جلسه کمیته مدیریت و برنامه ریزی هشتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان با نمایندگان دانشکده ها برگزار شد

دکتر گتمیری: شعار جشن یکپارچه امسال «می‌مانم و می‌سازمت وطن...» خواهد بود

در این جلسه، در مورد فعالیت های اجرایی دانشکده ها و کمیته اجرایی دفتر ارتباط با دانش آموختگان و تسهیل روند کارهای پیش رو بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در این جلسه که روز شنبه 1 مردادماه 1401 در سالن شورای این دفتر برگزار شد، دکتر سیدمنصورگتمیری سرپرست دفتر ارتباط با دانش آموختگان در سخنانی گفت: از روند اجرایی کمیته مدیریت جشن یکپارچه،گزارشی به رییس دانشگاه ارایه دادیم که با استقبال گرم ایشان روبرو شد. دکتر قناعتی پیشنهاد دادند کمپینی در فضای مجازی و سایت دانشکده ها با شعار «می‌مانم و می‌سازمت وطن...» راه‌اندازی شود.
وی ادامه داد: رئیس دانشگاه با تاکید بر سخنانی از استاد فقید دکتر بهادری که می گفتند، دانشجو نباید با هر اتفاقی که می افتد به مهاجرت از کشور فکر کند باید بماند و به کشورش خدمت کند اگر هم برای ادامه تحصیل به هر کشوری می‌رود برگردد و کشور خود را بسازد ما هم در این راستا باید کم کاری نکنیم و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به ماندن و خدمت ترغیب کنیم.
دکتر گتمیری با یادآوری خدمات ارزنده ی بسیاری از استادان دانشگاه، گفت: بسیاری از پیشکسوتان ما مانند دکتر قریب و دکتر شمس پس از تحصیل در خارج از کشور به وطن برگشته و تمام عمر خود را صرف خدمت به مردم کردند.
وی از نمایندگان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها خواست با اساتید و دانشجویان برگزیده مصاحبه ی مبنی بر ماندن در کشور و خدمت به مردم انجام دهند تا تعلقات ملی و وطنی در تمامی دانشجویان زنده شود.
دکتر گتمیری خاطر نشان کرد: مرحوم استاد بهادری با توجه به اینکه می‌توانست با مهاجرت به آمریکا از بهترین امکانات آنجا استفاده کند حتی در این دو سه سال اخیر که بیماری‌ ایشان را رنج می داد اما همیشه تاکید می‌کرد که من با دانشجویانی که تربیت کرده‌ام درمانم را انجام می دهم چون به همه‌ی آنها اطمینان دارم.
در ادامه دکتر سیدمحمدرضا سیداحمدیان دبیر دفتر گفت: با توجه به گرمی هوا و طولانی بودن روز و اینکه جشن در محوطه‌ی باز برگزار می شود برنامه‌ی رسمی از ساعت7 عصر آغاز و تا 9 شب ادامه دارد. در ابتدای ورود مدعوین با کارتی که به همراه دارند بسته پذیرایی دریافت می کنند.
وی افزود: ما برای مراسم تشریفات این جشن و نظم دادن به جمعیت به سی نفر نیرو نیاز داریم و در جلسه ی یک ساعته وظایفی را که باید انجام دهند را به آنها خواهیم گفت.
دکتر سیداحمدیان ادامه داد: بهتر است نمایندگانی که معرفی می‌کنید از فارغ‌التحصیلان باشند چون همکلاسی‌هایشان را می شناسند و برای راهنمایی و دادن اطلاعات به مهمانان بهتر است. این جشن قدرت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران را به نمایش خواهد گذاشت چون هیچ دانشگاهی در کشور این تعداد دانشجو در مقاطع و رشته‌های مختلف ندارد.
وی افزود: در تکمیل سخنان دکتر گتمیری مبنی بر راه اندازی کمپین و صاحبه با دانشجویان برتر باید بگویم، تمام فیلم‌ها و اطلاعاتی که در این جشن گرفته می شود برای بانک دفتر ارتباط با دانش آموختگان بسیار با ارزش است.
