پانزدهمین جشنواره ابن سینا برگزار شد
پانزدهمین دوره جشنواره حکیم ابوعلی سینا در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت، دکتر علی جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر یونسیان دبیر اجرایی جشنواره، هیئت داوران، اساتید دانشگاه، برگزیدگان و ... روز سه شنبه 15 بهمن ماه 92 در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد، پس از تلاوت کلامی از قرآن مجید و پخش کلیپ هایی درخصوص تاریخچه جشنواره ابن سینا، دکتر یونسیان معاون پژوهشی دانشگاه و همچنین دبیر اجرایی جشنواره، ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه و ضمن تبریک به برگزیدگان پانزدهمین جشنواره ابن سینا با ارائه فرمایشی از مقام معظم رهبری که " تحقیق منبع تغذیه آموزش است" و بوعلی سینا " چیزی که دانش آراید راستی است" سخنان خود را آغاز کرد، وی در ادامه به بیان تاریخچه و سیر تاریخی جشنواره ابن سینا پرداخت و گفت: از سال 87 جشنواره در دو بخش و حوزه آموزش و پژوهش آغاز به کار کرد و در آن زمان فعالیت در حوزه پژوهشی بیشتر بود. وی در ادامه به پیشرفت و تغییراتی در روند انتخاب برترین ها در این جشنواره اشاره کرد و همچنین از نحوه انتخاب برگزیدگان جشنواره امسال خبر داد و گفت: امسال از دو استاد پیشکسوت دانشگاه نیز تقدیر و تجلیل بعمل می آوریم.
دکتر جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز ضمن خیرمقدم گفت: امیدوارم بتوانیم از حکیم ابن سینا الگو برداری کنیم و خدمتی به جامعه و مردم انجام دهیم. وی همچنین از حضور رئیس مجلس در مراسم تشکر و ابراز خوشحالی کرد که ایشان به عنوان یکی از اعضای هیئت امنای دانشگاه نیز در این مراسم شرکت می کنند. وی همچنین از حمایت های بی دریغ دکتر لاریجانی در حوزه سلامت تقدیر و اظهار امیدواری کرد تا بودجه سلامت واقعی تر دیده شود.
رئیس دانشگاه سخنان خود را با شعری منسوب به بوعلی در وصف زبان حال دانشگاه پایان داد:
دل گرچه درین وادیه بسیار شتافت یک موی ندانست ولی موی شکافت
اندر دل من هزار خورشید بتافت آخر به کمال ذره ای راه نیافت
در ادامه دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نام وزین و شکیل این جشنواره به بیان تاریخچه علم جامع و کامل حکیم بوعلی سینا پرداخت و گفت: بین قرون 6 تا 15 میلادی که به قرون وسطی در اروپا معروف بود دانشمندی مثل ابن سینا نبود، وی در تمام حوزه های پزشکی، ریاضیات، موسیقی، شیمی و کیمیاگری، وحتی در بعضی فنون مطرح زمان مثل جادو رساله و کتاب دارد. وی در ادامه پزشکی را امر مقدسی دانست و گفت: کسانی که در این رشته کار می کنند باید مورد تکریم اذهان و افکار عمومی باشند.
دکتر لاریجانی سلامت مردم جامعه را از دغدغه های مهم دانست و گفت: دو مشکل سلامت جامعه متمرکز نبودن سیستم بیمه در جامعه و جدا بودن آن از وزارت بهداشت و دیگری سهم کم سلامت از بودجه کشور است که در هر دو مورد برنامه هایی صورت گرفته است.
وی همچنین واگذاری پروژه های عمرانی در حوزه سلامت به بخش خصوصی را از راه های مقابله با کسری بودجه در این بخش خواند.
در ادامه برنامه از دکتر بهادری و دکتر شمس شریعت به پاس فعالیت های بسیار در حوزه سلامت تجلیل و همچنین جوایز جشنواره به برگزیدگان این دوره اهدا شد.
ارسال به دوستان