نشست هم اندیشی دانشجویان برای برگزاری جشن یکپارچه دانش آموخگی سال 93

نشست هم انديشي دانشجويان براي برگزاري جشن يكپارچه دانش آموخگي سال 93

اولین جلسه هم اندیشی با دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص برگزاری سومین جشن یکپارچه با حضور دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، مسئولین و کارشناسان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها تابعه و جمعی از دانشجویان در تاریخ 6/12/92 در سالن اجتماعات این دفترتشکیل شد. آقاي دكتر سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: پس از تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه، دفاتر مشابه در دانشکده های تابعه نیز تاسیس و در راستای اهداف این دفتر فعالیت های خود را آغاز کردند که می به توان به برگزاری جلسات همفکری با دانش آموختگان پیشکسوت، برگزاری جلسات تصمیم گیری با رئیس دانشگاه و روسای دانشکده ها، برگزاری جلسات ماهانه تصمیم گیری با نمایندگان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها، برگزاری جلسات همفکری با نمایندگان کانون های دانش آموختگان و برگزاری گردهمایی دانش آموختگان سالهای قبل اشاره کرد

آقاي دكتر سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: پس از تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه، دفاتر مشابه در دانشکده های تابعه نیز تاسیس و در راستای اهداف این دفتر فعالیت های خود را آغاز کردند که می به توان به برگزاری جلسات همفکری با دانش آموختگان پیشکسوت، برگزاری جلسات تصمیم گیری با رئیس دانشگاه و روسای دانشکده ها، برگزاری جلسات ماهانه تصمیم گیری با نمایندگان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها، برگزاری جلسات همفکری با نمایندگان کانون های دانش آموختگان و برگزاری گردهمایی دانش آموختگان سالهای قبل اشاره کرد.

وی افزود: از سال 1391 این دفتر در بیمارستانهای تک تخصصی نیز راه اندازی شد تا پل ارتباطی باشد بین دانش آموختگان دوره های تحصیلات تکمیلی و این دفتر و متعاقب آن نیز گردهمایی جهت دانش آموختگان گروه های تخصصی و فوق تخصصی و برنامه های علمی و آموزشی تخصصی نیز در این دفتر صورت گرفته و می گیرد. دبیر دفتر با اشاره به جمع آوری بانک اطلاعاتی مربوط به دانش آموختگان و راه اندازی سایت جهت دفتر مرکزی، دانشکده ها و کانون ها اظهار داشت که اطلاعات واصله نشان می دهد که اکثر دانش آ موختگان این دانشگاه در رشته تخصصی خود به فعالیت پرداخته و درصد بسیار کمی جذب فعالیت های دیگر شده اند.  
وی برگزاری جشن های فارغ التحصیلی یا همان دانش آموختگی را یکی از مهمترین فعالیت های این دفتر عنوان کرد و افزود: این مراسم سرآغاز ورود دانشجویان به مرحله دانش آموختگی است و دفتر ارتباط با دانش آموختگان از این مرحله به بعد وظیفه حفظ ارتباط آنان با دانشگاه را بر عهده خواهد داشت. دکتر سیداحمدیان در ادامه با اشاره به برگزاری جشن های فارغ التحصیلی در گذشته به صورت تفکیک دانشکده ها، یادآور شد در سال 1390 پیشنهاد برگزاری جشن یکپارچه دانش آموختگان از سوی ریاست دفترارتباط با دانش آموختگان مطرح و پس از تصویب آن توسط رئیس وقت دانشگاه، مقدمات برگزاری اولین جشن یکپارچه برای دانش آموختگان سال تحصیلی 91-90 فراهم گردید.
وی همچنین خاطر نشان کرد: به پیشنهاد استاد به این فکر افتادیم که به عنوان نمادی برای دانشگاه یک جشن یکپارچه برای کلیه رشته های تخصصی علوم پزشکی دانشگاه برگزار کنیم که البته برگزاری این مراسم با جشن های خصوصی هر دانشکده منافاتی ندارد و دانشکده ها کماکان می توانند برای دانش آموختگان خود جشن برگزار کنند.  وی در ادامه به روند تشکیل جلسات مرتبط با اولین جشن یکپارچه اشاره کرد و گفت: جزئیات و محتواری این مراسم در جلسه با ریاست دانشگاه ، پس از آن جلسه با ریاست دانشکده ها مطرح و مورد بررسی قرار گرفت، و با مشخص شدن اعضای کمیته ها جلساتی با کمیته های مرتبط ازجمله کمیته مدیریت و برنامه ریزی، کمیته دانشجویی، کمیته تشریفات و کمیته اجرایی تشکیل شد و تمامی مراحل برگزاری آن با همفکری شرکت کنندگان جلسات به بحث و گفتگو گذاشته شد..


دبیر دفتر افزود: پس از بازدید از مکان های متعدد در نهایت زمین چمن همت برای این مراسم انتخاب شد که توسط همکاران کمیته تشریفات برای   مراسم آماده شد وی فرآیند تصمیم گیری و فراهم سازی مقدمات برگزاری دومین جشن را همچون سال قبل عنوان کرد و گفت: دومین جشن یکپارچه در سالن سرپوشیده استادیوم آزادی با محتوایی مشابه سال قبل برگزار شد که قرائت دسته جمعی سوگندنامه در هر دو مراسم یکی از بهترین و باشکوه ترین قسمت آن بود و امیدوارم که با همفکری و همکاری شما دانشجویان بتوانیم سومین جشن را بهتر و باشکوه تر از مراسم قبل برگزار نماییم.

