روان پزشکی بیمارستان روزبه با عنوان تاریخ روان پزشکی در ایران،ششمین نشست مکتب روزبه و نکوداشت استاد دکتر مهران ضرغامی برگزیده مکتب روزبه پنج شنبه 21 آذر 98 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان روزبه برگزار شد.
در ابتدای مراسم استاد بهادری رییس دفتر دانش آموختگان دانشگاه گفت: حضور در جمع دانشمندان علوم روانی و روانپزشکان برای من افتخار است. امروز در اینجا جمع شده ایم تا از استاد گرانقدر، دکتر مهران ضرغامی به پاس خدمات ارزنده اش تجلیل کنیم.همه می دانیم پیشرفت روانپزشکی در ایران مرهون زحمات اساتیدی همچون دکتر ضرغامی است.
وی در خصوص وظایف دانش آموختگان و نقش آنها در پیشرفت دانشگاه محل تحصیلشان گفت: هر یک از ما دو مادر داریم. یکی مادر فیزیولوژیکی ما و دیگری مادری که ما را پرورش داده و مغز ما را برای انجام خدمت به مردم آماده کرده است. دانش آموختگان دانشگاه ها در تمام دنیا شبکه ای به نام alumni neet work دارند که موجب می شود ارتباطشان را با دانشگاه حفظ کنند.
استاد بهادری ادامه داد: شبکه دانش آموختگان به دو منظور ایجاد می شود یکی ارتباط دانش آموخته پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه و دیگری کمک های مادی و معنوی آنها به دانشگاهی که فارغ التحصیل شده اند. بدین منظور 12 سال پیش دفترارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران تاسیس شد که تا امروز خدمات بسیار مهمی انجام داده است.
رئیس دفتر دانش آموختگان دانشگاه تصریح کرد: یکی از کارهای مهم این دفتر ایجاد شعبات متعدد در بیمارستانها و دانشکده های مختلف و همچنین دیگر شهرهای کشور و حتی در خارج از کشور بوده است.
وی افزود: یکی از بهترین دفاتر ما در بیمارستان روزبه است. این بیمارستان ویژگی خاصی در تربیت دانشجویان دارد. روان پزشکی در ایران از دانشگاه تهران و بیمارستان روزبه آغاز شد . این افتخاری برای جامعه ایران است که بیمارستانی اختصاصی برای بیماری های روان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه، خدمت در بیمارستان روزبه سود مادی ندارد و فقط باید با عشق در اینجا کار کرد، ادامه داد: کار در بیمارستان روزبه معنوی است و خدمت به این بیماران با هیچ پاداشی قابل جبران نیست.
در ادامه دکتر اربابی مسئول دفتر دانش آمو ختگان بیمارستان روزبه ضمن عرض خیر مقدم، مکتب روزبه را همچون مدرسه ای دانست که روانپزشکان را تربیت می کند تا به بیماران اعصاب و روان خدمت کنند.
سپس دکتر شریفی به نمایندگی از طرف اساتید بیمارستان روزبه در مورد خصوصیات اخلاقی استاد مهران ضرغامی سخنانی ایراد کرد.
در ادامه دکتر ضرغامی دانش آموخته مکتب روزبه، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این مراسم، حضور خود را بسیار غرور آفرین دانست و گفت: حضور در جمع اساتید و دانشمندان مانند وجود ذره ای در کهکشان است. احساس می کنم ذره ای بییش نیستم و از اینکه در جمع شما هستم بسیار خوشحالم.
وی ادامه داد: بسیار مسرورم از اینکه امروز در بیمارستان روزبه هستم. جایی که بهترین دوران دانشجویی را گذرانده ام و ترک از این جا برای من تلخ ترین خاطره زندگی ام است. متاسفانه علی رغم موفقیت هایی که داشتم نتوانستم در این بیمارستان خدمت کنم و به استان مازندران رفتم و امروز برگزیده شدن من در مکتب روزبه به دلیل فعالیت هایم نیست بلکه دیدگاه افرادی است که لطفشان شامل حال من شده است.
دکتر ضرغامی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان خاطراتی از دوران حضور خود در بیمارستان روزبه پرداخت و یاد اساتید خود را گرامی داشت و برای استادانی که حضور دارند آرزوی موفقیت و طول عمر کرد.
پس از سخنرانی دکتر ضرغامی با اهدای نشان مکتب روزبه، هدایا و لوح تقدیر از وی قدردانی شد.
در پایان نیز گروه موسیقی دانش آموختگان بیمارستان روزبه به اجرای موسیقی پرداختند.
خبر: مقدم
عکس: ایرج نعمتی و داود فرامرزی
ارسال به دوستان