نکوداشت مقام استاد خلوت در بیمارستان امام خمینی برگزار شد

نکوداشت مقام استاد خلوت در بیمارستان امام خمینی برگزار شد

در مراسمی از سالها خدمات صادقانه دکتر خلوت استاد روماتولوژی دانشگاه تجلیل به عمل امد.

گالری عکس

در این مراسم که پنج شنبه 30 خرداد 98 در بیمارستان امام خمینی به همت بخش روماتولوژی بیمارستان ولیعصر، دفتر ارتباط با دانش آموختگان و مرکز تحقیقات روماتولوژی برگزار شد، دکتر رزم پا، مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان بیمارستان امام خمینی در خصوص رسالت های این دفتر سخنانی ایراد کرد.
وی گفت: جلب مشارکت های علمی، مالی و ...، حفظ ارتباط دانش آموختگان با دانشگاه از رسالت های این دفتر است که به لطف خدا و همت استاد بهادری در چندین استان و حتی خارج از کشور در حال گسترش است.
دکتر رزم پا ادامه داد: راه اندازی خانه استاد نیز از دیگر رسالت های این دفتر است که پس از بازنشستگی به عهده بنده گذاشته شده است . اولین خانه استاد در بیمارستان امام افتتاح شد که با استقبال فراوان اساتید روبرو گشت و به تدریج در بیمارستانهای دیگر دانشگاه نیز راه اندازی شده است.
وی افزود: خانه استاد پل ارتباطی اساتید بازنشسته با محل کارشان است تا همچنان با همکاران و محیط کاری شان ارتباط داشته باشند.
استاد رزم پا در بخش دیگری از سخنان خود در مورد استاد خلوت گفت: من 42 سال پیش شاگرد استاد خلوت بودم  و همیشه طنین صدای گرم ایشان در گوشم زمزمه می کند. صداقت و صمیمیت از خصوصیات ویژه استاد خلوت است که همیشه در ذهن تمامی همکاران و دانشجویان ایشان باقی خواهد ماند.
سپس دکتر جمشیدی رئیس دفتر تحقیقات روماتولوژی گفت: من کوچکتر از آن هستم که در حضور اساتیدبزرگوی که حضور دارند، از استاد خلوت که یکی از اساتید بزرگ و پیشکسوت دانشگاه است سخن بگویم .
وی افزود: زمان دانشجویی به همراه دکتر لاریجانی به بخش روماتولوژی رفتیم و به چشم دیدیم که فقط یک نفر این بخش را سرپا نگه داشته و او دکتر خلوت بود. ایشان بسیار کوشا و با حوصله بود. هر روز راند صبحگاهی داشت که 2 تا 3 ساعت طول می کشید و در درمانگاه روماتولوژی نیز 2 روز در هفته حضور داشت. این همه تلاش واقعا زیبنده استاد خلوت بود.
دکتر جمشیدی ادامه داد: ما از استاد خلوت به جز روماتولوژی، اخلاق، مهربانی، محبت، صبر و تلاش آموختیم . نگاه پدرانه استاد به دانشجویانش و صراحت کلامش زبانزد همه بود. او از هیچ کوششی برای آموزش دریغ نمی کرد.
وی تصریح کرد: استاد خلوت مردمی بود و مردمی زیست. ایشان در سخنانی گفته، التماس خدا کردن شجاعت است اگر انجام شود رحمت و اگر انجام نشود حکمت است، التماس بنده خدا کردن ذلت است اگر انجام شد منت و اگر انجام نشد خفت است. این درسهای بزرگی است که دانشجویان استاد از ایشان به یادگار خواهند داشت.
دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه نیز در سخنانی گفت: استاد خلوت را 20 سال است که می شناسم و همیشه از محضر ایشان بهره مند شده ام. استاد فقط به گروه روماتولوژی تعلق نداشت ایشان استاد گروه داخلی هم بود و گروه از حضور مرتب استاد در جلسات صبحگاهی بهره می برد.
