مراسم آغاز سال تحصیلی 90-91 دانشجویان جدید الورود دانشکده پزشکی در سالن همایشهای رازی برگزار شد
مراسم آغاز سال تحصيلي 91-90 دانشجويان دانشكده پزشكي روز يكشنبه 3/7/1390 از ساعت 8:30-15 باحضور دكتر نيري رييس دانشكده پزشكي، دانشجويان ورودي سال جاري و خانواده هاي آنان در محل سالن همايشهاي رازي برگزار شد.
بنا بر اين گزارش در اين مراسم كه با حضور دكتر بهادري استاد پيشكسوت و رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، دكتر نيري رئيس دانشكده پزشكي دكتر عمادي معاون آموزشي دانشكده و جمعي از دانشجويان جديدالورود همراه خانواده هايشان در تاريخ يكشنبه 3 مهر 1390 در سالن همايشهاي رازي برگزار شد، ابتدا دكتر نيري رئيس دانشكده پزشكي ضمن خير مقدم و تبريك به دانشجويان و خانواده هايشان اين روز را كه با هفته دفاع مقدس تقارن پيدا كرده، به فال نيك گرفت و به ذكر گزيده اي تاريخچه دانشگاه هاي تهران و علوم پزشكي تهران پرداخت.
وي همچنين دانشگاه علوم پزشكي تهران را مادر همه دانشگاههاي علوم پزشكي كشور خواند و افزود: تاريخچه پرفراز و نشيب دانشگاه علوم پزشكي تهران به بيش از 75 سال پيش مي رسد كه ساختمان اصلي دانشكده پزشكي كه در پرديس دانشگاه تهران واقع در خيابان پورسيناست در سال 1313 ساخته شد. البته اگر بخواهيم قدمت اين دانشگاه را از بدو تاسيس دارالفنون بگوئيم به بيش از 150 سال پيش مي رسد.
رئيس دانشكده پزشكي با بيان اهميت دانشگاه علوم پزشكي تهران در بين ساير دانشگاه ها گفت: در طي اين سالها دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران، هزاران پزشك متعهد را براي خدمت به جامعه تربيت كرده و چندين بيمارستان آموزشي نيز در خدمت مردم نهاده است.
دكتر نيري به زنده نگه داشتن ياد و خاطرات اساتيد گذشته و قديمي كه در تاسيس دانشگاه علوم پزشكي نقش داشتند تاكيد كرد و در اين روز به همه دانشجوياني كه از امروز وارد اين دانشكده شده اند خير مقدم گفت.
در ادامه اين مراسم دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، اين روز را روزي بزرگ و با شكوه هم براي دانشجويان و هم براي دانشگاه خواند و اظهار داشت، اين روز بزرگ را به كساني كه براي اولين بار وارد اين دانشگاه كه يكي از بزرگترين دانشگاههاي كشورمان است، مي شوند تبريك مي گويم. همچنين براي خانواده هاي شما كه 12 سال كوشش كردند و فرزندانشان را به بزرگترين مركز آموزشي يعني دانشگاه علوم پزشكي تهران راهي كردند نيز تبريك مي گويم. درود بر شما كه فرزنداني تربيت كرديد تا توانستند از بين هزاران نفر شركت كننده وارد اين دانشگاه شوند.
وي طي سخناني به بيان ارزش و اهميت رشته پزشكي پرداخت و گفت: شما براي تحصيل در رشته اي قدم نهاديد كه از خدمتگذاران مردم هستند. خدمت در اين رشته كه نه شب و نه روز آن و نه زمستان و نه تابستان آن معلوم است. زيرا كه اين افراد هميشه و در همه حال در خدمت مردم هستند و زماني خوشحال هستند كه توانسته باشند بيماري را شفا دهند.
دكتر بهادري از انتظاراتي كه از دانشگاه علوم پزشكي تهران براي دانشجويان مي رود گفت: دانشگاه بايد بهترين پزشكان عمومي را تربيت كرده و تحويل جامعه بدهند و همچنين مراكز بيمارستاني بسيار مجهزي را براي آموختن در اختيار دانشجويان قرار بدهد و در كنار همه اينها به دانشجويان بايد درس ايثار، از خود گذشتگي و محبت به ديگران را بياموزد.
وي همجنين شغل پزشكي را همراه با ايثارگري عنوان كرد و گفت: حرفه پزشكي همراه با يك عشق است كه اگر كسي به اين رشته نتواند عشق بورزد هيچگاه نمي تواند پزشك شايسته اي باشد بنا بر اين بايد عاشق بود تا بتوان به مردم كشورمان خدمت كرد.
در ادامه اين مراسم دكتر عمادي نيز ضمن تبريك به دانشجويان جديدالورد گفت: اميدوارم كه شما عزيزان ورود خوب و خروج خوبتري از دانشگاه علوم پزشكي تهران داشته باشيد.
وي همچنين در ادامه سخنان خود به تاريخچه دانشكده پزشكي پرداخت و درا دامه نيز به دوره هايي كه بايد دانشجويان در طي اين دوران 7 سال بگذرانند اشاره كرد.
دكتر عمادي با بيان اينكه پيشكسوتان زيادي در اين دانشگاه تربيت شدند، افزود: در دانشگاه علوم پزشكي تهران خوشبختانه اساتيد و پيشكسوتان معروفي در سطح بين المللي داشتيتم از قيبل، استاد بهادري، دكتر زرين دست، دكتر فرزامي، دكتر ملك زاده و ... كه همه اينها باعث افتخار كشور عزيزمان نيز است.
وي در پايان سخنان خود به دانشجويان متذكر شد، هيچگاه ياد خدا را فراموش نكنند زيرا خواست او بوده كه به اين دانشگاه راه يابيد و اگر از ياد خداوند غافل باشيد هيچگاه نمي توانيد در كارها و درسهايتان موفق و پيروز باشيد پس ياد خداوند را فراموش نكنيد كه هرچه داريم از او داريم.
لازم بذكر است، گرفتن عكس يادگاري از دانشجويان، آزمون تعيين سطح زبان و همچنين ضيافت ناهار با حضور والدين دانشجويان از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود كه توسط ميزبانان ترتيب داده شده بود.
خبرنگار: طلعت رياضي كرماني
ارسال به دوستان