چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی با ارابه 60 سخنرانی علمی به کار خود پایان داد

چهارمين كنگره بين المللي تازه ترين دستاوردهاي پژوهش در پزشكي مولكولي، سلولي و باليني با ارابه 60 سخنراني علمي به كار خود پايان داد

دكتر بهادري در آخرين رور از چهارمين كنگره بين المللي تازه ترين دستاوردهاي پژوهش در پزشكي دانشمندان ايراني را شايسته احترام و نكوداشت دانست.

 
پس از ارايه سخنراني هاي علمي پانل آموزش پزشكي و روانشناسي و نوروبيولوژي در چهارمين روز از چهارمين كنگره بين المللي تازه ترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي مورخ 7/8/92، دكتر بهادري رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به اهميت برگزاري اين گونه كنگره ها در ايران گفت: تلاش دكتر رنجبر در برگزاري اين كنگره در دنيا بي نظير است. 
وي همچنين از استاد يلدا به عنوان يك چهره شاخص پزشكي باليني در كشور نام برد و از شركت كنندگان به خصوص ايرانيان مقيم آلمان كه به دانش بسيار احترام مي گذارند و با حضور خود در اين كنگره وطن دوستي خود را نشان دادند، تشكر كرد و گفت: من به داشتن هم وطني چون دكتر رنجبر افتخار مي كنم كه با برگزاري چنين كنگره هايي، هم علم و دانش را پيشرفت مي دهد و هم با احترام و تقدير از منتخبين و پيشكسوتان ارتباط دانشمندان جوان را با آنها حفظ مي كند. 
دكتر بهادري همچنين اظهار اميدواري كرد كه دانشمنداني همچون دكتر رنجبر در ايران نيز پرورش يابند و خاطر نشان كرد:به حق دانشمندان ايراني شايسته احترام و بزرگداشت مي باشند. وي همچنين از همكاري دفتر ارتباط با دانش آموختگان با بنياد آكادميك استاد يلدا براي برگزاري كنگره ابراز خوشحالي كرد و ادامه داد: اميدوارم استاد يلدا عمر طولاني داشته باشند و در سالهاي آينده اين كنگره با همكاري دفتر ارتباط با دانش آموختگان همچنان ادامه يابد.
در ادامه دكتر رنجبر رئيس كنگره ضمن يادآوري سخنان استاد بهادري مبني بر اينكه براي ادامه يك دانش صحيح بايد الگوي صحيح داشته باشيم و اين الگو استادان بزرگي هستند كه راه را به ما نشان مي دهند، از دكتر بهادري براي حمايت در ايجاد كنگره و همچنين استاد يلدا تشكر كرد و گفت: استاد بهادري از جمله اندك پزشكاني بودند كه از ابتدا در ايران ماندند و همواره در اين مرز و بوم به مردم خدمت كردند و از افتخارات من شاگردي چنين استاداني است.
وي همچنين نام گذاري بنياد آكادميك در كشور آلمان با نام استاد يلدا را يك هدف نمادين عنوان كرد و افزود: در ايران استادان برجسته و اسطوره نظير استاد يلدا بسيار است. و براي من افتخار بزرگي است كه در اين مرز و بوم زاده شده و ايراني هستم. وي خاطر نشان كرد: يكي از اهداف ما در بنياد آكادميك براي برگزاري اين كنگره ها مشاركت تمام گروه هاي علوم پزشكي در ارائه تازه ترين دستاوردهاي پژوهشي است و چنين برنامه اي حتي در اروپا نيز كم نظير است. ما مي خواهيم در اين كنگره به انسان به عنوان يك موجود كامل از همه جهات بنگريم. دكتر رسولي نژاد دبير علمي كنگره نيز در اين بخش از مراسم ضمن تشكر از شركت كنندگان و همكاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دكتر بهادري، دكتر سيداحمديان، مريم زاهدي و ساير همكاران دفتر و همچنين دكتر رنجبر و همكاران بنياد آكادميك جهاني استاد يلدا، اظهار اميدواري كرد كه در سال هاي آينده اين كنگره بهتر و پربارتر برگزار شود.
کلمات کلیدی