وی ادامه داد: نرم خویی استاد خلوت از خصوصیات ویژه ایشان بود. همیشه به فکر بیمار بود و از تحمیل هزینه های اضافی به بیمار جداً خودداری می کرد. استاد خلوت  یکی از نمادهای طبابت مردمی در بیمارستان امام بود. حتی در این چند ماهی که استاد همسر عزیز خود را از دست داده درجلسات صبح گاهی شرکت می کرد و ما از شمع وجودشان مستفیض می شدیم.
دکتر گتمیری در ادامه سخنانش شعری را که برای استاد خلوت سروده بود قرائت کرد.
سپس دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستان امام خمینی، با بیان اینکه، وظیفه خود می دانم به نمایندگی از تیم اجرایی بیمارستان ارادت جمعی راخدمت استاد خلوت اعلام کنم، گفت: افتخار می کنم که از شاگردان استاد خلوت بودم  و سالها از علم و معرفت ایشان کسب فیض کرده ام.
وی ادامه داد: افتخار بیمارستان امام خمینی حضور اساتید بزرگواری چون دکتر خلوت است و اگر این بیمارستان سربلند و مفتخر در خدمت به مردم است از حضور و همت چنین اساتیدی بوده و است.
دکتر صادق نیت افزود: این اساتید نه فقط در خدمات درمانی بلکه در تربیت دانشجویانی که خود در حال حاضر از اساتید بزرگی هستند زحمات فراوانی کشیده اند و شجره طیبه ایی از خود به جای گذاشته اند.
وی خاطر نشان کرد: استاد خلوت، معلمی بزرگ، پزشکی عالی مقام و الگویی بی نظیر در زمینه اخلاق حرفه ای است که همیشه یادش در بیمارستان امام خمینی جاوید خواهند ماند.
دکتر صادق نیت از استاد خلوت به عنوان فردی خیر نام برد و افزود: در بازدید از بخشی در بیمارستان متوجه خرید دستگاهی از جانب استاد خلوت شدم . ایشان علاوه بر آموزش و درمان از انجام کارهای خیر باز نمی ماند و بدون هیچ چشم داشتی کمک می کرد. امیدوارم سایه ایشان بر سر بیماستان و همکارنش مستدام باشد.
در ادامه دکتر خلوت با بیان اینکه، سپاسگزارم که مورد لطف همکاران قرار گرفتم، گفت: من شایسته این مقدار از محبت و علاقه همکاران نیستم. در مقابل اساتید گرانقدری که در این مراسم حضور دارند خودم را بیشتر از یک دانشجوی مدرسه طب نمی دانم .
وی افزود: از تمامی کسانی که برای برگزاری این مراسم زحمت کشیدند و کسانی که حضور یافتند تشکر می کنم.
استاد خلوت ادامه داد: از دو تن از اساتیدم نام می برم که بسیار از آنها آموختم، استاد نفیسی معلمی به تمام معنی که از اساتید بخش داخلی بیمارستان امام بود و استاد دواچی که مرا شیفته آموزش خود کرد و زحمات بسیاری برای من کشید تا بتوانم شاگردانی خوب تحویل جامعه دهم. در پایان از استاد پناهی تشکر می کنم که با تمامی مسئولیتهایی که داشت مرا در این دانشگاه پذیرفت.
وی خاطر نشان کرد: من تمامی موفقیتهای خود را در ابتدا از خانواده و سپس از همسرم می دانم که یکسال است با مرگ ناگهانی خود مرا تنها گذاشته است.  ساقی و مطرب و می جمله مهیاست  عشق بی یار مهیا نشود، یار کجاست روحش شاد.
در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایا، از خدمات ارزنده ی استاد خلوت تقدیر و قدردانی شد.

خبر: مقدم
عکس: داود فرامرزی

کلمات کلیدی