مراسم نکوداشت 30 سال تلاش علمی دکتر صادقی برگزار شد
همزمان با فرا رسیدن روز استاد و بهپاس 3 دهه تلاش صادقانه استاد صادقی در عرصه علمی دانشگاه، مراسم نکوداشت ایشان، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، مراسم نکوداشت استاد دکتر محمد صادقی پیشکسوت گروه گوش و حلق و بینی بیمارستان امام خمینی(ره) روز دوشنبه 11 اردیبهشت 1402 در تالار تصویربرداری این بیمارستان برگزار شد.
در ابتدا، دکترامیر آروین سازگار، رییس بخش گوش، حلق و بینی بیمارستان امام گفت: امروز روز استاد و بهترین روز قدردانی از خدمات یکی از بهترین اساتید گروه گوش و حلق و بینی این بیمارستان است.
وی ادامه داد: در لغتنامهی بازنشستگی، معنی بازنشستگی یک کارمند عادی، رفتن از یک مرحله کاری به مرحله ای دیگر است ولی در مورد یک پروفسور بدین معنی است که شان کاری وی به آن حد رسیده که معاف از خدمت دائم در آن بخش شده، این معنی بازنشستگی یک استاد است.
دکتر سازگار افزود: همیشه ازحضور اساتید پیشکسوت در بخشها میتوان بهرهمند شد ضمن اینکه آنها نیز به بخش خود وابستهاند. در مورد دکتر صادقی نیز اینگونه است ما از نظرات ارزشمند ایشان همواره بهرهمند خواهیم شد. این یک جلسهی قدردانی از زحمات دکتر صادقی است که امیدوارم از این پس نیز 30 سال دیگر در خدمت ایشان باشیم. چون وجود ایشان اعتبار بخش گوش و حلق و بینی بیمارستان امام است .
در ادامه دکتر مسعود متصدی زرندی رئیس بخش گوش و گلو و بینی بیمارستان امیراعلم گفت: تشکر قلبی خود و همکارانم را به شما حضار اعلام میکنم که در این مراسم شرکت کردید. چنین جلساتی که ارزشگزاری به مقام علمی یک دانشمند است قطعا در ایجاد انگیزه در دیگر پزشکان حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: همیشه فکر میکردم چرا به شخصی که بازنشسته شده تبریک میگویند ولی اندیشیدم که خداوند این نعمت را به این عزیز داده که با تمامی ناملایماتی که در جسم و فیزیک او رخ می دهد موفق شود حداقل سی سال از بهترین سالهای عمرش را صرف هدف خود که خدمت به مردم است، کند. این مرحله از زندگی دکتر صادقی برای ایشان مبارک است.
دکتر متصدی ادامه داد: یکی از مهمترین خصوصیت دکتر صادقی، صادق آموزش دادن بود. او همیشه روش تدریس خود را متناسب با دانشجویانش تطبیق میداد. آرامش در تمامی مراحل کاری وی مشهود بود. به طوریکه تمامی دانشجویان ایشان دوست دارند مانند وی نامی ماندگار داشته باشند.
سپس دکتر محمد تقی خرسندی متخصص گوش، گلو، بینی و جراحی سر و گردن گفت: بسیار خوشحالم که در خدمت شما هستم و به دکتر صادقی تبریک میگویم. بازنشستگی برای بسیاری از افراد اتفاق میافتد ولی در مورد دکتر صادقی به دلیل خدماتی که در این سی سال ارایه داده که دلسوزانه و خالصانه بوده متفاوت است.
وی افزود: دکتر صادقی از زمانی که پا به عرصه دنیای گوش گوش و حلق و بینی گذاشت تا به امروز، صادقانه خدمت کرد . تمام مسئولیت خود را به بهترین نحو انجام داد. ایشان با درایت بود و متفکرانه وظایف خود را انجام میداد.دکتر صادقی دلبسته بیمارستان امام بود و هست.
در ادامه این مراسم دکتر علیرضا کریمی یزدی، متخصص گوش و حلق و بینی بیمارستان امام گفت: امروز اینجا جمع شده ایم که از صداقت و انسانیت دکتر صادقی قدردانی کنیم. این جلسه جلسهی قدردانی است که همهی ما به آن نیاز داریم.
وی ادامه داد: همه ما نیاز داریم الگوهای ارزشمند را بیشتر بشناسیم و به نسل بعدی معرفی کنیم. دکتر صادقی بسیار متواضع و بخشنده بود.ایشان در بحرانیترین شرایط بخش گوش وحلق و بینی به ما ملحق شد و این صداقت و همکاری بدون عشق نمیشد.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود با قرائت غزلی از مولانا مقام تمامی استادان را گرامیداشت.
سپس دکتر سیدمنصور گتمیری سرپرست دفتر ارتباط با دانشآموختگان، با عرض تبریک روز استاد، یاد استاد فقید دکتر مسلم بهادری رییس پیشین دفتر ارتباط با دانش آموختگان را گرامی داشت و گفت: برای بنده سخت است که به جای استاد بهادری در خدمت شما باشم. چون معمولا استاد بهادری در این گونه مراسم حضور می یافت و همه را با سخنان و پندهای خود مستفیض میکرد.
وی ادامه داد: دفتر ارتباط با دانش آموختگان از طریق خانهی استاد در بیمارستانهای دانشگاه با اساتید پیشکسوت بیشتر آشنا میشود. خانهی استاد بهانهای شده که رفت و آمد این اساتید به بیمارستانها و دانشگاه استمرار یابد.
سرپرست دفتر ارتباط با دانش آموختگان اظهار کرد: آنچه که در این سال ها از محضر استاد صادقی بهره مند شده ام آرامش وصف ناشدنی ایشان است که به شدت به نسل جوان امروز توصیه می کنم چنین اساتیدی را الگوی خود قرار دهند.
وی در پایان سخنان خود، مختصری در مورد پیشینه دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه توضیح داد و تاسیس خانه استاد در بیمارستان های دانشگاه را پل ارتباطی استادان پیشکسوت با دانشگاه عنوان کرد.
در بخش دیگری از این مراسم دکتر ابراهیم رزم پا همکار دکتر صادقی ضمن گرامی داشت یاد استاد بهادری، با قرائت یکی از سروده های خود این مراحله جدید از زندگی دکتر صادقی را به وی تبریک گفت.
در ادامه دکتر ساعدی یکی از اساتید دانشگاه گفت: من از دوران انترنی در بیمارستان بهرامی در محضر استاد صادقی بودم و در تمام این سال ها درس اخلاق از ایشان آموخته ام.
وی افزود: همهی دوستان، خصوصیات اخلاقی بسیاری را از استاد صادقی توصیف کردند ولی بنده حرف متفاوتی دارم و باید بگویم ایشان بین تمام کارهایش توازن خوبی ایجاد کرده بود و متواضعانعه به تمامی امور می پرداخت.
دکتر ساعدی گفت: باید تاکید کنم جای استاد صادقی با بازنشسته شدن، در بخش بسیار خالی شده. آیا استادی که تمام عمرش را صرف آموزش خالصانه کرده باید مورد بی مهری قرار گیرد ؟باید بگویم ستاد صادقی عزیز، یاد و نام شما در قلب و ذهن ما ماندگار خواهد ماند.
در پایان این مراسم دکتر محمد صادقی ضمن تشکر از حضور همکارانش گفت: از همهی کسانی که امروز مرا مورد لطف و عنایت خود قرار دادند سپاسگزارم. روز استاد را به شما تبریک می گویم ضمن اینکه خود را اندازهی تعاریف همکارانم نمیدانم.
وی ادامه داد: من همیشه سعی کرده ام از اساتیدم هم علم بیاموزم هم اخلاق و امیدوارم توانسته باشم اندکی از آموخته هایم را به شاگردانم آموخته باشم.
دکتر صادقی خاطر نشان کرد: در اوایل روزهای بازنشستگی، گذران روزها برایم سخت و کنار آمدن با بازنشستگی سخت تر بود ولی پس از مدتی خوشحال شدم از اینکه در سن سلامتی بازنشست شدم.
وی ادامه داد: امروز تمام دوران شغلی ام از رزیدنتی تا امروز، از جلوی چشمانم گذر کرد و خوشحالم که در جمع کسانی هستم که به نیکی از من یاد می کنند.
دکتر صادقی افزود: به نظر من مهمترین بخش زندگی یک پزشک خدمت به بیماران است . اخلاق حرفه ای باید در عمل آموزش داده شود نه به صورت تئوری. در پایان می گویم هر آنچه خدمت کردم از اساتید خود آموخته بودم و امیدوارم مورد رضایت پروردگار قرار گیرد.
این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از از طرف همکاران دکتر صادقی به وی، پایان یافت.
نظر دهید