طرح نظرات نمایندگان کانونهای دانش آموختگان دانشگاه در جلسه همفکری دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه
جمعي از نمايندگان كانونهاي دانش آموختگان دانشگاه در جلسه همفكري دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه به بيان طرح، نظر و ايده هاي خود براي پيشبرد اهداف دفتر ارتباط با دانش آموختگان پرداختند.
اين گزارش حاكيست درجلسه همفكري نمايندگان دانش آموختگان ورودي سالهاي مختلف دانشكده پزشكي كه با حضور دكتر بهادري رئيس، دكتر گتميري دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان و جمعي از نمايندگان دانش آموختگان دانشگاه در محل دفتر ارتباط با دانش آموختگان (1/4/89) برگزار شد، دكتر دائمي نماينده دانش آموختگان ورودي سال 58 دانشكده پزشكي، بر اطلاع رساني وسيع تر درخصوص فعاليت هاو اهداف اين دفتر تاكيد كرد و افزود، چنانچه هريك از دانش آموختگان بتوانند با تعداد حداقلي از دوستان خود ارتباط برقرار كنند اين ارتباط به صورت زنجيره وار ادامه خواهد داشت و در نتيجه حجم وسيعي از اطلاعات جمع آوري خواهد شد. وي همچنين بر تهيه جزواتي به منظور اطلاع رساني به ديگر افراد اشاره كرد و اظهار داشت، مطالب تهيه شده مي تواند از طريق همين دانش آموختگان به ديگر دانش آموختگان دانشگاه منتقل شود تا ضمن آشنايي با اهداف تاسيس اين دفتر بتوانند با آن ارتباط برقرار نمايند.
دكتر رحيميان نماينده دانش آموختگان ورودي سال 41 نيز در اين جلسه به ذكر تجربيات خود در برگزاري گردهمايي دانش آموختگان هم دوره اي خود در سالهاي گذشته و همچنين برنامه ريزي بعمل آمده جهت برگزاري مراسم مشابه در تابستان امسال پرداخت و ابراز اميدواري كرد همه افرادي كه به نحوي از تاسيس اين دفتر و اهداف آن باخبر مي شوند بتوانند با كمك يكديگر اين دفتر را در راه رسيدن به هدف نهايي خود مساعدت نمايند.
دكتر عارف كه به عنوان نماينده دانش آموختگان ورودي سال 33 دانشكده پزشكي در اين جلسه شركت كرده بود از حضور خود دراين جلسه ابراز خرسندي كرد و اين جلسه را مقدمه اي براي برقراري ارتباط با دفتر دانش آموختگان دانست. وي همچنين از برگزاري مراسم پنجاهمين سالگرد فارغ التحصيلي خود و هم دوره هاي خود در پاييز امسال خبر داد و ظهار داشت، البته هم بنده و هم ديگر دوستانم خوشحال خواهيم شد كه دوباره به دانشگاهي كه 50سال پيش از آن فارغ التحصيل شده ايم بازگرديم.
دكتر توكلي نماينده دانش آموختگان ورودي سال 1367 دانشكده پزشكي نيز بر تقويت ارتباط با دانش آموختگان تاكيد كرد و اظهار داشت، باتوجه به اين كه افراد بسيار كمي از فارغ التحصيلان دانشگاه از هويت و رسالت دفترارتباط با دانش آموختان مطلع هستند ضروري بنظر مي رسد طي يك فراخواني از همه آنها دعوت شود تا در يك مراسم خاصي و يا با مراجعه به اين دفتر نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند تا ضمن تكميل بانك اطلاعاتي مورد نياز زمينه هاي برقراري ارتباط با آنان مهيا شود. وي همچنين به تهيه و ارسال نشريات ادواري از سوي دفتر براي اعضاء اشاره كرد و افزود چنانچه نيازهاي هريك از اعضاء را بيشتر بدانيم مي توانيم متناسب با نياز آنها منابعي را براي اطلاع رساني در اختيار آنها قرار دهيم. كه اين خود مي تواند موجب جلب همكاري بسياري از آنها شده و زمينه هاي همكاري علمي، آموزشي و ... را براي اين دفتر فراهم نمايد.
