در ستایش مقام استاد و عالم/ شاعر ابتدا با نام خداوند متعال و ستایش او آغاز میکند و چند بیتی را در مدح ذات اقدس الهی میسراید. سپس به مدح پیامبر گرامی اسلام (ص) میپردازد و از پی در نعط علی (ع) ادامه میدهد تا اینکه دریچهای میگشاید به مقام شامخ علم و معلم.
به مناسبت روز استاد، دکتر سیدمنصور گتمیری یکی از اشعار خود را که در توصیف جایگاه معلم و مقام استاد سروده اند در اختیار تحریریه وبسایت دفتر ارتباط به دانشآموختگان قرار دادهاند که در اینجا تقدیم حضور خوانندگان مینمائیم.
دویست و ششمین همایش سلامت و زندگی با محوریت تمرکز بر نقش کارگران در تضمین کیفیت خدمات درمانی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دویست و ششمین همایش سلامت و زندگی با محوریت تمرکز بر نقش کارگران در تضمین کیفیت خدمات درمانی با حضور پیشکسوتان حوزه علم، هنر و ورزش و اساتید پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر کریمی رییس مرکز قلب تهران: از نظر من مهمترین عنصر انسانی در بیمارستان «بیمار» است و بقیه از پزشک و پرستار گرفته تا کارمند و کارگر همه حلقههای زنجیرهی ارایه خدمت و در جایگاه خود مهماند
در آستانه برگزاری دویست و ششمین همایش سلامت و زندگی با محوریت نقش کارگران حوزه سلامت، استاد دکتر عباسعلی کریمی، رئیس مرکز قلب تهران، در گفتگو با خبرنگار دفتر ارتباط با دانشآموختگان، بر اهمیت و جایگاه حیاتی این قشر در نظام سلامت تاکید کرد.
تبدیل دورهمی صبحانهی پیشکسوتان مجتمع بیمارستانی امام خمینی به محفلی ادبی و خاطره انگیز
دورهمی صبحانهی پیشکسوتان مجتمع بیمارستانی امام خمینی به محفلی ادبی و خاطره انگیز تبدیل شد.
سومین سالگرد درگذشت یگانهی دوران دکتر مسلم بهادری، استاد ممتاز و پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس فقید دفتر ارتباط با دانش آموختگان
همواره تاریخ به ما اثبات کرده است، نام و سرگذشت انسانهای بزرگ در تاریخ خواهد ماند. یکی از چهرههای برجسته و ماندگار ایران، پروفسور مسلم بهادری است. استاد بهادری، زاده دِه زنگیشامحله در استان مازندران بود که برای طی کردن دوره ابتدایی، بههمراه خواهر و شوهر خواهرش راهی تهران شد. زندگی پروفسور بهادری با اتفاقات تلخوشیرین بسیاری همراه بود. با همه پستی و بلندیهایی که بر سر راه دکتر بهادری قرار داشت، او توانست پس از اتمام تحصیلات عالیه به منصبها، جوایز و افتخارات بیشماری دست یابد.
دکتر حمیدرضا نمازی: کارگران رکن رکین دانشگاه اند نه ابزار
در گفتگو با دکتر حمیدرضا نمازی استادیار اخلاق پزشکی و رئیس موزه دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی به نقش مغفولمانده کارگران و نیروهای خدماتی در شکلگیری و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت و با اشاره به اهمیت یافتن زوایای پنهان تاریخ دانشگاه، تاکید کرد که دستاوردهای علمی و فرهنگی این نهاد کهن، تنها بر دوش اساتید و دانشمندان نبوده، بلکه مرهون تلاشهای بیشائبه کارگرانی است که اغلب نام و نقش آنها در لابهلای تاریخ گم شده است.
در دیدار معاون آموزشی پردیس بینالملل دانشگاه با رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان صورت گرفت/تاکید بر توسعه همکاریهای پردیس بینالملل با دفتر ارتباط با دانش آموختگان
دکتر طاهری معاون آموزشی پردیس بینالملل دانشگاه صبح روز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ با دکتر سیدمنصور گتمیری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دیدار و پیرامون همکاریهای پردیس بینالملل دانشگاه با این دفتر به بحث و تبادل نظر پرداخت.
دانشکده توانبخشی جشن 60 سالگی خود را برگزار می کند
شصتمین سالگرد تاسیس دانشکده توانبخشی، 16 اردیبهشت 1404، از ساعت 9:30 الی 12 با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، روسای پیشین دانشکده توانبخشی، اساتید، پیشکسوتان و دانشجویان، با همکاری دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در سالن آمفی تئاتر این دانشکده، برگزار می شود.