سپس دکتر مریم زاهدی مدیر امور عمومی دفتر گفت: حدود 1700 دانشجو به همراه خانواده‌هایشان در این جشن شرکت خواهند کرد که البته نتیجه زحمات شما نمایندگان است. متاسفانه برپایی نمایشگاهی که در نظر گرفته بودیم بنا به تعطیلی شرکت‌های دارویی و آماده نبودن دانشگاه‌ها منتفی شده و فقط غرفه‌ی عکس و واکسیناسیون دایر خواهد بود.
وی افزود: در جشن، هدایت مهمان ها بسیار مهم است محل استقرار دانشجویان و اساتید در یک ردیف نخواهد بود از دانشجویان دانشکده ها باید نمایندگانی به دفتر معرفی شوند که مسئولیت راهنمایی و پذیرایی اساتید دانشکده خود را به عهده بگیرند. همچنین برای اساتید دعوتنامه‌هایی از طریق اتوماسیون ارسال شده است. تردد همه مدعوین از درب پورسینا خواهد بود ضمن اینکه امکان استفاده از پارکینگ هم وجود دارد.
دکتر یحیی دولتی هم ضمن ارایه‌ی پیشینه‌ای از زندگی خود از ابتدای تحصیل تا به امروز گفت: ما دانشگاهیان دو تا مادر داریم یک مادری که ما را می‌زاید و یک مادری که به ما می‌آموزد. دانشگاه علوم پزشکی تهران مادر دوم ما است. ما باید به دانش آموختگان  بگوییم که حق این دانشگاه را باید ادا کنند این دانشگاه با کمک دانش آموختگان خود باید درآمد ثابتی داشته باشد تا بتواند سرپا بماند و پیشرفت کند.
وی ادامه داد: همچنین ما دو وطن داریم یک وطن خاکی و یک وطن فرهنگی. وطن فرهنگی ما بی نظیر است و هیچ کشوری در دنیا این وطن فرهنگی را ندارد. باید این جذابیت فرهنگی را  برای دانش آموختگان و فارغ‌التحصیلان خود جا بیندازیم و کمک کنیم که برای ماندن در کشور و خدمت به مردم تمام سعی خود را بکنند.
طاهره آزمون کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب نیز در این جلسه گفت: برای جشن یکپارچه غرفه ایی برای تست کرونا برپا می شود. تعداد 500 کیت تست تهیه شده البته باید برای زباله های این غرفه سطل مخصوص با کیسه زباله در نظر گرفته شود. با چند تیم بازرسی از مرکز بهداشت هم هماهنگ شده و کارشناسان ما در آنجا حضور خواهند داشت ضمن اینکه یک پزشک هم در غرفه واکسن حضور دارد. وی همچنین به بحث فاصله‌گذاری و بودن ظروف مایع ضدعفونی تاکید کرد.
ساناز عزی ایرانی مسئول روابط عمومی دانشکده فناوری‌های نوین هم پیشنهاد داد که در جلسات از واحد روابط عمومی هم نماینده‌ی وجود داشته باشد.
قشقایی کارشناس پژوهشکده‌ی علوم دارو یی دانشکده دندانپزشکی نیز گفت: برای اینکه این مراسم به خوبی برگزار شد و برای واکسن ازدحام ایجاد نشود طبقه‌ی اول دانشکده دندانپزشکی محل مناسبی رای تزریق است .
سپس دکتر جوانبخت نماینده دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی گفت:‌ نظارت بر صحت و سلامت مواد غذایی در این جشن توسط همکاران ما انجام می شود ضمن اینکه در دیگر مراحل کاری آماده همکاری هستیم.
دکتر منصف نماینده دانشکده داروسازی هم گفت: با توجه به اینکه در تعطیلات تابستانی هستیم متاسفانه همکاری  شرکت‌های دارویی برای اسپانسری میسر نشد. وی پیشنهاد کرد، آتلیه عکس در فضای بسته باشد تا مشکلی پیش نیاید.
رحیمی کیان نماینده دانشکده‌ی پرستاری مامایی هم پیشنهاد کرد به دلیل تعطیلات تابستانی دانشکده، بهتر است برای تهیه مصاحبه از دانشجویان و اساتید برتر از ظرفیت روابط عمومی دانشگاه  استفاده شود.
دولتی نماینده دانشکده توانبخشی نیز برای کارهای اجرایی جشن اعلام آمادگی کرد.

فریبا  مقدم
خبرنگار

فریبا مقدم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *