چهارمین جلسه دفتر ارتباط با دانش آموختگان در سال 1392 برگزار شد
درچهارمین جلسه ماهانه دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 92 درخصوص جزئیات برگزاری دومین جشن یکپارچه دانش آموختگان بحث و بررسی شد.
در این جلسه که روز سه شنبه مورخ 1/5/92 مصادف با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) و با حضور دکتر بهادری، دکتر گتمیری، دکتر سیداحمدیان، به ترتیب رئیس، قائم مقام و دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان بهمراه مسئولین دانشکده های تحت پوشش ساعتی قبل از اذان مغرب در دفترارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و به منظور بررسی مسائل جشن یکپارچه تشکیل شده بود، دکتر بهادری، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در خصوص انتزاع و یا ادغام دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران و تاثیر آن در جشن یکپارچه گفت: ما جشن یکپارچه را به عنوان دانشگاه تهران برگزار می کنیم ولی داوطلبانی که ثبت نام کرده اند و و در صورتی که خود را دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی می دانند می توانند با نام دانشگاه تهران دراین جشن شرکت کنند.
رئیس دفتر در ادامه با اشاره به بودجه و زمان محدود، از حاضرین خواست تا در خصوص چند مرحله مهم برگزاری جشن شامل زمان و مکان برگزاری جشن، محدودیت های مدعوین، توزیع لباس، پذیرایی با بررسی شرایط و امکانات موجود کمیته هایی را تشکیل دهند تا در اسرع وقت به یک برنامه عملیاتی واحد برسند. وی همچنین با توجه به محدودیت بودجه برای جشن از حاضرین خواست تا راه های دیگر اختصاص بودجه از جمله جذب اسپانسرهای مالی برای جشن از طرف مراکز تجاری و حتی دانش آموختگان را هم در نظر بگیرند.
دکتر گتمیری، قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به وضعیت نامشخص دو دانشگاه و این مسئله که هنوز هیچ اقدام قانونی صورت نگرفته، گفت: مهم ترین مسئله جشن یکپارچه، مسائل مالی است. وی همچنین با بیان این مطلب که برنامه ریزی جشن برای 4 یا 5 هزار نفر راحت تر از 8 هزار نفر است، اظهار داشت: بهتر است آمادگی خود را برای 8 هزار نفر فراهم کنیم تا اگر دو دانشگاه جدا شدند بتوانیم راحت تر برای 5 هزار نفر برنامه ریزی کنیم.
قائم مقام دفتر در ادامه بزرگ ترین چالش جشن را دانشجویان دانست و گفت: بیشتر آنها دوست دارند از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شوند و در جشن یکپارچه شرکت کنند.
وی همچنین در خصوص تخصیص بودجه برای جشن گفت: شاید این تفکر وجود داشته باشد که این جشن هزینه زیادی دارد و و شاید از نظر دیگران این هزینه ضروری نباشد اما در واقع این طور نیست به این دلیل که انگیزه ای که این جشن برای دانش آموختگان ایجاد می کند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اما بهتر است که با برآورد هزینه ها و برنامه ریزی مناسب، مراسم را با آمادگی و شرایط بهتر برگزار کرد.
دکتر سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان در سخنان خود ضمن تشریح برنامه های پیش بینی شده جهت برگزاری دومین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران از برگزاری این مراسم در ایام دهه کرامت و تاریخ 21 الی 25 شهریور خبر داد و افزود بسته به اینکه در کدام یک از این ایام استودیوم آزادی فضا را در اختیار ما قراردهد تاریخ قطع اعلام خواهد شد. وی همچنین افزود: بلافاصله پس از رزو مکان اطلاع رسانی در سایت دانش آموختگان انجام خواهد شد تا داوطلبین نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. از کسانی هم که قبلا ثبت نام کرده اند نیز ازطریق ارسال پیام کوتاه به آنان اعلام خوهد شد نسبت به تایید ثبت نام مجدد خود اقدام نمایند تا بتوانیم آمار دقیقی از داوطلیین شرکت در این مراسم را داشته باشیم و متناسب با آنان برنامه ها و نیازهای مراسم را پیش بینی کنیم.
وی در ادامه خانم دکتر بهروزی بخش از دانشکده دندانپزشکی را به عنوان همکار جدید دفترارتباط با دانش آموختگان این دانشکده معرفی کرد و ابراز امیدواری کرد تا با همکاری ایشان شاهد مشارکت بیشتر دانش آموختگان گروه دندانپزشکی باشیم.
دکتر اخوان مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت، ضمن اشاره به ضعیت نامشخص دانشکده در دوران انتزاع، اظهار داشت: اکثر دانشکده ها با کسری بودجه مواجه هستند و دانشکده ما هم برای جبران این امر با مراکز تجاری بیرون از دانشگاه وارد مذاکره شده است وما متیوانیم همین الگو را برای دفتر ارتباط با دانش آموختگان و بخصوص برگزاری این جشن بکار گیریم. وی همچنین ایجاد کارگاه های درآمدزایی برای دانشگاه را نقطه قوت دانشگاه تهران خواند و بر استفاده از تجربیا ت و نتایج این کارگاه ها تاکید کرد.
مریم زاهدی رئیس امور اداری دفتر ارتباط با دانش آموختگان، با بیان براورد هزینه تقریبی جشن گفت: از سوی کمیته برگزاری این جشن سعی بر این داریم تا بخشی از این هزینه ها را از طریق منابع مالی خارج از دانشگاه تامین کنیم.
وی همچنین با اشاره به ثبت نام 1500 نفر تا خرداد ماه، ابراز امیدواری کرد که تا شهریور ماه دیگر دانش آموختگان نیز برای این جشن ثبت نام بعمل آورند و ما بتوانیم این مراسم را با حضور اکثریت دانش آموختگان سال تحصیلی گذشته که عددی بالغ بر 2500 نفر است برگزار نماییم.
دکتر نوروزی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی با اشاره به زمان برگزاری جشن که در شهریور ماه است، گفت: مکان سرپوشیده برای اردیبهشت ماه خیلی مهم بود ولی در شهریور ماه سرپوشیده بودن مکان جشن زیاد اهمیتی ندارد. وی همچنین با اشاره به خارج شهر بودن ورزشگاه آزادی پیشنهاد برگزاری جشن در فضاهای باز موجود در دانشگاه تهران واقع در امیرآباد شمالی را به دلیل سهولت ایاب و ذهاب پرسنل داد.
دکتر جمشیدی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از شور و اشتیاق دانشجویان دانشکده مدیریت برای جشن یکپارچه خبر داد و گفت: علی رغم این که دانشکده مدیریت دیگز جزو دانشکده های دانشگاه تهران نیست ولی اکثر دانشجویان دانشکده ما خود را دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران می دانند و مراحل فارغ التحصیلی خود را در حال تکمیل هستند تا بتوانند ضمن فارغ التحصیلی از دانشگاه تهران در این مراسم نیز شرکت داشته باشند.
دکتر بهروزی بخش نماینده دانشکده دندانپرشکی نیز درا ین جلسه اظهار داشت: من در جشن سال گذشته حضور نداشتم ولی باتوجه به تعاریف زیادی که از مراسم سال گذشته شنیدم امیدوارم امسال این مراسم باشکوه تر برگزار شود.
دکتر احسنی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان توانبخشی نیر با اشاره به مشکلات برگزاری مراسم در استادیوم ورزشی آزادی و همچنین امکان برگزاری همزمان بازی های ورزشی و خارج از شهر بودن آن، گفت: بهتر است برنامه با این اهمیت را در مکان بهتری برگزار کنیم.
محمدرضا زاهدی کارشناس دانشکده پزشکی نیز در ادامه گفت: ما بخش زیادی از هزینه های جشن را می توانیم به اسپانسرها واگذار کنیم اما با توجه به محدودیتی که بیمارستانها در تبلیغات و ارائه خدمت به این مراکز تجاری دارند و همچنین درصد بالایی که استادیوم آزادی در ازای تبلیغات می گیرد، نمی توانیم با هر شرکتی قرارداد ببندیم. وی همچنین گقت: ما باید بدانیم دانشگاه چقدر می تواند از هزینه جشن را متقبل شود تا بتوانیم نسبت به تامین بابقی آن اقدام نماییم.
وی همچنین تاکید کرد در متن قراردادی که با مسئولین استادیوم آزادی منعقد خواهد شد حتما شرایط ویژه این مراسم قید شده و متناسب با درخواست ها و نیازهای دانشگاه علوم پزشکی تهران موارد مطرح خواهد شد تا در روزهای قبل از برگزاری مراسم دچار بحران های احتمالی نشویم.
در پایان قرار شد تا هفته آینده طی یک جلسه مسائل مطرح شده در مورد جشن بررسی شده و با رسیدن به یک نتیجه واحد، در جلسه ای این موارد به اطلاع رئیس محترم دانشگاه رسانده شده و ضمن دریافت نقطه نظرات ایشان، مراحل بعدی برگزاری مراسم نیز برنامه ریزی و پیگیری شود.
پس از جلسه میهمانان به ضیافت افطار دعوت شدند.
اخبار مرتبط:
ارسال به دوستان