طرح پیشنهادات اجرایی دومین جشن یکپارچه دانش آموختگان در جلسه مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان

طرح پیشنهادات اجرایی دومین جشن یکپارچه دانش آموختگان در جلسه مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان

در این جلسه که با حضور دکتر بهادری رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، اعضای کمیته مدیریت و برنامه ریزی جشن و جمعی از مسئولین و کارشناسان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها روز سه شنبه 12/6/92 در این دفتر تشکیل شد، درخصوص مراحل اجرايي دومين جشن يكپارچه بحث و بررسي شد.

گالری عکس 

 

در ابتدای جلسه دکتر بهادری از قبول دعوت وزیر بهداشت برای شرکت در این مراسم خبر داد و با اشاره به چالش های برگزاری دومین جشن یکپارچه و کاستی های اولین جشن یکپارچه اظهار داشت، باتوجه به تعویق زمان برگزاری این جشن اردیبهشت ماه به شهریور ماه، متأسفانه بسیاری از دانشجویان شهرستانی به شهرهای خود بازگشته اند و به دلیل عدم وجود محل اقامت امکان بازگشت آنان و شرکت در جشن وجود ندارد و این مسئله باعث کاهش تعداد شرکت کنندگان خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به تغییر محل برگزاری مراسم و اجرا در محیطی غیر از دانشگاه ابراز امیدواری کرد که جشن امسال با شایستگی هرچه بیشتر و درخور شأن دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود.

رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه با اشاره به محدودیت ظرفیت سالن برای مدعوین و تقاضاهایی که از سوی کارکنان برای شرکت در این مراسم اعلام شده، گفت: برای کارمندان هر دانشکده سهمیه مشخصی داریم اما کسانی که برای شرکت در جشن مشتاق هستند ارجحیت دارند.

دکتر بهادری درخصوص هدایت میهمانان به جایگاه خود، از مسئولین اجرایی مراسم خواست تا در سه گروه مشخص برای دانش آموختگان، خانواده های آنها، و استادان افراد را تقسیم کنند و محل استقرار هر گروه را مشخص کرده و آنان را در هنگام ورود راهنمایی نمایند. وی تآکید کرد: احترام به حضور یافتگان بسیار مهم است و اعضای کمیته تشریفات بهتر است توجه زیادی به این مسئله داشته باشند.

وی همچنین درخصوص درخواست دانش آموختگان برای نشستن در کنار خانواده هایشان، گفت: در همه جای دنیا در جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان جایگاهی جدا از خانواده های خود دارند و پس از ادای سوگندنامه در کنارهم قرار می گیرند، وی در ادامه با اشاره به رسمی بودن این مراسم و انعکاس بسیار زیاد آن از دانش آموختگان خواست در کنار همکلاسی های خود و در جایگاه خود بنشینند.

رییس دفتر همچنین از مسئولین دفاتر دانشکده ها خواست در صورت امکان قبل از مراسم، دانش آموختگان دانشکده خود را دور هم جمع کرده و اگر امکان آن میسر باشد یک عکس دسته جمعی جلوی درب دانشکده خود تهیه نمایند. چرا که با این کار دانشجویان و استادان برای جشن آماده می شوند. وی همچنین از مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان خواست تا رؤسا و معاونین دانشکده خود را برای شرکت در این مراسم رسما دعوت و برای حضور آنها پیگیری نمایند.

دکتر سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز با اشاره به معرفی دکتر نوروزی به عنوان مسئول حراست دومین جشن یکپارچه، گفت: بهتر است در این جلسه به تقسیم وظایف بپردازیم و همانند سال گذشته هر کمیته مسئولیتی را بر عهده بگیرد. وی همچنین از مسئولین دفاتر دانشکده ها خواست در اسرع وقت لیست دانش آموختگان و استادان برتر را به دفتر ارتباط با دانش آموختگان برسانند تا بتوانیم لوحهای تقدیر آنها را فراهم کنیم. 

دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان در ادامه از آنها خواست لیست اعضای هیئت علمی خود را برای دریافت کارت دعوت هیئت علمی در اختیار دفتر قرار دهند.

وی در ادامه از هماهنگی برای گروه های موسیقی و سایر قسمت های مراسم خبر داد و گفت: خانم زاهدی بیشتر کارها را شخصاً پیگیری می کنند.

دکتر سیداحمدیان با اشاره به جداسازی محل قرارگیری هر مقطع در سالن با رنگ خاص خود، گفت: محدوده های قابل نشستن برای هر نفر و پارکینگ و ... طی یک نقشه روز مراسم به مدعوین داده می شود.