دكتر اسحاق حسيني نماينده دانش آموختگان ورودي سال 57نيز دعوت دراين جلسه را افتخاري براي خود دانست و بر اطلاع رساني بيشتر درخصوص فعاليت هاي اين دفتر تاكيد كرد. وي خاطر نشان كرد، باتوجه به اينكه بسياري از فارغ التحصيلان دانشگاه در سازمانهايي خارج از اين دانشگاه به فعاليت مشغول هستند بايد تدابيري براي جلب همكاري ، مشاركت و دعوت از آنها انديشيد و تعاريفي كه از اين دفتر مي دهيم بر فعاليت هاي غيردولتي اين دفتر نيز اشاره كنيم. دكتر اسحاق حسيني موفقيت هاي كسب شده توسط خودو ديگر دوستان خود را مديون دانشگاه علوم پزشكي تهران دانست و افزود، بهتر است از اين موفقيت هاي براي ارتقاء جايگاه دانشگاه استفاده كرد. وي برگزاري كنگره هاي علمي را فرصتي براي شناخت و جمعي آوري اطلاعات مربوط به دانش آموختگان دانشگاه عنوان كرد.
دكتر اسحاق حسيني، از برگزاري كنگره جراحان در بهمن ماه سالجاري خبر داد و افزود، با استفاده از اين فرصت مي توان نسبت به شناسايي دانش آموختگان دانشگاه ساكن در ساير استانها اقدام و با دعوت به همكاري از آنها، كانون هاي استاني را فعال كرد.
دكتر نوروزي نايب رئيس شوراي عالي نظام پزشكي كشور كه به عنوان نماينده دانش آموختگان ورودي سال 61 دانشكده پزشكي در اين جلسه حضور داشت، بر ضرورت شناخت نيازهاي فارغ التحصيلان دانشگاه اشاره كرد و افزود، نكته اساسي اين است كه ما با نسل هاي تفاوتي سروكارداريم كه بايد متناسب با نياز هريك از آنها از شيوه هاي اطلاع رساني استفاده كرد. باتوجه به اينكه برقراري ارتباطات الكترونيك با اعضاء ازضروريات اين برنامه هاست ولي بايد در نظر داشت كه اين مهم نياز نسل هاي گذشته را تامين نمي كند. وي همچنين بر تفاوت در روحيات اين افراد اشاره كرد و خاطر نشان كرد نبايد انتظار داشت همه با شور و شوق با اين دفتر ارتباط برقرار نمايند بلكه اين دفتر ارتباط با دانش آموختگان است كه بايد در برنامه هاي خود زمينه هاي جذب آنها را فراهم نمايد.
دكتر نوروزي در ادامه گفت، بايد امكان دسترسي به بانك اطلاعاتي براي همه اعضاء وجود داشته باشد تا به مرور نسبت به تكميل اين بانك اقدام شود. باتوجه به اينكه در پرونده اين افراد تصاوير قديمي آنها موجود است مي توا در اين بانك اطلاعاتي از آنها استفاده كرد و از آنها خواست تا نسبت به تكميل اطلاعات خود اقدام نمايند.
وي همچنين خاطر نشان كرد نبايد منتظر اين باشيم تا سازمان هاي ديگري كه به نحوي با اين افراد درگير هستند اطلاعات خود را به راحتي در اختيار ما قرار دهند و بايد به دنبال راهكارهاي موثر و ابزارهاي قويتري دراين خصوص استفاده كرد. به عنوان اطلاع رساني از طريق سايت مي تواند ما را در اين مهم ياري نمايد. ضمن اينكه مي توان براي هر دوره از نماينده هايي بيش از يك نفر دعوت به همكاري كرد.
دكتر صداقت نماينده دانش آموختگان ورودي سال 56 دانشكده پزشكي بر ضرورت اجراي بهينه اطلاع رساني مناسبت درخصوص فعاليت هاي اين دفتر تاكيد كرد و خاطر نشان كرد، همين اطلاعاتي كه تاكنون جمع آوري شده است براي اطلاع رساني كفايت مي كند. مي توان با تبديل اين اطلاعات به جزوات و يا كتابهايي در اين خصوص، نسبت به حفظ اين اطلاعات به صورت مكتوب اقدام كرد و در هر مرحله نسبت به تكميل آن گام برداشت ضمن اينكه از طريق نشريات ادواري و يا فصلنامه اطلاعات تكميلي را براي علاقمندان منتشر كرد.