در ادامه زاهدی انجام نظرسنجی، طرح و بررسی موضوع سومین جشن یکپارچه در جلسات دفتر و  شناسایی و بازدید از فضاهای مناسب موجود در شهر تهران را برای برگزاری جشن یکپارچه را از اقدامات این دفتر یاد کرد و افزود: باتوجه به تجربه برگزاری مراسم در فضایی روباز و سرپوشیده در دو سال گذشته فضاهای سرپوشیده و هم روباز را مورد بازدید قرار دادیم که از جمله می توان تالار وزارت کشور، تالار مجموعه فرهنگی کمیته امداد، سالن های سرپوشیده نمایشگاه بین المللی، سالن مجموعه ورزشی شهید شیرودی، زمین ورزشی دانشگاه تهران را نام برد که هر کدام از آنها مزیت ها و محدودیتهایی را برای برگزاری این مراسم دارند.
وی در ادامه نتایج نظرسنجی را که درخصوص زمان، مکان، نحوه و زمان اجرای موسیقی، طرح نقاط ضعف دو مراسم گذشته، نحوه مشارکت دانشجویان در تامین هزینه جشن، نقاط ضعف مراسم گذشته و نظرات و پیشنهادات بود برای حاضرین ارایه داد.
 نزدیک بودن به بیمارستان میلاد، چیدمان نامناسب صندلی ها و توزیع پذیرایی نامناسب ، تاخیر در شروع مراسم، سیستم صوتی نامناسب، مجری و خواننده ضعیف ،دوری راه، کمبود برنامه های تفریحی نقاط ضعف مطرح شده در این نظر سنجی بود که توسط زاهدی ارایه شد.
زاهدی اظهارداشت مانند همه برنامه های اجرایی اگر سعی کنیم به نیمه پر لیوان هم توجه کنیم،  در مقایسه با جشن های دانش آموختگی برگزار شده توسط سایر دانشگاههای بزرگ شهر تهران، دو مراسم برگزار شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران نقاط قوت زیادی داشته که حضور مسئولین کشوری در جشن، نحوه استقرار دانش آموختگان و خانواده ها و قرائت دسته جمعی سوگندنامه ها از این موارد می باشد.

در ادامه این هم اندیشی دانشجویان شرکت کننده به نمایندگی از سوی دانشجویان دانشکده ها نظرات خود را مطرح کردند: نماینده دانشکده توانبخشی پس از طرح مشکلات دانشجویان در مراحل ادغام و انتزاع دو دانشگاه تهران و ایران اظهار داشت که با توجه به جایگاه دانشگاه علوم پزشگی تهران به عنوان برترین دانشگاه، انتظار هم می رود که جشن های دانش آموختگی با کیفیت بهتری از سایر دانشگاه ها برگزار نماید و بهتر است سعی شود مراسم آن با مراسم برگزار شده توسط دانشگاه های رتبه اول سایر کشورها مقایسه گردد.
نماینده دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز برگزاری دومین جشن را موفق تر از سال قبل عنوان کرد و گفت: در سال اول توزیع پکیج پذیرایی و اجرای موسیقی بهتر از سال دوم بود و پیشنهاد می دهم که برای باشکوه تر شدن مراسم تامین هزینه از خارج دانشگاه استفاده شود.
نماینده دانشکده پرستاری و مامایی در این جلسه گفت: هدیه سال اول دانش آموختگان را مناسب تر از هدیه سال دوم عنوان کرد و ارایه هدیه ای ماندگار مانند سال اول به عنوان مثال تندیس دانش آموختگان که نام دانش آموخته و دانشکده و دانشگاه روی آن حک شده باشد را پیشنهاد داد. وی همچنین گفت: برای تامین هزینه دانشکده ها نیز می توانند مشارکت و همکاری داشته باشند.
نماینده دانشکده پزشکی نیز خواستار کمک مالی دانشگاه برای برگزاری جشنهای دانشکده ای شد تا بتوانند در کنار جشن یکپارچه دانشگاه ، جشنهای اختصاصی خود در دانشکده پزشکی را با کیفیت بالا برگزار کنند.
نماینده دانشکده داروسازی انتخاب خواننده و گروه موسیقی پایان برنامه را بسیار مهم دانست و انتخاب موسیقی سنتی نامناسب در انتهای برنامه را از نقاط ضعف دومین جشن خواند. وی همچنین با اشاره به این که جذب اسپانسر کار آسانی نیست گفت: می توانیم از استادان برای جذب اسپانسر بهره ببریم.


وی در ادامه با اشاره به مفید بودن و لزوم سخنرانی مسئولین خواستار کوتاه تر شدن مدت زمان آنها شد.
احسنی نماینده دانشکده بهداشت و از اعضای کمیته های تشریفات و اجرایی جشنهای قبل، ناهماهنگی در سرویسهای برگشت را استفاده برخی دانشجویان از سرویسها بدون هماهنگی قبلی با دفتر دانست. وی همچنین با اشاره به جذابیت بخش آتش بازی اولین جشن گفت: اگر امسال بتوانید این بخش را انجام دهید جذابیت مراسم بسیار زیاد می شود.
نماینده دانشکده طب سنتی ابهت و شکوه دانشگاه تهران را در درخشندگی دانش آموختگان آن در عرصه های مختلف و کشور دانست و خواستار کوتاه تر شدن مدت زمان برگزاری مراسم شد.


در پایان جلسه نیز  مقرر گردید پس از جمع بندی تنایج کلی نظرسنجی و تصویت مکان و زمان مناسب برای جشن در جلسه آینده،  نشست دیگری با دانشجویان در تاریخ 20/12/92 به منظور بررسی و تصویب نهایی آن موارد برگزار شود.

کلمات کلیدی