12 دانشجوی دانشکده پرستاری و مامایی موفق به کسب نشان دانشجویی دارالفنون شدند/ پیام تبریک هیات رییسه دانشکده
نشان دانشجویی دارالفنون به فعالان فرهنگی در همایش فصل نو، فصل همدلی اهدا شد
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» دکتر مریم نکو لعل تک: گروه مامایی و سلامت باروری در دوران کرونا 100 وبینار آموزشی برگزار کرد
عضو هیئتعلمی گروه مامایی و سلامت باروری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه در گفتوگو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سلامت از راه دور به معنای استفاده از فناوریهای ارتباطی و اطلاعاتی دیجیتال مثل رایانهها و دستگاههای تلفن همراه برای دسترسی از راه دور به خدمات مراقبتهای بهداشتی است و همچنین آموزش از راه دور نیز به معنای دریافت آموزش از طریق اینترنت و ویدئو است. سلامت از راه دور برای بیماران مناطق محروم و صعبالعبور مفید است و باعث همکاری و مشاوره بین کادر درمان میشود. مشاوره تلفنی در دانشکده پرستاری و مامایی، دارای جنبههای نوآوری مانند مشارکت بیشتر استادان در مشاورههای تلفنی و همچنین طولانی نبودن ساعات مشاوره داشت. امنیت مجازی و امنیت حفظ شماره تلفنهای استادان در تداوم مشاورههای تلفنی بسیار کمککننده است. استادان ما با صبر و حوصله و بدون عجله به تمام سؤالات مردم پاسخ میدادند. ما یک کانال تلگرامی آموزشی و مشاورهای در کرونا راهاندازی کردیم و این کانال مانند یک مجله علمی، خبری و هنری بسیار وسیعی بود که توسط استادان و دانشجویان مدیریت میشد.
یدار نوروزی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی با استادان، کارکنان و دانشجویان
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، شنبه 14 فروردین ماه 1400 با استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده دیدار کردند.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» دکتر جمالالدین بکجانی: اولویت آموزشی و پژوهشی گروه مراقبت از نوزادان، طراحی نظاممند عوامل مؤثر بر سلامت و مراقبت از آنها است
مدیرگروه پرستاری کودکان و مراقبت ویژه نوزادان دانشکده پرستاری و مامایی در گفتوگو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مهمترین ویژگی گروه پرستاری کودکان، فعالیت درزمینه ارتقای شاخصهای توسعه اجتماعی و اقتصادی جوامع است. درزمینه کاهش مرگومیر مادران این گروه، رتبه نخست را کسب کرده و در این خصوص جزو سرآمدهای منطقه محسوب میشود. مهمترین رسالت این رشته، بدون احتکار دانش و مهارت و برای جلوگیری از رکود علمی، تربیت نیروی متخصص برای آینده است. ارزشافزوده رشته ما تربیت نسلی سرآمدتر از نسل موجود است. رسالت اصلی پرستاری و مراقبت کودکان آموزش است که به دنبال آن باعث ثروتاندوزی نیز میشود. ایجاد خودباوری در بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی تجربه موفقی بوده است که باعث جهش فعالیتهای علمی این گروه شده است. با استفاده هوشمندانه از فناوری، همگام با مراقبت انسان مدارانه برای ایجاد جامعه همگن و بلوغیافته میبایست کارآفرینی داشته باشیم. با فعالیتهای نوآورانه میشود به ثروت علمی دستیافت.
پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت فرارسیدن نوروز باستانی ۱۴۰۰
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی در پیامی فرارسیدن نوروز باستانی ۱۴۰۰ را تبریک گفت و از فعالیت های اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده در طول سال گذشته در ارائه خدمات آموزشی و مراقبتی به جامعه قدردانی کرد.
دیدار نوروزی دکتر کریمی از بیمارستان های مرکز طبی کودکان، امام خمینی و شریعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر فرشاد علامه معاون درمان و دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، اول فروردین 1400 از اورژانس بیمارستان های مرکز طبی کودکان، امام خمینی و شریعتی دیدن کردند.
پیام نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر کریمی: معرفی و اطلاع رسانی فعالیتها و موفقیتها سبب امیدآفرینی و تلاش بیشتر سرمایه انسانی و اجتماعی در دانشگاه و کشور می شود
پیام تبریک دکتر بهادری به مناسبت آغاز سال نو
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان به مناسبت فرارسیدن سال نو، ضمن تشکر و قدردانی از پرسنل درمانی دانشگاه که درحال ارایه خدمت به بیماران مبتلا به کرونا هستند سال نو را به آنها و تمامی همکاران دانشگاه تبریک گفت.
تجلیل از اساتید بازنشسته گروه های آموزشی مامایی و سلامت باروری دانشکده پرستاری مامایی
در مراسمی، از 3 نفر از اساتید بازنشسته گروه های آموزشی مامایی و سلامت باروری دانشکده پرستاری مامایی تقدیر به عمل آمد.
تست عنوان اصلی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.