وي استفاده از رسانه ها و جرايد را در اطلاع رساني از فعاليت هاي اين دفتر و همچنين دعوت از دانش آموختگان براي همكاري بسيار موثر خواند و افزود، از انتشار اين اخبار و موفقيت هاي دانشگاه و دانش آموختگان هر دو گروه سود خواهند برد. چرا كه بسياري از افراد از آنچه كه در دانشگاه اتفاق مي افتد و بالعكس دانشگاه از آنچه كه دانش آموختگان كسب مي كنند اطلاع ندارند و اگر اين اطلاع رساني بهينه صورت گيرد هم دانشگاه و هم دانش آموختگان بهره مند خواهند شد.
دكتر صداقت به دريافت اطلاعات تكميلي از طريق سايت دفتر ارتباط با دانش اموختگان پرداخت و افزود اين سايت بايد قابليت هاي زيادي براي دريافت اين اطلاعات داشته باشد و هركدام از دانش اموختگان بتوانند خود نسبت به تكميل اطلاعات مربوطه اقدام نمايند. وي همچنين با اشاره به تعداد زيادي از انجمن هاي علمي بر جذب همكاري اين انجمن ها تاكيد كرد و افزود با توجه به اينكه بسياري از فارغ التحصيلان دانشگاه عضو انجمن هاي متختلفي هستند وحتي در بسياري از موارد رياست اين انجمن ها با فارغ التحصيلان دانشگاه علوم پزشكي تهران مي باشد مي توان از فرصت استفاده كرده و از اين منابع براي جمع آوري اطلاعات بيشتر استفاده كرد.
نماينده دانش آموختگان ورودي سال 56 دانشكده پزشكي بر وجود اساتيد گرانقدري كه در سطح دانشگاه وكشور شناخته شده نيستند اشاره كرد و بر دعوت و جذب همكاري اين افراد با دانشگاه بخصوص دفتر ارتباط با دانش آموختگان تاكيد كرد.
دكتر دولتي رئيس مركز تحقيقات پوست و جذام دانشگاه كه به عنوان نماينده دانش آموختگان ورودي سال 38 دانشكده پزشكي سخن مي گفت، از وجود همه اطلاعات مربوط به دانش آموختگان اين دوره خبر داد و افزود، مشكل ما كمبود اطلاعات است و بايد از سازمانها و ارگان هاي ديگر براي جمع آوري اطلاعات استفاده كرد. وي همچنين به تهيه سايتي به منظور برقراري ارتباط با دانش آموختگان هم دوره خود اشاره كرد و افزود از طريق اين سايت ما توانستيم اطلاعات تكميلي را تهيه كنيم.
دكتر دولتي اظهار داشت با توجه به اينكه اطلاعات مربوط به دانش آموختگان ورودي سال 38 به صورت كامل به همراه تصاوير قديمي و جديد اين افراد وجود دارد، مي توان با قرار دادن اين اطلاعات در سايت اين دفتر از آن به عنوان الگو استفاده كرد تا ديگر گروه ها نيز به درج اطلاعات تشويق شوند.
دكتر سيداحمديان از همكاران دفترارتباط با دانش آموختگان كه به عنوان نماينده دانش آموختگان ورودي سال 64 دانشكده پزشكي دراين جلسه حضور داشت با اشاره با وجود اطلاعات همه دانش آموختگان در زمان ثبت نام در بايگاني دانشگاه، گفت، مي توانيم با تهيه اين ليست از معاونت آموزشي و قرار دادن اين اسامي در سايت مربوطه و اطلاع رساني مناسب براي دعوت از دانش آموختگان براي تكميل اطلاعات خود، ترتيبي اتخاذ كرد كه پس از تكميل اين اطلاعات ازطريق سايت، اين امر مثلاً با تغيير رنگ نام اين افراد قابل شناسايي بوده و موجب تدرغيب ديگر افراد براي تكميل اطلاعات خود شود. وي با اشاره به اطلاعات كامل جديد و قديم دانش آموختگان ورودي سال 38 خاطر نشان كرد، مي توان از اين اطلاعات به عنوان نمونه استفاده كرد ضمن اينكه با جلب همكاري سازمانهايي چون نظام پزشكي، انجمن هاي علمي و ... اطلاعات بيشتري از اين افراد جمع آوري كرد.
دكتر سيداحمديان بر برنامه ريزي اين دفتر براي تمامي سليقه ها تاكيد كرد و افزود بايد طوري برنامه ريزي كنيم تا بتوانيم براي همه سطوح و سليقه ها جاذبه براي همكاري و برقراري ارتباط ايجاد كنيم. وي همچنين بر ضرورت استفاده از كدهاي كنترلي براي دريافت اين اطلاعات از منابع موثق تاكيد كرد./
ارسال به دوستان