چهارمین جشنواره بنیاد علمی دکتر یلدا با تقدیر از 28 منتخب برگزار شد

چهارمین جشنواره بنیاد علمی دکتر یلدا با تقدیر از 28 منتخب برگزار شد

همزمان با پایان چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی، مراسم تقدیر از برگزیدگان بنیاد دکتر یلدا برگزار شد

چهارمین جشنواره و مراسم تقدیر از برگزیدگان بنیاد دکتر یلدا،  عصر چهارشنبه 8 آبان 92 با حضور دكتر يلدا، استاد پيشكسوت، دكتر جعفريان، سرپرست دانشگاه، دكتر رنجبر، رييس بنياد آكادميك جهاني استاد پروفسور دكتر عليرضا يلدا در دانش پزشكي، دكتر بهادري، و دكتر سيد احمديان دكتر گتميري به ترتيب رييس و دبير دفتر دانش آموختگان، قائم مقام ،آقای  گراف، رييس بخش فرهنگي سفارت آلمان در ايران و جمعي از اساتيد پزشكي داخل و اساتيد ايراني مقيم آلمان در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي برگزار شد. 
در اين مراسم دكتر بهادري، ضمن خيرمقدم به شركت كنندگان به بيان تاريخچه آموزش پزشكي در ايران پرداخت  و گفت: تاريخ علم پزشكي در ايران سابقه چندهزار ساله دارد كه متاسفانه اكثر اسناد مكتوب آن در طي قرون گذشته بر اثرحملات یونان ورم واعراب و دیگران وبي توجهي خود مردم از بين رفته در حالي كه يونان و رم كه از نظر تاريخي همزمان بودند همه مدارك و اسناد را دارند.ولی متاسفانه ایران فاقد اکثر آنها هست.
 وی در ادامه افزود: تعدادی سنگ نوشته ولوح که ما می توانیم از روی آنها به اهمیت خدمات پزشکی کشور در قرون گذشته پی ببریم. تاریخ پزشکی ما مربوط به کتاب اوستا می باشد و تاریخچه مدرسه طب جندی شاپور است که این مدرسه توسط پزشکان ایرانی ،یونانی ، هندی وسریانی که 1700 سال قبل تاسیس شده است وامیدوار هستیم با لوح هایی که پیدا شده و مطالعاتی که داریم بتوانیم گذشته مان را بیشتر روشن کنیم .
دکتر رنجبر ضمن خیر مقدم به ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران و استادان برجسته دانش پزشکی گفت: استاد یلداشخصیت اسطوره ای تاریخ علوم پزشکی ایران است و این مراسم برای قدردانی از علم ودانش و همچنین رفتارهای شایسته یک پزشک و احترامی که ایشان در برابر بیماران وجامعه خود دارد برگزار می شود. 
وی در ادامه درباره ارتباط بین دانشمندان و پزشکان ایرانی که در داخل و خارج کشور هستند خاطر نشان کرد: مهاجرت در حقیقت يك مساله جهاني است اما آن چيزي كه براي ما ايرانيان مهم است و تفاوت ايجاد مي كند پتانسيل بزرگ دانشمندان ايراني است كه اين گسستگي يك نقطه مثبت هم به همراه دارد كه اگر ما بخواهيم يك كنگره علمي برگزار كنيم احتياج به هيچ دانشمند خارجي نداريم.و می توانیم از استادان برجسته و شایسته ایرانی که در داخل و خارج کشور هستند دعوت کنیم.
   دكتر جعفريان رئیس دانشگاه نیز در سخنان خود با بيان خيرمقدم به اساتيد داخلي و خارجي و ابراز خرسندي از حضور خود در اين مراسم، از دكتر رنجبر براي طراحي اين برنامه و ايجاد بنياد آکادمیک پروفسوريلدا و تشكر از دوستان دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به خصوص دکتر بهادری و دکتر سید احمدیان که زحمات اجرایی این کار را در داخل کشور به عهده دارند تشکر کرد. وی در ادامه با اشاره به اهمیت تقدیر وسبک های مختلف تقدیر از برگزیدگان گفت: بالاترین تقدیر، تقدیری است که از سوی خدا صورت می گیرد و همه ما به دنبال آن هستیم. این تقدیر سعادتی است که فراتر از خوشبختی است و کلا همه فعالیت ها منجر به تقدیر الهی می شود اگر ما با نگاه الهی به آن نگاه کنیم .
 در ادامه برنامه جوايز بين الملي كنگره دكتر يلدا در بخش دانشمندان جوان در دانش پزشكي به دكتر محمد مهدي حسام، دكتر صدف كسرايي، دكتر سميرا متدين اعتمادي و دكتر محمد صالحي؛ جايزه نوآوري در دانش پزشكي به دكتر علي گرجي و سيمين وحيدي؛ جايزه مسئوليت اجتماعي در بهداشت به موسسه محك؛ جايزه عمومي و پزشكي به دكتر محمد رضا سيداحمديان و جايزه فرهنگ و هنر به افشين يداللهي اهدا شد.
همچنين مدال افتخار و بالاترين نشان علمي آكادمي اين بنياد به دكتر فرشاد فرنقي، منوچهر قاروني، فاطمه نبوي زاده رفسنجاني، مرداويج ال بويه، ايرج فاضل، دكتر سيد حسن هاشمي، ناصر كماليان، دكتر محبوب لسان پزشكي، دكتر علي ملك حسيني، دكتر پرويز مسعودي، دكتر محمود متين، دكتر علي مصداقي نيا، دكتر احمد سيادت پور، دكتر سيد ضياءالدين تابعي، دكتر حسن تاج بخش، دكتر غلام علي تاري ورديان، مرحومه دكتر پروانه وثوق و محمدرضا زرين دست اهدا شد.
در اين مراسم از مريم زاهدي به پاس خدماتي كه به عنوان مسئول اجرايي چهار دوره كنگره اجرايي تازه ترين دستاوردهاي پزشكي داشته نيز قدرداني شد
دکتر یلدا با تشکر از تمامی دانشمندانی که در این کنگره حضور داشتند سپاس گذاری کرد وپروفسور رنجبر را به عنوان برادر کوچک خود اعلام کرد.  
 وی افزود علم مرز نمی شناسد و همه علما و دانشمندان باید دست به دست هم بدهند که در راه معنویت به سوی خدا بروند که این یک هنر است دکتر یلدا در پایان با سخن مولانا که می گوید بزرگترین نواقص و گناهان عبارت است از جهل و نادانی و خرافه پرستی و بزرگترین نعمت ها دانایی است. 
وی در ادامه از همسر خود که نقش مهمی در پیشرفت ایشان داشتند و همچنین از دکتر رسولی نژاد، دکتر بهادری ، دکتر سید احمدیان ، خانم زاهدی و دفتر ارتباط با دانش آموختگان قدردانی کرد.

کلمات کلیدی