پانزدهمین جشنواره ابن سینا/دکتر معین، عشق به تحقیق و علم را لازمه موفقیت عنوان کرد

پانزدهمين جشنواره ابن سينا/دكتر معين، عشق به تحقيق و علم را لازمه موفقيت عنوان كرد

دكتر مصطفي معين در پانزدهمين جشنواره ابن سينا توانست رتبه پژوهشگر برتر-باليني را به خود اختصاص دهد.

جشنواره ابن سينا هرساله به منظور پاسداشت اساتيد، محققين و پژوهشگران در حوزه آموزش و پژوهش، در نيمه بهمن ماه به نشانه سالروز تاسيس دانشكده پزشكي "15 بهمن سال 1313" در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار مي شود، پانزدهمين جشنواره ابن سينا، سه شنبه 15 بهمن ماه 92 با حضور دكتر علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي، دكتر سيد حسن هاشمي وزير بهداشت، دكتر جعفريان رييس دانشگاه، دكتر ملك زاده معاون پژوهشي وزير بهداشت، اساتيد برجسته و دانشجويان برگزار شد.
دكتر مصطفي معين استاد مركز تحقيقات ايمونولوژي، آسم و آلرژي(مركز طبي كودكان) دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي؛ اظهار داشت: برگزاري اينگونه جشنواره ها سنت حسنه اي است كه در آن مي توان از اساتيد و پژوهشگران قدرداني كرد چرا كه اين كار عظيم اهميت دارد و زمينه هاي اجتماعي و فرهنگي تحقيق يعني فرهنگ پژوهش را هم مي تواند تقويت كند. 
وي يادآور شد: اولين آيات قرآن كريم نيز با دستور به خواندن، نوشتن و آموختن آغاز مي شود اين نشان دهنده اهميت علم است كه زمينه هاي فرهنگي در يك جامعه اي و مراحل پژوهش مهيا شود همچنين نياز است در سطح خانواده، آموزش و پرورش، دانشگاه و در سطح فرهنگ عمومي نسبت به امر تحقيق و پژوهش نگاه ويژه اي شود.
وي در ادامه افزود: بايد مطالعه كردن و مشاهده پديده هاي طبيعت به صورت يك امر خودجوش در افراد فعال شود چرا كه عشق به علم و تحقيق مهم ترين مساله زندگي انسانهاست كه من نيز به آن توجه كرده ام، البته امر پژوهش و تحقيق اهميت بسزايي در كشور دارد. 
دكتر معين خاطر نشان كرد: اگر در تخصيص بودجه مناسب به قسمت پژوهش و تحقيقات دقت كافي داشته باشيم، مطمئناً اركان تحقيق در جامعه تحقق پيدا كرده است كه در نهايت شاهد شكوفايي امر پژوهش و دانش در كشور خواهيم بود.  
اين استاد برگزيده دانشگاه، تاكيد كرد: دانشجويان سرمايه هاي ملي و اصلي كشور هستند كه بايد خودشان به اين باور برسند و با اميد به آينده نگاه و تلاش كنند و در مسير رشد علمي كشور سهيم باشند. 
دكتر معين تصريح كرد: در دوره جديد مديريت دانشگاه شاهد ارتباط تنگاتنگ و تعامل سازنده بين اساتيد، محققان و دانشجويان هستيم كه بايد اين را به فال نيك بگيريم كه البته با امر نظارت و ارزيابي منسجم مي توانيم كليه مسائل آموزشي، پژوهشي و ... را رصد كنيم و با آخرين دستاوردهاي علمي جهان بسنجيم كه من فكر ميكنم اين كار در دانشگاه سازنده است.  

کلمات کلیدی