وی در ادامه به شرح جزئیات پروسه تحویل لباس در دفتر پرداخت و گفت: ما برای دانش آموختگان هدیه ای در نظر گرفتیم که به هنگام عودت لباس به آنها تقدیم می شود.

مسئول برگزاری دومین جشن یکپارچه با اشاره به مشکلات اولین جشن یکپارچه برای اعضای هیئت علمی، اظهار امیدواری کرد باتوجه به محل برگزاری مراسم و تفکیک محل ورود مسئولین و اعضای هیئت علمی با محل ورود دانش آموختگان و خانواده های آنان، امسال مشکلی برای اعضای هیئت علمی دانشگاه پیش نیاید.

زاهدی رییس امور اداری دفتر با اشاره به درخواست های متفاوت دانشجویان درخصوص نحوه نشستن در سالن گفت: چون تعداد شرکت کنندگان از هر دانشکده متفاوت است نشاندن دانشجویان هر دانشکده کنار هم کار بسیار دشواری است و باید از قبل این تعداد را در نظر گرفت، همچنین نمایش طیف شالهای رنگی برای هر مقطع در کنار هم بسیار مهم است.

وی ادامه داد: به خاطر دوری راه برای دوستان، وسیله نقلیه برای مسیرهای رفت و برگشت تعبیه شده که شامل پارکینگ پورسینا، پارکینگ همت، کوی دانشگاه و ایستگاه مترو آزادی است و مسیر بازگشت نیز شامل ایستگاه مترو اکباتان و صادقیه و کوی دانشگاه خواهد بود و هر کسی که تمایل داشته باشد می تواند از این وسایل استفاده نماید. وی همچنین گفت: در ثبت نام اولیه در اردیبهشت ماه 1500 نفر و در مرحله دوم ثبت نام 1000 نفر ثبت نام کردند که تنها 250 نفر از این تعداد داوطلب جدید هستند و ما اطلاعی نداریم که 750 نفری که ثبت نام خود تایید نکرده اند آیا تمایل به شرکت در جشن ندارند و یا اینکه تمایل به شرکت در جشن دارند ولی آنرا در سایت اعلام نکرده اند بنابر این ملاک شرکت کنندگان اصلی مراسم کسانی هستند که برای دریافت لباس به این دفتر مراجعه می کنند و در صورت پایان مهلت ثبت نام و تحویل لباس می توانیم برآورد دقیق از دانش آموختگان و میهمانان همراه آنان داشته باشیم.

 وی در ادامه با اشاره به تعطیلی خوابگاه ها گفت: بسیاری از دانش آموختگان شهرستانی بدلیل تعطیلی خوابگاه ها و نداشتن مکانی در تهران نمی توانند در جشن شرکت کنند البته پیگیری های  برای درخواست خوابگاه ها با معاونت دانشجویی انجام شده ولی به دلیل بازگشایی دانشگاه در آن تاریخ متاسفانه تاکنون پاسخ مثبتی دریافت نکرده ایم و این مسئله ممکن است تعدادی از داوطلبین مراسم را کاهش دهد.

رییس امور اداری همچنین از توزیع لباس فارغ التحصیلی و کارت دعوت در روز مراسم برای دانش آموختگان مقاطع دکترای تخصصی که اکثرا عضو هیئت علمی سایر دانشگاه ها هستند خبر داد و افزود: به هریک از شرکت کنندگان 2 میهمان سهمیه داده شده ولی تعدادی از شرکت کنندگان تقاضای میهمان اضافی دارند که پس از پایان مهلت ثبت نام و تعیین تعداد دقیق میهمانان، در صورت وجود ظرفیت به تقاضای آنان پاسخ مثبت خواهیم داد. البته همراه داشتن میهمان اضافه در صورت پرداخت هزینه و حداکثر 2 نفر خواهد بود. 

وی در ادامه با اشاره به استقبال دانش آموختگان سال های قبل و دانشجویان برای شرکت در مراسم گفت: نام این افراد را در لیست ذخیره ثبت شده تا در صورت وجود ظرفیت و اعلام به آنها بتوانند در مراسم شرکت کنند.

زاهدی ادامه داد: بهتر است از دانش آموختگان گذشته به عنوان مثال 20 سال قبل یا 40 سال قبل برای شرکت در جشن دعوت به عمل آوریم. وی همچنین از مسئولین دانشکده ها خواست تا لیست این دانش آموختگان را در اختیار دفتر قرار دهند.

 مسئول کمیته اجرایی این مراسم همچنین با اشاره به مشکلات جسمی دکتر مصفا مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده دندانپزشکی و عدم حضور او در جلسات اخیر این دفتر، گفت: از سوی این دفتر تصمیم بر آن داریم به بهانه دعوت از این استاد پیشکسوت برای شرکت در مراسم جشن یکپارچه عیادتی نیز از ایشان داشته باشیم. وی در ادامه از همکاران خواست تا در صورت تمایل برای همراهی در این برنامه حضور خود را اعلام نمایند تا هماهنگی لازم با خانواده ایشان بعمل آید.

رئیس امور اداری دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به مشکلات ورود میهمانان بخصوص اعضای محترم هیئت علمی و استفاده از پارکینگ گفت: خوشبختانه ما توانسته ایم برای دانش آموختگان و خانواده ها پارکینگ های 2، 3، 4 و 5 را که ظرفیتی تا 3000 وسیله نقلیه را دارد رزرو نموده و برای اعضای محترم هیئت علمی و مسئولین نیز پارکینگ  VIP را هماهنگ نماییم و این عزیزان برای ورود از درب اصلی مجموعه می توانند استفاده نمایند. 

وی ابراز امیدواری کرد با تمهیداتی که برای ورود، استفاده از پارکینگ و فضای پذیرایی برای مسئولین و استادان اتخاذ شده با همکاری مسئولین دفاتر دانشکده ها بتوانیم به شایستگی میزبان این عزیزانم باشیم و رضایت خاطر آنان را جلب نماییم. 

در ادامه جلسه آرزو راستی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی، درخصوص اختصاص خوابگاه برای دانش آموختگان شهرستانی، استفاده از پانسیون های دانشگاه در قبال پرداخت هزینه توسط خود دانش آموختگان را پیشنهاد داد. وی همچنین خاطر نشان کرد که تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی بخصوص خانمها  استفاده از سرویس های دانشگاه برای شرکت در مراسم ترجیح می دهند و از مسئولین برگزاری جشن خواست تا برای ورود این افراد از درب اصلی هماهنگی لازم را بعمل آورند.

دکتر جمشیدی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی نیز با اشاره به فصل تابستان و تعطیلی دانشکده ها و عدم حضور دانشجویان، از استقبال کارمندان دانشکده مدیریت برای شرکت در جشن خبر داد و از مسئولین خواست تا امسال سهمیه بیشتری به کارکنان دانشکده ها تخصیص دهند.

دکتر اخوان مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت در ادامه گفت: بهتر است اجرای مراسم طوری برنامه ریزی شود مشکلات کمیته های سال گذشته، امسال تکرار نشود و برای این کار بهترین کار این است که فعالیت کمیته ارزیابی و به آنها نمره داده شود.. وی همچنین با اشاره به پرسش دانشجویان درخصوص برگزاری جشن یکپارچه گفت: این جشن یک مراسم بزرگ است و شکوه آن در کنار هم قرار گرفتن همه دانش آموختگان گروه پزشکی است. وی همچنین با اشاره به جدایی دانشکده علوم تغذیه از دانشکده بهداشت و عدم دسترسی به اطلاعات آنها از مسئولین دفتر خواست طی نامه ای از دانشکده علوم تغذیه بخواهند تا نماینده خود را به این دفتر معرفی کنند. 

دکتر اخوان همچنین از حضور آمبولانس های مجهز به همراه پزشک و تیم همراه و و نظارت بهداشتی کمیته سلامت در دومین جشن یکپارچه توسط دانشکده بهداشت خبر داد.

همچنین در ادامه خانم موسوی به عنوان نماینده دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشکده مجازی معرفی شد و گفت: به دلیل تازه تأسیس بودن دانشکده مجازی، فارغ التحصیلان امسال ما کم هستند اما از برگزاری چنین مراسمی استقبال کردند.

الهام ذوقی، کارشناس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده داروسازی، گفت: با توجه به این مطلب که بسیاری از دانشجویان سیستم پیامک خود را برای دریافت پیامک های تبلیغاتی بسته اند و به آنها اطلاع رسانی نمی شود، بهتر است روش دیگری برای اطلاع رسانی به این افراد به کار گرفته شود. وی همچنین از مسئولین اجرایی جشن خواست لیستی از استادان تهیه کنند و در اختیار حراست ورودی VIP قرار دهند تا اگر اعضای هیئت علمی کارت دعوت خود را به همراه نداشتند مشکلی برای ورود به مجموعه نداشته باشند.

در ادامه مسئولین اجرایی جشن یکپارچه به سؤالات حاضرین درخصوص جزئیات مراسم پاسخ دادند.

در پایان مقرر شد تا جلسه آینده روز سه شنبه 19/6/92 با مسئولین دفاتر دانشکده ها، مسئو لیت هریک از همکاران تعیین و در خصوص مسائل مربوط به روز مراسم بحث و بررسی شود.

 

 

کلمات کلیدی